Erbil Yağmur Acıbadem Fulya

erbil hoca gerçekten iyi bir hekim ama bu ekip işi malzemeyi hazırlayan var ama kullanamayan olunca sıkıntı oluyor bu da lab. maalesef

Canim ben de erbil beyden memnunum. Ama bizim yumurta ve spermler mi cok kalitesiz de böyle oluyor hic bilmiyorum ben. Kafamız cok karışık bizim de.

8 kişilik ekip beraber harekete ediyorlarmış
Ben de düşündüm orayi da bilemiyorum. Kafam cok karışık aslinda. Bir yandan da sadece doktor degil lab. Da cok onemli diyorum. Ozellikle benim gibi durumlarda hipotiroid hastasiyim. Tum bunlarin izlenmesi de iyi olacaktır. Bilemiyorum ki.

ben gitmeden doktorla görüntülü konuştum 30 dk kadar sonuçlarımı attım gayet güzel ilgilendiler sonra da muayene için gideceğim. hastaneyi arayıp sizde öyle yapabilirsiniz

ben gitmeden doktorla görüntülü konuştum 30 dk kadar sonuçlarımı attım gayet güzel ilgilendiler sonra da muayene için gideceğim. hastaneyi arayıp sizde öyle yapabilirsiniz
Aaa oyle mi? Hangi doktorla gorusme sağladınız? Bir de sonuclari görüşmeden önce mi attınız? Ben henuz regl de olmadim kurtaj sonrasi ilk regl dun oldum gibi. Bir iki damla geldi daha da gelmedi. Umarim yapisiklik olmamistir. Cok endiseliyim. Saglam girip 1 yil sonunda hasta çıkmaktan korkuyorum.

ipek nur balın düzgüner ile görüştüm hastaneyi ararsanız bilgi veriyorlar.

Erbıl yağmur da tüp bebeğe başlayacağım ama acıbadem fulya 'nın laboratuvarını kullanıyormuş burda tedavi alan var mi? memnun kaldınız mi
Merhaba 2 denemem oldu hem tansel kaplancan hemde erbil yağmurda ikiside harika doktorlar ama acıbadem rezil rezalet. İlk denememde embriyolarım 11 Adet hemde 2. Gün öldüler 2. Denememde 17 adet embriyomun hiç
Biri 5. Güne gelemedi . Başka yerde denedim şuan 5. Gün A + kalite 9 embriyom var . Başka bişey dememe gerek yok heralde.

Resmen aynılarını yaşamışız . Herşeyiyle hemde 2 denemem oldu 2 sindede embriyolarım hiç oldu damar yolum bile bulanamadı gerçekten

Yeni tedaviniz hayırlı olsun. Nerede kaliteli embriyo elde edebildiniz? Transfer planınız ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…