Bak canım benim, küçük iki çocuğum var, eşim özelde çalışıyor, işyerinde bir organizasyon yapıp yurtdışı tatile gidelim dedim, eşimin haberi yoktu. Dünde eşime söyledim ekimde gidiyorum iznini ona göre ayarla çocuklara bakacaksın dedim.
Yani demem o ki; bir insanin hayatında olması seninde onunda özel sınırlarin oldugu gercegini değiştirmez. Erasmus senin hayatını etkileyecek birşey senin hayatın.
sizin bölümde 3 ortalamalı insanlar fazladır konu sahibinin bölümünde durum farklı olabilir bizde erasmusa 2.21 ile gidenler var zaten bölüm birincisinin ortalaması 3.30 anca
Zor arkadaşım gidemezsin biz de geçtik o yollardan. Hayallerde yaşama ortalama kas, iyi bir ortalaman olursa gidersin niye gidemeyesin dilin de iyiyse. Önce hak et sevgili işini sonra düşünürsün.
sizin bölümde 3 ortalamalı insanlar fazladır konu sahibinin bölümünde durum farklı olabilir bizde erasmusa 2.21 ile gidenler var zaten bölüm birincisinin ortalaması 3.30 anca
Kimya okuyormuş çok düşük ortalamalıların gittiğini sanmıyorum açıkçası, bir de o dönem başvuranlara da bağlı biraz şans işi. Mühendislik falan okuyorsanız doğrudur, ortalamalar 3.5'a falan zor dayanıyor. :)
pardon da sevgilin kim ki onu ikna ediyorsun salla gitsin bu erasmusun sana katacagi artiyi dusun seni sevse zaten ses cikarmaz ama bencillik yapip kendini dusunurse gitme der yarin bir gun ayrilinca bir daha boyle firsat ele gecmez cik git annen degil baban degil esin degil
Tatlım o senin kocan değil ki olsa bile bir yere kadar. Bu izin tripleri nedir anlamadım gitti. Sana özgür kız ol demiyorum ama bu kadar da hayatınıza yön verdirmeyin yahu. Kaç yaşında kızsın kararların sana ait olmalı. (Erasmusa gidersen ayriliriz mantığı vardır bir de hiç anlamam) Sanki erasmusa giden herkes...tövbe estağfurullah....sen kendinden eminsen gerisi hikaye.
merhaba bence ikna etmen gerekmiyor sonucta o senin kocan degil ancak nerde kalacakin diye sorular soruyorsa o zaman evini sitesinden kiralayabilirsin ordan kiminle kalacagina bakabilir :)