- 25 Ocak 2021
- 980
- -73
- 18
- 47
- Konu Sahibi Sevgihersey
-
Başarılı sonuç aldığınız yer neresiMerhaba 2 denemem oldu hem tansel kaplancan hemde erbil yağmurda ikiside harika doktorlar ama acıbadem rezil rezalet. İlk denememde embriyolarım 11 Adet hemde 2. Gün öldüler 2. Denememde 17 adet embriyomun hiç
Biri 5. Güne gelemedi . Başka yerde denedim şuan 5. Gün A + kalite 9 embriyom var . Başka bişey dememe gerek yok heralde.
Erbil Beyin vesilesi ile gebelikte 4.ayı bitirmek üzereyim. Sizi sanırım hatırlıyorum, sanki yazışmıştık.Merhaba erbil beyde transfer olanlar ne durumda nasipse carsamba transferim var
Evet evet canim bende sizi hayirlisi ile insllah guzel.olur ne yapmaliyim ne etmeliyim aklinizda azda olsa bisey kaldiysa tavsiye edermisinizErbil Beyin vesilesi ile gebelikte 4.ayı bitirmek üzereyim. Sizi sanırım hatırlıyorum, sanki yazışmıştık.
Allah yardıcınız olsun bu sefer pozitif olsun umarım ki
Transfer öncesini mi soruyorsunuz, sonrası mı? Sizin yaşınız kaçtı ve embriyonuz ngsli miydi?Evet evet canim bende sizi hayirlisi ile insllah guzel.olur ne yapmaliyim ne etmeliyim aklinizda azda olsa bisey kaldiysa tavsiye edermisiniz
29 yasindayim. 4 tane 3.gun emriyosu ozellikle dondurdu erbil bey 3 tanede 5.gun emriyosu var kismetse pazartesi transferim.varTransfer öncesini mi soruyorsunuz, sonrası mı? Sizin yaşınız kaçtı ve embriyonuz ngsli miydi?
Oo maşallah embriyo sayısı güzel29 yasindayim. 4 tane 3.gun emriyosu ozellikle dondurdu erbil bey 3 tanede 5.gun emriyosu var kismetse pazartesi transferim.var
Merhaba,Merhaba 2 denemem oldu hem tansel kaplancan hemde erbil yağmurda ikiside harika doktorlar ama acıbadem rezil rezalet. İlk denememde embriyolarım 11 Adet hemde 2. Gün öldüler 2. Denememde 17 adet embriyomun hiç
Biri 5. Güne gelemedi . Başka yerde denedim şuan 5. Gün A + kalite 9 embriyom var . Başka bişey dememe gerek yok heralde.
Bir operasyon yaptı bana rahmimde yapisiklik oluşturdu tupleri tıkadı. Saglikli gittim erbil yagmura hasta ciktim. Bozduğu rahmi 1 yılda ancak toparladilar.Merhaba, erbil yağmur hakkında bilgi alabilir miyim, özellikle hangi konuda iyi
Hangi doktora gittiniz sonrasındaBir operasyon yaptı bana rahmimde yapisiklik oluşturdu tupleri tıkadı. Saglikli gittim erbil yagmura hasta ciktim. Bozduğu rahmi 1 yılda ancak toparladilar.
Lab.i derseniz 5. Gun embriyosu bile olmamisti. Baska merkeze gittim de 11 tane 5. Gun embriyom olustu.
Muayeneleri 2 dk sürüyor zaten.
Erbil yagmur da sadece parami kaybetmedim. Uzerine sağlığımı kaybettim. Cok sukur sonrasinda duzgun doktorlarla karşılaştım. Tek mağdur ben değilim. Burda reklam kokan doktorlardan uzak durun.
