Eramus icin sevgilimi nasil ikna edicem

Oha ya ortalamam 2 diye ne cok tasladiniz fizik kaldi alttan o olmasa ortalamam 2 bucuktu ayni zamanda ingilizcem cok iyu seviyede

Oha ya ortalamam 2 diye ne cok tasladiniz fizik kaldi alttan o olmasa ortalamam 2 bucuktu ayni zamanda ingilizcem cok iyu seviyede

Yine zor. Erasmus'a 3 altı başvurmuyor bile bizim bölümde 3.5'lar gitti hep.

Ders birakan kimin ortalamasi 2 ustundeymis seneye o dersi verirsem bi sorun olmicak ne tasladiniz ya

Ortalama yükselir diye yazdım zaten ama şu an o ortalamayla gitmen zor dedim sadece. Hak kazandıysan sevgilini takma kısacası kazanmadıysan da kazanmaya bak erasmus harika bir şey hatta kafa dengi arkadaşların varsa interrail bile yap yazın. Sevgilinle de yapabilirsin. Yeni ülkeler tanımak gibisi var mı kimse için şansını tepme.

Sevgilimi ikna etmedim , ben gidiyorum dedim hemde bir donem falan degil 2 sene master yapmaya

Bizde oyle birsey yok kimyacilardan cok giden yok 2 bucuk bide ingden 50yi gecmej yeterli

Zor arkadaşım gidemezsin biz de geçtik o yollardan. Hayallerde yaşama ortalama kas, iyi bir ortalaman olursa gidersin niye gidemeyesin dilin de iyiyse. Önce hak et sevgili işini sonra düşünürsün.

Interrail erasmustan daha zor gibi geliyor bana bu sene butun derslerden vardi sorun oldu benim icin seneye sadece sevdigim ders kimya olucak hep o yuzden yukseltirim 3 sinifta erasmusa gidebilirsem surekli gitme istegim olur bi ayagim orda olur gibi geliyor

Zor arkadaşım gidemezsin biz de geçtik o yollardan. Hayallerde yaşama ortalama kas, iyi bir ortalaman olursa gidersin niye gidemeyesin dilin de iyiyse. Önce hak et sevgili işini sonra düşünürsün.
Seneye halledicem bu ortalama isini

Gidersin bence benim ortalamam senden düşüktü ilk sene sonra bir güzel yükselttim. Sen bir hak kazan sevgilin de anlayıp hak verir ki vermiyorsa bile git. Sevgilisi yüzünden gitmeyen tüm arkadaşlarım başını duvarlara vuruyor şimdi.

Seneye halledicem bu ortalama isini

Sevgili yüzünden gitmemezlik etme kazanırsan güzel bir deneyim oluyor. Ben hak ettim, ay napıcam orda tek başıma diye gitmedim. Sonra pişman oldum Interbus yaptım ama Erasmus eminim daha keyifli olurdu.

Masraflarini o karsilamayacaksa neden ikna ediyorsun ki onu anlamadim.

Sen kimi kandırıyorsun be bir evliyim demişsin bir sevgilim var yürü git allah aşkına ne dediğin belli değil
Cinsel birlikteliği kastetmiş bence orada, 1 yıldır sevgilimle birlikte oluyorum ondan mı demek yerine evliyim demiş, bunun etkisi olur mu anlamında

anan baban ikna oluyoda sevgiline ne oluyo ?
zaten 2 sene sonraymış kim öle kim kala ayrılırsın belki..

Sevgili yüzünden gitmemezlik etme kazanırsan güzel bir deneyim oluyor. Ben hak ettim, ay napıcam orda tek başıma diye gitmedim. Sonra pişman oldum Interbus yaptım ama Erasmus eminim daha keyifli olurdu.
O kaldigim deesi seneye iyi verirsem 2 55 filan olucak ortalamam ve eger konterjan bolum bolum aciliyorsa buyuk ihtimal kazanirim

Cinsel birlikteliği kastetmiş bence orada, 1 yıldır sevgilimle birlikte oluyorum ondan mı demek yerine evliyim demiş, bunun etkisi olur mu anlamında
Evet sonradan düşündüm bundan kesin. Korkacaksa yapmayacak o zaman bazı şeyleri burda da yalan söyleyerek kendini rahatlatmayacak. Bazı değişik şeyler de var bu arada konularında gözüme çarptı çok çetrefilli. Bu kadar sevgilisiyle uğraşacağına okuluyla ilgilenseymiş keşke ortalaması da iyi olurdu erasmusa da giderdi

O kaldigim deesi seneye iyi verirsem 2 55 filan olucak ortalamam ve eger konterjan bolum bolum aciliyorsa buyuk ihtimal kazanirim

Umarım kazanırsın. 2.5 falan deme elinden geldiğince yüksek tut derim.

Pardon ama sizene :) hayat benim degilmi yok sevgilisiyle ugrasicagina ders calissaymis sanane ki sanane :)

Ben başka nedenlerden dolayı gitmedim başımı duvarlara vuruyorum şimdi.Sevgili yüzünden gitmemek daha sinir bozucu olurdu. Bu konuda o kesinlikle karar merci değil, aklını başına al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…