Evet Erbil Beyin hastasiyim. Daha once baska dr da bi basarisiz denemem var.Siz de mi erbil hocanin hastasisiniz....bana da genetik test falan demisti...hatta ben genetik test yaptigimda % 3 ihtimal bende bi sorun cikmisti.erbil hocaya göre olmamasinin yegane sebebi buydu...ama ben kendim bir daha test yaptirdim bu sefer hic bir sey cikmadi çok şükür. ...
Allah herkese sabir versin, bu isler cidden sabir isi. Ben de bu kadar bekledikten sonra insallah pozitifi alirsam uzun sure inanamam gibime geliyo.Canim hep sebepsiz diye gittik.sonra erbil hoca genetikten olmuyo dedi. Sonra burdan bi doktor önerdi bir arkadaş ankarada.ben ona gittim.bana histeroskopo yapti.rahmini genislettim dedi.sonra ben iki ay incir kürü uyguladim...cok şükür ikinci ay Rabbim nasip etti.daha cok yeniyim. Ben de inanamiyorum daha.ama bi vakti zamani vardır. RABBIM insallah nasip eder.hic ummadigin umutlarinin tükendigi anda.sen tevekkül et yeter canimm...
Ben bir suru dr a gittim. Birsey var da goremiyorlar mi acaba diye degisik dr lar.Canim ben seni cok iyi anliyorumm...baskent üniversitesi tüp bebege gitmistim.mehmet gögsen önalan...bana yalniz dedi ki sana tüp bebek yaparken doktorun bişey demedi mi rahmin cok dar demisti...ben rahim filmi iki kez cekindim ama bisey demediler....insallah en kisa zamanda olur....insallahhh
Amin canim insallah.Sen rahat ol ....canını sıkma ....Allah in izniyle olur...hic merak etme.ben benim gibi olan herkese her zaman dua ediyorum..insallah olur. ..
Rica ederim ne demek. ...hayirli haberlerini bekliyorum...Amin canim insallah.
Vakit ayirdigin icinde cook tesekkur ederim.
Dedigim gibi insallah cok guzel bi hamilelik gecirirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?