Doğuma Hazırlık Epizyotomi mutlaka yapiliyor mu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

blackberryy20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2022
98
71
3
29
Merhaba normal doğumdan korkmuyorum ama vajinaya bi kesi atılacak olması beni çok ürkütüyor, bu mutlaka yapılması gereken bisey mi ve özel hastanede doğum yapma imkanım olmayacak sanki devlette mutlaka keserler gibi hissediyorum deneyimlerinizi paylaşır mısınız biraz bilgiye ihtiyacım var

Benim de normal yapsaydım eğer en büyük korkum epizyotomi idi. Ama bebeğin iriliğine ya da annedeki açılmanın durumuna göre yapılan bir şeymiş.

Tabi ki hayır açılmanız normalse bebek de sığıyorsa eğer kesi atılmıyor. Bana atılmıştı ve zaten uyusturuyorlar acı hissetmiyorsunuz.

2 normal dogumum var ikisindede yapildi,duzensiz kendiliginden yirtik olmasindan cok daha iyidir zatenn uyusturuyorlar hissetmiyorsunuzki acilar ortaya karisik neresi neden acidi anlamadan oluyor . Ilk dogumda sadece kesi vardi icten yirtik olmamisti 3gunde toparlamistim. 2. Bebegim 4kilo uzeriydi hem kesi yapildi ictende yirtiklar olmus iyilesme sureci cok zorluydu 10gunde anca toparladim . .hayirli kolay dogumunuz olsun insallah

Yeni doğum yaptım. Bndede yapıldı hissetmiyorsun bile. O kadar kasma kendini. Ebeni iyi seç nefes egzersizleri yap gerisi zaten geliyor. Allahım hayırlı bir doğum nasip etsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…