erasmus illetii :(

theordernever

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
44
2
13
Adana
kizlar sevgilim erasmus icin 5 ayligina ispanyaya gidecek ama benim icim icimi yiyor. bisey yapmaz efendi guvenilir bir cocuk diyorum arkadaslarimin da dusuncesi bu yonde ama kadin beyni iste yine de icim icimi yiyor en basitinden beni boslarsa veya degisirse diye, daha onceden bu deneyimi yasamis ya da bana fikir verebilcek olan var mii :/

Tam olarak neden endiselendiginizi anlayamadim?
Benim nisanlim da biz sevgiliyken gitmisti Erasmus' a.
Simdi de ABD' deyiz ikimiz de farkli eyaletlerdeyiz, ben 4 ayligina geldim ben donunce nisanlim 2 ay daha kalacak. Su an da sadece haftasonlari beraberiz.

Biz hic sorun yasamadik acikcasi hic de aklima sorun yasama ihtimali gelmedi. Niye boslasin sizi ya da niye degissin ben cidden anlayamadim?

Bi arkadasm gitti gider gitmez ayrıldı sonra yine barıştı biraz calkantili bi iliskileri var önceden cok kiskanclardi simdi hic kiskanc degiller

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar sevgilim erasmus icin 5 ayligina ispanyaya gidecek ama benim icim icimi yiyor. bisey yapmaz efendi guvenilir bir cocuk diyorum arkadaslarimin da dusuncesi bu yonde ama kadin beyni iste yine de icim icimi yiyor en basitinden beni boslarsa veya degisirse diye, daha onceden bu deneyimi yasamis ya da bana fikir verebilcek olan var mii :/

seven kıskanır
erasmus a gitmiş
erzruma :27: gitmiş farketmez
azcık çapkınmış
başı önde yürürmüş
farketmez
:41::41:
kadınsan ve seviyorsan
sevdiğinde senden uzağa gidiyorsa
elmahkum kıskanır insan
güveniyorsan biraz daha kontrollü davranırsın
kaybetme endişen varsa
için içini yer kemirir beklersin
:34::34::34:
yapcaK BİŞEY YOK

Valla bizde work&traveldan cok cekiyoduk 1 sene kalcakti sonra gitmekten vazgecti :D ben olsam bende kiskanirdim acikcasi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kişiye göre değişir bu işler
ben de ünideyken erasmus tecrübesi yaşadım ve benim gördüğüm türk erkekleri çok fırlamaydı
kızlar da aynı şekildeydi
sevgilileri vardı ama onlar yabancılarla takılıyolardı
hatta bi çocuğun çok ciddi bi ilişkisi vardı ama orda da kızlarla geziyodu yani bunu aldatmak olarak görmüyodu

ama sevgiline güveniyosan çok takılma bence
ya da ilişkine ara vereceksin sen bilirsin
ama naparsan yap çocuğu vazgeçirmeye çalışma sonra seni suçlar
böyle yapanlar var çünkü

Bir halt karıştıracak olan adam burnunuzun dibinde de herşeyi yapabilir emin olun :) kıskanmak ya da benzeri şeyler hissetmeniz doğal,seviyorsunuz çünkü, ama kontrollü yaşayın bu duyguyu, emin olun onun adına hem eğitim hem kültürel açıdan faydalı olacak bir şey bu :) Ha sapıtan yok mu, çok..kadın erkek farketmiyor hem de.. ama o kadar karaktersizse zaten en azından bunu görmüş olursunuz ;) zaten emin olun 5 ay yurtdışı için kısa bir süre, adaptasyon süreci, işlemler vs derken 5 ayın yarısı heba olacak :P

ben de ünideyken erasmus tecrübesi yaşadım ve benim gördüğüm türk erkekleri çok fırlamaydı
hatta bi çocuğun çok ciddi bi ilişkisi vardı ama orda da kızlarla geziyodu yani bunu aldatmak olarak görmüyodu

böyle yapanlar var çünkü

Arkadaşa katılıyorum. Hatta benim şahit olduğum bir olay var. Çocuğun tr de ciddi bir ilişkisi var, erasmusla gidince orda bir kızla tanışıyor, artık ne yaşamışlarsa kız erasmustan sonra türkiyeye geleceğini söylüyordu. Erasmus bitince bizim yabancı kızımız umutla beklemeye başladı, tabi çocuk döndü memleketine. Gel zaman git zaman yabancı olan kız, çocuğun türkiyede bir sevgilisinin olduğunu öğrenmiş ve çok üzülmüştü.
Konu sahibi, sevgilin karakterli bir insansa seni aldatmaz, karakterli bir insansa ordaki kızlarında bir kalbi olduğunu unutmaz. Ama ne ciddi ilişkileri olup, ben buraya eğlenmeye takılmaya geldim 1 seferden nolucak diyip, yada erasmus sırasında kız arkadaşıyla kavga edip sonra istediklerini yaşayıp barışıncada 'biz o dönemde zaten ayrılmıştık, aldatma sayılmaz' diyen çok kişi gördük. Ha birde işin şu boyutu var, oraya ders çalışmaya yurtta oturmaya gitmeyecek erkek arkadaşın. Barlar, partiler, ev partileri, eğlenceler elbette olacak. Zorlu bir süreç sizi bekliyor. :34:

