- 6 Ekim 2019
- 130
- 49
- 48
- Konu Sahibi Sevgihersey
-
yukarıdaki mesajlarda anlattım.Nasıl bir sıkıntı yaşadınız acaba?
şişli memorial düşünüyorum lab ı iyiymisNerede başlamayı düşünüyorsunuz?
Orda da her defasinda farkli doktorlar giriyormuş. O da beni tedirgin ediyor maalesef.şişli memorial düşünüyorum lab ı iyiymis
Hamile kalmadınız miCanim ben de erbil beyden memnunum. Ama bizim yumurta ve spermler mi cok kalitesiz de böyle oluyor hic bilmiyorum ben. Kafamız cok karışık bizim de.
Hamile kaldim da bir takim sorunlar oldu. Once dusuk yasadim. Sonra da bebeklerin kalp atisi duyulmadi. Kurtaj oldum.Hamile kalmadınız mi
Anladım canimHamile kaldim da bir takim sorunlar oldu. Once dusuk yasadim. Sonra da bebeklerin kalp atisi duyulmadi. Kurtaj oldum.
8 kişilik ekip beraber harekete ediyorlarmışOrda da her defasinda farkli doktorlar giriyormuş. O da beni tedirgin ediyor maalesef.
Ben de düşündüm orayi da bilemiyorum. Kafam cok karışık aslinda. Bir yandan da sadece doktor degil lab. Da cok onemli diyorum. Ozellikle benim gibi durumlarda hipotiroid hastasiyim. Tum bunlarin izlenmesi de iyi olacaktır. Bilemiyorum ki.8 kişilik ekip beraber harekete ediyorlarmış
ben gitmeden doktorla görüntülü konuştum 30 dk kadar sonuçlarımı attım gayet güzel ilgilendiler sonra da muayene için gideceğim. hastaneyi arayıp sizde öyle yapabilirsinizBen de düşündüm orayi da bilemiyorum. Kafam cok karışık aslinda. Bir yandan da sadece doktor degil lab. Da cok onemli diyorum. Ozellikle benim gibi durumlarda hipotiroid hastasiyim. Tum bunlarin izlenmesi de iyi olacaktır. Bilemiyorum ki.
Aaa oyle mi? Hangi doktorla gorusme sağladınız? Bir de sonuclari görüşmeden önce mi attınız? Ben henuz regl de olmadim kurtaj sonrasi ilk regl dun oldum gibi. Bir iki damla geldi daha da gelmedi. Umarim yapisiklik olmamistir. Cok endiseliyim. Saglam girip 1 yil sonunda hasta çıkmaktan korkuyorum.ben gitmeden doktorla görüntülü konuştum 30 dk kadar sonuçlarımı attım gayet güzel ilgilendiler sonra da muayene için gideceğim. hastaneyi arayıp sizde öyle yapabilirsiniz
ipek nur balın düzgüner ile görüştüm hastaneyi ararsanız bilgi veriyorlar.Aaa oyle mi? Hangi doktorla gorusme sağladınız? Bir de sonuclari görüşmeden önce mi attınız? Ben henuz regl de olmadim kurtaj sonrasi ilk regl dun oldum gibi. Bir iki damla geldi daha da gelmedi. Umarim yapisiklik olmamistir. Cok endiseliyim. Saglam girip 1 yil sonunda hasta çıkmaktan korkuyorum.
Merhaba 2 denemem oldu hem tansel kaplancan hemde erbil yağmurda ikiside harika doktorlar ama acıbadem rezil rezalet. İlk denememde embriyolarım 11 Adet hemde 2. Gün öldüler 2. Denememde 17 adet embriyomun hiçErbıl yağmur da tüp bebeğe başlayacağım ama acıbadem fulya 'nın laboratuvarını kullanıyormuş burda tedavi alan var mi? memnun kaldınız mi
Resmen aynılarını yaşamışız . Herşeyiyle hemde 2 denemem oldu 2 sindede embriyolarım hiç oldu damar yolum bile bulanamadı gerçektenmerhaba arkadaslar,
Acibadem fulya hastanesi ile ilgili bir kaç bir sey yazmak istiyorum.
Hastaneden hic memnun kalmadim. Kendi aralarında bir iletisimsizlik var. Embriyolar ile ilgili bilgi verilmiyor. Ben titizlikle değerlendirme yaptıklarını bile sanmiuorum. Embriyo gelisimi duruyor haber vermeyi unutuyorlar. Embriyo kaliteleriyle ilgili bir kagit verilmiyor vs vs. Uzar gider aslinda liste.
Hastanede operasyon oldum bugün. Doktorun ameliyat öncesi yazdığı dil alti ilaci vermeyi unuttular. Ben o ameliyat olmaya giden halimle defalarca bunu hatırlatmak durumunda kaldım. Gelen hemsire elimden damar yolunu bile zor buldu. Eve geldim mosmor şişmiş elim. Cikis işlemleri yapmaya kalktık. Son anda bende açık damar yolunu farkedip lütfedip almaya geldiler.
Ben orda ameliyatlı bir şekilde bozulan pos cihazlarını bekledim. En soninda nakit verdim 15 dk da parayı bozmasini bekledim. İnanın sisli etfal bile burdan disiplinlidir.
O kadar guvenim kalmadi ki. Raporu size mail atacagiz fediler. Bana sizden hic mail gelmiyor dedim. Kendileri de farkında. Siz bizi arayın atalım dihorlar. Dunya kadar para verip hem kendi yapmaları gerekenleri operasyonlu halimle takip etmek zorunda kalıyorum uzerine bir de simdi rapir peşinde kosucam.
Emrbiyolari da katlediyorlar.
Allah buradakiler yardımcı olsun olsun ne diyim.
1 yil once gayet sağlıklıyım. Insallah bu süreç sonunda giden sadece param olmuştur. Sağlığından olmamisimdir diye dua ediyorum.
Yeni tedaviniz hayırlı olsun. Nerede kaliteli embriyo elde edebildiniz? Transfer planınız ne zaman?Merhaba 2 denemem oldu hem tansel kaplancan hemde erbil yağmurda ikiside harika doktorlar ama acıbadem rezil rezalet. İlk denememde embriyolarım 11 Adet hemde 2. Gün öldüler 2. Denememde 17 adet embriyomun hiç
Biri 5. Güne gelemedi . Başka yerde denedim şuan 5. Gün A + kalite 9 embriyom var . Başka bişey dememe gerek yok heralde.
Benim sonrasi daha da kabustu. Kurtaj yapılamamış. 2. Defa operasyon oldum. Rahim de endikasyonlar olusmus vs.Resmen aynılarını yaşamışız . Herşeyiyle hemde 2 denemem oldu 2 sindede embriyolarım hiç oldu damar yolum bile bulanamadı gerçekten
Siz 2. Denemeyi nerede yaptırdınız. Sperm seçimi mikrocip ile mi yapildi 2. Denemede.Resmen aynılarını yaşamışız . Herşeyiyle hemde 2 denemem oldu 2 sindede embriyolarım hiç oldu damar yolum bile bulanamadı gerçekten
Ota jinamed fulya hastanesinde elde ettim 2 ay sonra olacak transferimYeni tedaviniz hayırlı olsun. Nerede kaliteli embriyo elde edebildiniz? Transfer planınız ne zaman?
Açıkçası bilmiyorum bunu çünkü benim eşim azospermiye yakın sadece 3 5 spermi çıkıyor genelde hepsi kullanılıyor oyüzden yanlış bilgi vermek istememSiz 2. Denemeyi nerede yaptırdınız. Sperm seçimi mikrocip ile mi yapildi 2. Denemede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?