Erbil Yağmur Acıbadem Fulya

nerde denediniz hayırlı olsun

merhaba arkadaslar,
Acibadem fulya hastanesi ile ilgili bir kaç bir sey yazmak istiyorum.
Hastaneden hic memnun kalmadim. Kendi aralarında bir iletisimsizlik var. Embriyolar ile ilgili bilgi verilmiyor. Ben titizlikle değerlendirme yaptıklarını bile sanmiuorum. Embriyo gelisimi duruyor haber vermeyi unutuyorlar. Embriyo kaliteleriyle ilgili bir kagit verilmiyor vs vs. Uzar gider aslinda liste.
Hastanede operasyon oldum bugün. Doktorun ameliyat öncesi yazdığı dil alti ilaci vermeyi unuttular. Ben o ameliyat olmaya giden halimle defalarca bunu hatırlatmak durumunda kaldım. Gelen hemsire elimden damar yolunu bile zor buldu. Eve geldim mosmor şişmiş elim. Cikis işlemleri yapmaya kalktık. Son anda bende açık damar yolunu farkedip lütfedip almaya geldiler.
Ben orda ameliyatlı bir şekilde bozulan pos cihazlarını bekledim. En soninda nakit verdim 15 dk da parayı bozmasini bekledim. İnanın sisli etfal bile burdan disiplinlidir.
O kadar guvenim kalmadi ki. Raporu size mail atacagiz fediler. Bana sizden hic mail gelmiyor dedim. Kendileri de farkında. Siz bizi arayın atalım dihorlar. Dunya kadar para verip hem kendi yapmaları gerekenleri operasyonlu halimle takip etmek zorunda kalıyorum uzerine bir de simdi rapir peşinde kosucam.
Emrbiyolari da katlediyorlar.
Allah buradakiler yardımcı olsun olsun ne diyim.
1 yil once gayet sağlıklıyım. Insallah bu süreç sonunda giden sadece param olmuştur. Sağlığından olmamisimdir diye dua ediyorum.

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Umarım çok yakında her anlamda toparlanırsınızaynı labaratuvar konusunda benim de çok kaygılarım oldu. En büyük sorun da iletişimdi. Aramalarında net bilgi alamadım. Hatta embriyolarımın dondurulduğu gün bile aranmamıştım. Klinikten öğrendim her şeyi. Ayrıca aylar önce yapılan tüm işlemlerin raporunu istedim. Hala gelecek malesef.

çok üzüldüm sizin adınıza tekrar deneyecek mısınız orda

çok üzüldüm sizin adınıza tekrar deneyecek mısınız orda
Henuz karat vermedim.zaten bir dusuk bir kurtaj yasadim. 3 4 ay bekleyeceğim. O zaman sonunda tekrsr denemeden once çeşitli merkezlerle görüşeceğim. Kurtaj parçasında genetik sorunu olmazsa biz de de genetikte soeun cikmazsa, tekrar transfer olsam bile ayni sonuçla karsilasabilirim. Oncelikle dusuklerin ve gelisim durmasını sebeplerinin anlasilip ona gore bir tedavi planlanması gerekiyor. Doktorum ayni tedaviyi yapacaksa bir anlami yok ayni sonuçla karşılaşma ihtimalim yüksek.
EndokrIn ve hematolog ile görüşeceğim yakin zamanda.

geride embriyonuz var mı? embriyo ya genetik yapılsa daha iyi olur belki

ben geçen hafta erbil bey ile görüştüm çok sevdim ama aklıma takılan laboratuvarı
Erbil bey basarili biri. Cok yogun sadece. Lab konusunda benim de aklımda soru işaretleri var gercekten. Ben baska yerde tedavi olmadığım için kıyaslama yapamıyorum. Aslinda baska yerde tedavi olup acibadem lab da da embriyo oluşturan varsa öncesiyle acibadem lab. I karsilastirabilir. Daha cok fikir edinebiliriz.

bahçeci de embriyosu oluşmayıp acıbadem de gebelik elde eden arkadaşım.vardi fakat düşük oldu onunda.

eger baska lablarda embriyo olusmayip acibadem fulyada oluşuyorsa acibadem fulyanin labi kotu degildir. Kotu olan bizim yumurta ve spermdir.
O nedenle lab acibadem fulya mi diye soruyorum. Acibadem maslak lab.ini iyi diye duymuştum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…