- Konu Sahibi Sevgihersey
-
O zaman acibafem fulya da sorun yok. Sorun bizlerin yumurga ve sperminde.
öyle olabilir. bazı merkezlerde 3. 4. denemesinde olumlu alan oluyor o ay ki sperm ve yumurta kalitesi etkiliyor demek kiO zaman acibafem fulya da sorun yok. Sorun bizlerin yumurga ve sperminde.
Olabilir. Ama mikrocip ile seçim yapılır sonra mikricople alınan spermlerden Manuel seçim yapilsa daha iyi olmaz mi? Bilemedim ki ya.öyle olabilir. bazı merkezlerde 3. 4. denemesinde olumlu alan oluyor o ay ki sperm ve yumurta kalitesi etkiliyor demek ki
bugün itibari ile güvenim.bitti acıbadem fulya laboratuvarına. eşimde çok az sperm çıkıyor sperm bulamadılar 2 defa test verdik. başka merkezde verdik aynı.hafta içinde başka merkezde bulundu.Olabilir. Ama mikrocip ile seçim yapılır sonra mikricople alınan spermlerden Manuel seçim yapilsa daha iyi olmaz mi? Bilemedim ki ya.
Merhaba yarın transferim var erbil beyde ilk denemem ilk farklı merkezde 1 deneme negatif umutlanmamalıyım erbil beyde başarabilecekmişim çok ihtiyacım var pozitif şeyler duymayaMerhaba 3 yıldır Erbil beyin hastasıyım çok çok çok memnunum ekibi de çok iyi kafanıza takılan birşey olursa memnuniyetle cevaplarım
Sorun neydi kaç embriyo oluştu durumları nedir taze transfer mi dondurulmuş mu rahimde problem var mı yaşınız genç mi? Bu gibi sorular genelde pozitif ise sonuçta pozitif olma ihtimali yüksek:) neden olmasınMerhaba yarın transferim var erbil beyde ilk denemem ilk farklı merkezde 1 deneme negatif umutlanmamalıyım erbil beyde başarabilecekmişim çok ihtiyacım var pozitif şeyler duymaya
Canım biz eski hastanemizde ilk deneme negatif çıktı ve erbil beye taşıdık şimdi bize transfer edeceği emriyo kaliteleri 2 tanesi 5.gün embriyosu biri 4bb ve 3bbb olarak kaliteleri. Bende adenomyozis teşhisi erbil beyde farkedildi ve geçici menopoz iğnesi verildi ve süreç bitti ve yarın transferim varSorun neydi kaç embriyo oluştu durumları nedir taze transfer mi dondurulmuş mu rahimde problem var mı yaşınız genç mi? Bu gibi sorular genelde pozitif ise sonuçta pozitif olma ihtimali yüksek:) neden olmasın
Ben de Erbil Bey deyim.Yazmadan geçemedim. Allahım kolaylık versin, işinizi hayırla ve evlatla sonlandırsın inş. Emeklerinizin karşılığını alırsınızCanım biz eski hastanemizde ilk deneme negatif çıktı ve erbil beye taşıdık şimdi bize transfer edeceği emriyo kaliteleri 2 tanesi 5.gün embriyosu biri 4bb ve 3bbb olarak kaliteleri. Bende adenomyozis teşhisi erbil beyde farkedildi ve geçici menopoz iğnesi verildi ve süreç bitti ve yarın transferim var
Çok sevindim birilerini burda görmek ne durumdasınız peki yarın baya transferi var erbil beginBen de Erbil Bey deyim.Yazmadan geçemedim. Allahım kolaylık versin, işinizi hayırla ve evlatla sonlandırsın inş. Emeklerinizin karşılığını alırsınız
5. Gün embriyorsu olma ihtimali yüksek içini ferah tut Erbil beye güven :) inşallah olurCanım biz eski hastanemizde ilk deneme negatif çıktı ve erbil beye taşıdık şimdi bize transfer edeceği emriyo kaliteleri 2 tanesi 5.gün embriyosu biri 4bb ve 3bbb olarak kaliteleri. Bende adenomyozis teşhisi erbil beyde farkedildi ve geçici menopoz iğnesi verildi ve süreç bitti ve yarın transferim var
Inşallah canim5. Gün embriyorsu olma ihtimali yüksek içini ferah tut Erbil beye güven :) inşallah olur
Merhaba ben de erbil beyin hastasıyım, tesadüfen gördüm mesajınızı. Tam da bu gün transferiniz varmış. Umarım pozitif sonuç alırsınız, herşey dileğiniz gibi olurInşallah canim
Inşallah canım harika bi doktor çok iyi moral veriyor inşallah buraya pozitif sonuçlar almak dilegiyleMerhaba ben de erbil beyin hastasıyım, tesadüfen gördüm mesajınızı. Tam da bu gün transferiniz varmış. Umarım pozitif sonuç alırsınız, herşey dileğiniz gibi olur
Nerede başlamayı düşünüyorsunuz?erbil bey çok pozitif bir doktor fakat lab konusunda sıkıntı yaşadık vazgeçtik orda başlatmaktan.
Son birkaç yerde daha okudum acibadem in laboratuvar sıkıntılı diye çok ilginç sonuçta büyük ve bilindik hastahaneerbil bey çok pozitif bir doktor fakat lab konusunda sıkıntı yaşadık vazgeçtik orda başlatmaktan.
Ben malesef negatif aldım tekrar tedaviye başlayacağız ama hastane konusunda benim hiç bilgim yokerbil bey çok pozitif bir doktor fakat lab konusunda sıkıntı yaşadık vazgeçtik orda başlatmaktan.
Nasıl bir sıkıntı yaşadınız acaba?erbil bey çok pozitif bir doktor fakat lab konusunda sıkıntı yaşadık vazgeçtik orda başlatmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?