Oha ya ortalamam 2 diye ne cok tasladiniz fizik kaldi alttan o olmasa ortalamam 2 bucuktu ayni zamanda ingilizcem cok iyu seviyedeZar zor 2 ortalamayla Erasmus'un kapısından dahi almazlar üzgünüm. Ayrıca dil sınavını da başarıyla vermen lazım. Önce hak et de sonra sevgilini ikna etmesi kalsın gerçi bir yerde evli bir yerde sevgili yazmışsın thanks toHelenra
Oha ya ortalamam 2 diye ne cok tasladiniz fizik kaldi alttan o olmasa ortalamam 2 bucuktu ayni zamanda ingilizcem cok iyu seviyede
Ders birakan kimin ortalamasi 2 ustundeymis seneye o dersi verirsem bi sorun olmicak ne tasladiniz ya1. sınıf heyecanı o zaman ya, o ortalama toparlanır güzelce çalışırsa şimdi o ilk sınıfta ya yatay geçiş de yapar, erasmus da yaparKim tutar onu
Bizde oyle birsey yok kimyacilardan cok giden yok 2 bucuk bide ingden 50yi gecmej yeterliYine zor. Erasmus'a 3 altı başvurmuyor bile bizim bölümde 3.5'lar gitti hep.
Ders birakan kimin ortalamasi 2 ustundeymis seneye o dersi verirsem bi sorun olmicak ne tasladiniz ya
Bizde oyle birsey yok kimyacilardan cok giden yok 2 bucuk bide ingden 50yi gecmej yeterli
Interrail erasmustan daha zor gibi geliyor bana bu sene butun derslerden vardi sorun oldu benim icin seneye sadece sevdigim ders kimya olucak hep o yuzden yukseltirim 3 sinifta erasmusa gidebilirsem surekli gitme istegim olur bi ayagim orda olur gibi geliyorOrtalama yükselir diye yazdım zaten ama şu an o ortalamayla gitmen zor dedim sadece. Hak kazandıysan sevgilini takma kısacası kazanmadıysan da kazanmaya bak erasmus harika bir şey hatta kafa dengi arkadaşların varsa interrail bile yap yazın. Sevgilinle de yapabilirsin. Yeni ülkeler tanımak gibisi var mı kimse için şansını tepme.
Seneye halledicem bu ortalama isiniZor arkadaşım gidemezsin biz de geçtik o yollardan. Hayallerde yaşama ortalama kas, iyi bir ortalaman olursa gidersin niye gidemeyesin dilin de iyiyse. Önce hak et sevgili işini sonra düşünürsün.
Interrail erasmustan daha zor gibi geliyor bana bu sene butun derslerden vardi sorun oldu benim icin seneye sadece sevdigim ders kimya olucak hep o yuzden yukseltirim 3 sinifta erasmusa gidebilirsem surekli gitme istegim olur bi ayagim orda olur gibi geliyor
Seneye halledicem bu ortalama isini
Cinsel birlikteliği kastetmiş bence orada, 1 yıldır sevgilimle birlikte oluyorum ondan mı demek yerine evliyim demiş, bunun etkisi olur mu anlamındaSen kimi kandırıyorsun be bir evliyim demişsin bir sevgilim var yürü git allah aşkına ne dediğin belli değil
O kaldigim deesi seneye iyi verirsem 2 55 filan olucak ortalamam ve eger konterjan bolum bolum aciliyorsa buyuk ihtimal kazanirimSevgili yüzünden gitmemezlik etme kazanırsan güzel bir deneyim oluyor. Ben hak ettim, ay napıcam orda tek başıma diye gitmedim. Sonra pişman oldum Interbus yaptım ama Erasmus eminim daha keyifli olurdu.
Evet sonradan düşündüm bundan kesin. Korkacaksa yapmayacak o zaman bazı şeyleri burda da yalan söyleyerek kendini rahatlatmayacak. Bazı değişik şeyler de var bu arada konularında gözüme çarptı çok çetrefilli. Bu kadar sevgilisiyle uğraşacağına okuluyla ilgilenseymiş keşke ortalaması da iyi olurdu erasmusa da giderdiCinsel birlikteliği kastetmiş bence orada, 1 yıldır sevgilimle birlikte oluyorum ondan mı demek yerine evliyim demiş, bunun etkisi olur mu anlamında
O kaldigim deesi seneye iyi verirsem 2 55 filan olucak ortalamam ve eger konterjan bolum bolum aciliyorsa buyuk ihtimal kazanirim
Pardon ama sizene :) hayat benim degilmi yok sevgilisiyle ugrasicagina ders calissaymis sanane ki sanane :)Evet sonradan düşündüm bundan kesin. Korkacaksa yapmayacak o zaman bazı şeyleri burda da yalan söyleyerek kendini rahatlatmayacak. Bazı değişik şeyler de var bu arada konularında gözüme çarptı çok çetrefilli. Bu kadar sevgilisiyle uğraşacağına okuluyla ilgilenseymiş keşke ortalaması da iyi olurdu erasmusa da giderdi
Ondan sonra gelip ama ortalamam 2 diye ağlarsın böylePardon ama sizene :) hayat benim degilmi yok sevgilisiyle ugrasicagina ders calissaymis sanane ki sanane :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?