erasmus illetii :(

Sevgilin çok şanslı. Sen de öylesin belki ziyaretine gidebilirsin ve güzel bir tatil yapma fırsatınız olur. Onu desteklemek zorundasın. Sakın erasmustayken oraya gitme buraya gitme benimle devamlı konuş diye baskı yapma. Uzaktan izle endişelerin varsa. Kişiliğini görmen açısından iyi bir şey.

Pardon, boyle bir yoruma baska nasil cevap verilir bilemedim, galiba siz erkek arkadasiniz tarafindan aldatilmayi seviyorsunuz. Boyle kisilere cok az rastlaniyor, lutfen tepkimi mazur gorun...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

hı hı aldatılmakoliğim
imzamı görmüyo musun evli mutlu :49:
konu sahibini kışkırtayım mı salla gitsin demek daha mantıklı geldi

benim de etrafimda sevgilisi erasmusa giden bir cift var cocuk sevgilisini aldatmamak icin gay taklidi bile yapmis :1:

Çok şanslıymış, yağmurdan kaçayım derken doluya tutulmakta vardı. Mesela gay takliti yaparken bu seferde erkekler yanaşabilirdi. Tabi ki herkes aldatacak diye birşey yok, ama oralar gerçekten çok ama çok rahat. Cinsel anlamda birşeyler yaşanmasa bile, illaki gezilip tozulacak, partilere gidilecek, beraber danslar edilecek... Bende erasmus yaptım, gözlemlerimi söyledim. Ben bir bayan olarak hiçbir değer yargılarımı yitirmedim. Tr de yaşamım nasılsa öyle devam ettim, partilere gittiysem tanıdığım kız arkadaşlarımla gittim, alkol yerine cola vs içtim... O zaman hayatımda kimse yoktu, ama olsaydıda farklı bir yaşantım olmazdı. Şuan evliyim, eşim o zaman erkek arkadaşım olsaydı sanırım bırakıp gidemezdim, onca ay ayrı kalmaya dayanamazdım gibi geliyor...

kizlar sevgilim erasmus icin 5 ayligina ispanyaya gidecek ama benim icim icimi yiyor. bisey yapmaz efendi guvenilir bir cocuk diyorum arkadaslarimin da dusuncesi bu yonde ama kadin beyni iste yine de icim icimi yiyor en basitinden beni boslarsa veya degisirse diye, daha onceden bu deneyimi yasamis ya da bana fikir verebilcek olan var mii :/

Canim sana kötü bir örnek ben olcam sanirim. Biraz uzun olcak ama yasadigim herseyi yazdim.Eski sevgilim 5 ayligina erasmusla cek Cumhuriyetne gitmsti. Iki arkadas kazanmislardi. O orayi kazandiginda iliskimiz 7 aylik falandi. O bambaskaydi safti bnm gozumde kotu anlmda degil iyi niyetli anlminda. Kafasini kaldirip bi kiza bile bkmazdi bnle ilk taniatiginda eli titriodu. Ben onun o benim ilk sevgilisiydik. Bende aynen sen gibi cok korkuyordum ama ona cok guveniyordum taaki gitmeden bir hafta öncesine kadar. Birgün facebookuna girdim ve beraber gittigi o arkadası ile yazışmaları cikti karsima dünyam yikilmisti. Beni ve ortak arkadaşlarımı engelleyerek gizli bi face atmislar daha çok yeni. Ben bunu okudum ve direk ona soyledim yalvardi yakardi kimse ekli degil daha ailem olmasın diye bir face actim dedi sadece arkadaşlar olsun istedim dedi. Ama ben yoktum o facede. İçimde bi kusku oyle yada boyle halloldu icim icimi yerdi hep 7 ay boyunca bi kere olsun yıkılmamisti guvenim ogun yikildi. Daha sonra bu gitti. Şimdi düşünüyorum da asla kabul etmezdim bunlari ickili kizli bar ortamlarina girdi ve sabahlara kadar onu bekliordum iletisim sorun oluyordu. Ama o keyfine düşündü gece 1 de gidip sabah 7 de geliyordu. Ilk cok sorun yasadik baktim olmuo alttan aldim. Gitme dedigimde yine gitcekti biliyorum bna yalan soylucegine git ama bni unutma sakin dedim. Herkes giderkn bn evde mi tikilip kaliyim derdi.:ssz::ssz:sana güveniyorum beni uzme bn aklina geliyim dedim bu hep senn aklimdasin bna guven derdi ittire kaktira o iskenceli 5 ay gecti. Simdiki aklim olsa asla beklemezdim. Cunku bn mahvoluordum o hep gezip tozuyordu bazende soyle bakiyordum kazandi orayi tabi gezcek ama nolursa olsun bnm varligimi unutma derdim hep tmm derdi. Sonra geldikten sonra ilk bulusmamizda bi resim dosyasi gordum pcsinde tam accaktim elimden aldi bni ittirip ve sildi. Bnm icime yine kusku düşmüştü. Sonrada abisine sarhosken cekildigi bir resmi msj olarak attığını gördüm facebook'tan. Bi kizi yanagindan operken. Ve boyle ayril baris ayril baris iki yil sürdü. Ve son hali noldu biliyo musun ask sevgi bitti ve bnm gozumde masum olan insan bi canavar oldu onu ittirdim diye bogazimi sıktı ve bitti. Cok kotu bi iliski yasadim. Bu surecte o oradayken ona küçük küçük notlar yazardim hergun o gelince ona vereyim diye mektuplar yazardim resimlerine sarilip aglardim bnde baska bi sehirde yalnizdim ama onun yaptiklarini yapmadim en cokta bni o uzdu. Simdi donup baktigimda hepsi hataydi keske beklemeseydim bekle demisti bna. Bn ilk gunki gibu temizdim ama o hatalarla geldi. Erasmus bnide iluskimide sevdigim adami da bambaska biri yapti. Blkide o böleydi bn bilemedim.

hı hı aldatılmakoliğim
imzamı görmüyo musun evli mutlu :49:
konu sahibini kışkırtayım mı salla gitsin demek daha mantıklı geldi

Ne bileyim ben cok sasirdim bir bayandan bu sozleri duyunca, Allah evliliginizi dahada guzellestirsin, konu sahibini kiskirtayim derken baskalarini da kiskirtabiliyorsunuz bu arada :D :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ne bileyim ben cok sasirdim bir bayandan bu sozleri duyunca, allah evliliginizi dahada guzellestirsin, konu sahibini kiskirtayim derken baskalarini da kiskirtabiliyorsunuz bu arada :d :)

sent from my iphone using kadınlar Kulübü

teşekkür ederimm :16::16::16:

Erasmus yapmis biri olarak diyorumki endiselerinde cok haklisin.
Sevgilisi olanlar da dahil gordugum Turk erkeklerinin hepsi bir arayis icindeydi.
ve belki iyi yonde belki kotu ama Erasmus insani cok degistiriyor.

Back
X