Erkek İnfertilitesi Epimidimedium bitkisel macun kullanan var mı ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

silaergin

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
6
0
6
35
Ankara
Arkadaşlar yeni evli birisi olarak haliyle eşimle ilişki durumlarımız çok oluyor. ama eşimin yetersizliği beni artık kendisinden soğutmaya başalamak üzere. eşimde iktidarsızlık hat safhada var ve sıkıntısını hiçbirşey gidemeredi internette araştırırken epimedium bitkisel macun diye birşeye rastladım RESMİ bir site olduğunu dile getirdiler biz sizi arıyalım irtibat numarasıyla iletişime geçtim kendileriyle bu konu hakkında bir bayandan bilgi aldım. ama buradanda yazmak istedim epimedium bitkisel macun nedir ? ve faydası varmıdır. sipariş vermek istiyorum aslında ama danışmadanda almak istemedim.

Son düzenleme:
bu konuyla alakalı bilgisi olan yokmu burada ? lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Canım merhaba. Ben 1,5 yıldır çocuk istiyorum olmuyor. Eşimin cinsel isteğinde bir sorun yok çok şükür ki. Ama yumurtlama haftasında bazen hafta içine denk gelince ve garibim o akşam çok yorgun olunca, ben çalışmaya zorluyorum tabi :oops:Ben de epimedyumlu macun aldırdım kendisine. Yorgun olduğu ve çalışmamız gereken günlerde içsin diye. Çok etkili valla. Kesinlikle tavsiye ederim. Cinsel isteği ve sertleşmeyi arttırıyor. Ama çok iyi bir marka alın. Biz temra aldık. Bir de osmanlı macunu diye birşey var. İçinde çoban çökerten diye bi ot var. Bunları deneyin canım mutlaka :KK37:

Canım merhaba. Ben 1,5 yıldır çocuk istiyorum olmuyor. Eşimin cinsel isteğinde bir sorun yok çok şükür ki. Ama yumurtlama haftasında bazen hafta içine denk gelince ve garibim o akşam çok yorgun olunca, ben çalışmaya zorluyorum tabi :oops:Ben de epimedyumlu macun aldırdım kendisine. Yorgun olduğu ve çalışmamız gereken günlerde içsin diye. Çok etkili valla. Kesinlikle tavsiye ederim. Cinsel isteği ve sertleşmeyi arttırıyor. Ama çok iyi bir marka alın. Biz temra aldık. Bir de osmanlı macunu diye birşey var. İçinde çoban çökerten diye bi ot var. Bunları deneyin canım mutlaka :KK37:
canım merhaba rica etsem bana ulaşırmısın

Back
X