arkadaşlar uzun bir araştırma sonucu dün (21.01.2011) selçuk öztunç bey'e burun ameliyatı oldum henüz alçılı ama inanılmaz iyi bir doktor çok rahat ameliyat oldum sohbet ederek:) kapalı ameliyattı.ayrıca fiyatıda uygun.şunu söylemek istiyorum kesinlikle burnundan sorunu olanlar kapalı ameliyat olsunlar.bence videolarıda izlemeyi unutmayın acık amelıyat ve kapalı amelıyat google dan.
geç
geçmiş olsun çok..
ama neden özellikle kapalı dediğini anlamadım? buna biz karar veremeyiz ki doktorumuz uygun görürse ne yapabiliriz.. :S
arkadaşlar uzun bir araştırma sonucu dün (21.01.2011) selçuk öztunç bey'e burun ameliyatı oldum henüz alçılı ama inanılmaz iyi bir doktor çok rahat ameliyat oldum sohbet ederek:) kapalı ameliyattı.ayrıca fiyatıda uygun.şunu söylemek istiyorum kesinlikle burnundan sorunu olanlar kapalı ameliyat olsunlar.bence videolarıda izlemeyi unutmayın acık amelıyat ve kapalı amelıyat google dan.
cunku kapalı amelıyatın ıyılesmesı daha kolay ız yok ve 1960 larda kapalı amelıyatla baslamıs bu sıstem acık amelıyat doktorlar ıcın kolay oynalınabılıyor ıcerıdebu yuzden tercıh edıyorlar..evet burnunuzda buyuk problemler varsa acık olunuyor.ama su var kemerlı bır burnu ve ıcerıden yamuk olan burnu kapalı yapabılıyorlar.acıkcası ben acık amelıyatı vıdeoda ızleyıncede vazgectım.
akşam izliycem açık ameliyat nasıl bişeymiş diye.. Bu arada fotolarını eklede bizde görelim nasıl olmuş burnun :)
Epyu özelden beni eklermisin lütfen ,, bende selçuk bey e ameliyat olmayı düşünüyorum
cunku kapalı amelıyatın ıyılesmesı daha kolay ız yok ve 1960 larda kapalı amelıyatla baslamıs bu sıstem acık amelıyat doktorlar ıcın kolay oynalınabılıyor ıcerıdebu yuzden tercıh edıyorlar..evet burnunuzda buyuk problemler varsa acık olunuyor.ama su var kemerlı bır burnu ve ıcerıden yamuk olan burnu kapalı yapabılıyorlar.acıkcası ben acık amelıyatı vıdeoda ızleyıncede vazgectım.
yanı benım demek ıstedıgım kapalı amelıyat cok rahat her doktor acık ve kapalı yapabılır ve su var yok sorunluysa acık az sorunluysa kapalı dıye bır sey yok uydurmaca.ben yıllarca arastırdım.etrafımda onlarca amelıyat olan var.en basıtı eskıden acık amelıyat dıye bırsey yokmus kapalı amelıyat varmıs.ama acıkda kapalıda sonucta burun guzellesıyo sadece kapalı amelıyatta ıyılesme surecı cok daha kolay ve erken oluyor.bu yuzden soledım aslınd abunu belırttım ama anlasılamamısım .evet bu arada ızlerken korktum acık olmak o yuzden ıstemedım ve bır de dıkıs ızı dıye gercı cogu kısıde cok dıkkatlı bakınc aanc abellı oluyo.ama korktum acıkcası.
cnm zaten estetikde de kemiğe müdahale edilio estetik olman gerekiyr bence bence bi konuş doktorla ameliyatla halolur üzülme :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?