Tam olarak neden endiselendiginizi anlayamadim?
Benim nisanlim da biz sevgiliyken gitmisti Erasmus' a.
Simdi de ABD' deyiz ikimiz de farkli eyaletlerdeyiz, ben 4 ayligina geldim ben donunce nisanlim 2 ay daha kalacak. Su an da sadece haftasonlari beraberiz.

Biz hic sorun yasamadik acikcasi hic de aklima sorun yasama ihtimali gelmedi. Niye boslasin sizi ya da niye degissin ben cidden anlayamadim?

soyle ki benim daha once yurt disi deneyimim olmadi bundan dolayi pek bir fikrim yok ama internette arastirma yaptigimda genel kesim aldatir aldatmasa da kesin farkli biri olarak doner ordan gorusundeler. ortam hakkinda da bilgim olmadigindan endiselendim acikcasi her ne kadar guvensem de..:17:

dediğin gibi karakterli bir insansa sıkıntı olmaz tatlım. vesvese yapıp kendini harap etme

evet etrafindaki insanlarin hep akil danistigi guvendigi biri, en basitinden benim tanimadigim bi kizla ayni ortamda bulunsa bana bunu anlatir zan altinda kalmamak icin. ama degisir yurt disi cok farkli filan diyorlar ozellikle de erkekler yapiyor bu yorumu:25: ve ben de dedigin gibi vesvese yapiyorum canim ya

böyle yapanlar var çünkü

yok vazgecirmeye calismiyorum zaten ama kendisinin de gozu korktu zaten nerde kalicam nasil yasiycam diye

Bir halt karıştıracak olan adam burnunuzun dibinde de herşeyi yapabilir emin olun :) kıskanmak ya da benzeri şeyler hissetmeniz doğal,seviyorsunuz çünkü, ama kontrollü yaşayın bu duyguyu, emin olun onun adına hem eğitim hem kültürel açıdan faydalı olacak bir şey bu :) Ha sapıtan yok mu, çok..kadın erkek farketmiyor hem de.. ama o kadar karaktersizse zaten en azından bunu görmüş olursunuz ;) zaten emin olun 5 ay yurtdışı için kısa bir süre, adaptasyon süreci, işlemler vs derken 5 ayın yarısı heba olacak :P

kendisi de oyle diyor sadece biraz uzakta olmus olucam bisey degismeyecek diyor ama kadin kaygilari iste :)
oyle mi diyorsunuz umarim bize de kisa gelir :52:

Arkadaşa katılıyorum. Hatta benim şahit olduğum bir olay var. Çocuğun tr de ciddi bir ilişkisi var, erasmusla gidince orda bir kızla tanışıyor, artık ne yaşamışlarsa kız erasmustan sonra türkiyeye geleceğini söylüyordu. Erasmus bitince bizim yabancı kızımız umutla beklemeye başladı, tabi çocuk döndü memleketine. Gel zaman git zaman yabancı olan kız, çocuğun türkiyede bir sevgilisinin olduğunu öğrenmiş ve çok üzülmüştü.
Konu sahibi, sevgilin karakterli bir insansa seni aldatmaz, karakterli bir insansa ordaki kızlarında bir kalbi olduğunu unutmaz. Ama ne ciddi ilişkileri olup, ben buraya eğlenmeye takılmaya geldim 1 seferden nolucak diyip, yada erasmus sırasında kız arkadaşıyla kavga edip sonra istediklerini yaşayıp barışıncada 'biz o dönemde zaten ayrılmıştık, aldatma sayılmaz' diyen çok kişi gördük. Ha birde işin şu boyutu var, oraya ders çalışmaya yurtta oturmaya gitmeyecek erkek arkadaşın. Barlar, partiler, ev partileri, eğlenceler elbette olacak. Zorlu bir süreç sizi bekliyor. :34:

benim de etrafimda sevgilisi erasmusa giden bir cift var cocuk sevgilisini aldatmamak icin gay taklidi bile yapmis :1:

Kusura bakmayın, ama ben burada gördüklerimden sonra hiç bir şekilde Türk erkeğinin en temizinin bile uslu duracağına inanmıyorum. :51:

