Doğuma Hazırlık ERAY, SARPAY VE KORAY sizce hangisi ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Sarpay'ın manası nedir?
Bence Sarpay koymayın, Diğer alternatifleriniz daha hoş..
Sağlıklı doğumlar...

aslında iki isim düşünüyoruz,ilk ismi Ali olacak

ALİ SARPAY
ALİ KORAY
ALİ ERAY

üçlüsünün arasına kaldık,sizlerin yorumlarınıda gerçekten değerlendiriyoruz,ve ilginiz ve yardımcı olmanız gerçekten eşimle beni çok mutlu ediyor..

Öncelikle tebrik ederim.Bebeğinizi sağ salim kucağınıza almanızı dilerim.Ben Sarpay ismini çok beğendim.Anlamı ne bilmiyorum ama söyleniş bakımından hoşuma gitti.Ali ismiyle arka arkaya söylendiğinde de en uygunu Sarpay oluyor benim fikrimce.

hepsinin sonu AY ile bitiyor özel bir anamı varmı acaba?yani kardeşine uyum açısından falanmı diye düşündüm...ille AY diyorsan :))) eray ismini severim ben.sana nacizane bir de fikir vereyim. benim oğlumun adı SARPER.(Ali Sarper de hoş oluyo aslında) sağlıklı doğumlar inşallah...

bu benim ilk çocuğum ama kızım olsa adı beray olacaktı o yüzden ay ile biten isimlere bakıyorum bu isimler dışında varsa fikriniz tabi onlarıda beklıyorum ama öncelik ay ile biten isimler sarper de güzel Allah bağışlasın inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…