Öyle efendi çocukmuş, ilişkisine bağlıymış, sadıkmış, hepsi hikaye. Öğrenci değişim programında harcanan o 5 ay, en fazla 1 sene zamanı erkekler üçüncü boyutta yaşam süresi olarak görüyorlar. Bakıyorum burada, bir arkadaşım var mesela, çocuğun ilişkisi resmiyete dökülmüş, evlenecek kızı aldıracak buraya çünkü onun kalış süresi öyle kısa da değil. Ama evlenip de kızı buraya aldırana kadar geçecek olan zamanda çekirge gibi maşallah, ordan oraya zıplıyor. Çünkü yabancı kızlarla yaşanan tek gecelik ilişkileri onlar aldatmak olarak saymıyor.

One-night standin gözü kör olsun :51:

yok vazgecirmeye calismiyorum zaten ama kendisinin de gozu korktu zaten nerde kalicam nasil yasiycam diye

sen de gidebilsen birlikte gezerdiniz

aslında orda ortam insanları buna itiyo
yapacağı yoksa bile çevresinden dolayı etkilenip yapabiliyo
sırf aldatma da değil mesela normalde içki içmeyip sırf orda tuhaf karşılanmasın diye gece boyu içenler bile oluyo
yani biraz çevre yüzünden oluyo sanırım çekiniyolar

Son düzenleme:
Vallahi sekerim, uzulmeni istemem ama bizim cocuklarin hepsi ayni amacla gidiyor, burda yasayamadiklari cinselligi/partileri/sosyal hayati yasamak.

Benim de efendi, edepli, tombis yanakli , bayagi tutucu bir arkadasim vardi, gitti, her halti yedi, burda da uzun iliskisi vardi, kiz da hayirli kismet diye sineye cekti olanlari, evlendiler. Cocuk bugunlerde bile sohbet ederken, kiz da yanindayken acik acik, ertesi sabah olanlarin unutuldugu cilgin geceleri ozledigini soylemisti bir kere. Kiz da orali olmadi, evlendigi erkegin, defalarca tanimadigi insanlarla yatip kalkmis olmasini bir sekilde ya gozunun onunde olmadigi icin umursamiyor, ya da sindirmis, bilmiyorum. Bu da boyle bir hikayemdir. Yani bence kendini kandirma. Ya sen de olanlar olmamis gibi davranacaksin, ya da tiksinip ayrilacaksin.

Erasmus a giden insanlar baslarini one egip efendi efendi ders calismak icin gitmiyorlar, eglence, macera ve gencliklerini yasamak icin gidiyorlar.

Seytana uymasa bile dondugunde o farkli bir insan olacak sekerim, bunu da unutma. Umarim her sey istedigin gibi gider.

Son düzenleme:
kendisi de oyle diyor sadece biraz uzakta olmus olucam bisey degismeyecek diyor ama kadin kaygilari iste :)
oyle mi diyorsunuz umarim bize de kisa gelir :52:

İnsani duygular :D hangimiz olsa kıskanırız önemli olan karşındakinin burnundan getirmemek :D Dediğim gibi sapıtan çok, ama bu sevgiliniz de sapıtacak demek değil :) Gezecek, yeni yeni insanlarla tanışacak, çevresi değişecek, uluslararası öğrenciler için çok organizasyon düzenleniyor onlara katılacak bunlar gerçek. Ortam da eğlenceli bu da gerçek. Ama bu illa aldatacak vs demek değil. Bence siz kendinize pay çıkarın bu durumdan, bırakın sevgiliniz çevre edinsin gezsin vs, ileriye dönük ne olacağı belli olmaz bakarsınız o çevre sizin de çevreniz olur ;)

Burnundan getirmemek konusunda ciddiyim, sevgilinize güveniyorsanız bırakın gitsin, çok güzel bir hayat tecrübesi yurtdışında okumak/yaşamak. Yanınızdaki insanın vizyonu açılır, size de yarar bu :)

Son düzenleme:
Youtube'a "Erasmus Party" yaz, bir izle çıkan sonuçları. :51:

Ben buraya geldiğimde erkek arkadaşım yoktu, kimseye verilecek hesabım da yoktu, yine de Erasmus partisine gidiyoruz dediklerinde insanlar, haydi derdim siz gidin ben gelmiyorum. Çünkü böyle pis, böyle saçma sapan hareketler eden bir grup yok başka. Diyorum ya, değişim programı öğrencisinin kafası bambaşka...

Hee, ama sevgilini gönderme demiyorum. Bırak gitsin çocuk. Ama ya bir şekilde bunları kabulleneceksin, sineye çekeceksin. Çekemem dersen de, o zaman karşılıklı safları oynayacaksınız ya da ayrılacaksınız.

Son düzenleme:
Back
X