Acıbademde havuz mu yapılmıştı genelde 40 yaş üstünden burda okuduğum kadarıyla ve ben de dahil 5. Güne genelde 5 tane kalıyor genetiğe yollanıyor ve hep ya bi tane sağlıklı gelıyor ya da sıfır sağlıklı .sağlıklı gelen de transfer edildiğinde ya tutmuyor ya da tutunca boş kese ya da kalp atışı alınmıyor bu kadar kişinin ki tesadüf mü anlamadım ben29 Agustos'ta soru sormusum bende Erbil Yagmur'da tedavim olurken. 2 dakikalik muayene ve hala kimsenin anlayamadigi ilaclarla tedavim oldu. OPU surecinde de Acibadem tecrubem cok kotuydu. Sonucta husrandi. Tedavi baslayana kadar muhtesem bir ilgi, sonrasinda yok. Ciddi bir stres dolu bir tecrube oldu.
Ben de baska merkezde basladim, ve ilk tedavimden genetikten gecen bir embriyom var.
I icrimedBir operasyon yaptı bana rahmimde yapisiklik oluşturdu tupleri tıkadı. Saglikli gittim erbil yagmura hasta ciktim. Bozduğu rahmi 1 yılda ancak toparladilar.
Lab.i derseniz 5. Gun embriyosu bile olmamisti. Baska merkeze gittim de 11 tane 5. Gun embriyom olustu.
Erbil yagmur da sadece parami kaybetmedim. Uzerine sağlığımı kaybettim. Cok sukur sonrasinda duzgun doktorlarla karşılaştım. Tek mağdur ben değilim. Burda reklam kokan doktorlardan uzak durun.
Kesinlikle bence momartin en kötü yanı fulya acibademle calismasi, depresyona girecektim, 5 tane yumurta topluyor 1 tanesi islem görüyor oda 5. Güne gitmiyor, kac kez aynı şeyi yaşadık..
canım erbil yağmur deneyimin sanırım güzel geçmemiş sonrasında kime gittniBir operasyon yaptı bana rahmimde yapisiklik oluşturdu tupleri tıkadı. Saglikli gittim erbil yagmura hasta ciktim. Bozduğu rahmi 1 yılda ancak toparladilar.
19 Ekim'de transferim var ve içimdeki umutsuzluğu atamıyordum. Bu mesajınız bana umut oldu. 3.denemem olacak. Teşekkür etmek istedim sizeMerhaba bende yaşadığım deneyimleri anlatmak istiyorum. Ilk deneme kadıköy şifa hastanesi negatif, 2. Deneme bahçeci fulya Erbil bey ikiz gebelik oluştu ne yazikki 5. Haftada düşükle sonuçlandı. Bu arada 24 yumurta topladı 12 sini 5. Gune tasiyip dondurdular. 3. Deneme yine erbil yagmur dondurulmus 2 embriyo transferi cok sukur kizim oldu. Sonrasında aradan 6 yıl gecti. Ikinci cocuk için tekrar deneme yaptık dondurulmuş embriyolar bahcecideolduğu için ve erbil bey bahcecide ayrıldığı için güvenç karlikayada deneme yaptık. Hayatımın hatasıydı. Kocaman bir negatif. Tabi paşa paşa tekrarerbil hocayamomart a gittik. 8 yıllık embriyoları acıbadem fulyaya taşıdık genetiğe gittiler. Bana menapoz iğnesi yaptı. 3 ay bekledik sonrasında transfer ve su an 11 haftalık hamileyim. Toplam 5 denemem oldu 2si başka doktorlarda ve negatif iken erbil hocadaki 3 denemelerde pozitifi gördüm. Onu çok seviyorum. Işını hakkıyla ve layikiyla yapan bir doktor. Hiç bir şeyin tesadüf olduğuna inanmiyorum
Merhaba bende yaşadığım deneyimleri anlatmak istiyorum. Ilk deneme kadıköy şifa hastanesi negatif, 2. Deneme bahçeci fulya Erbil bey ikiz gebelik oluştu ne yazikki 5. Haftada düşükle sonuçlandı. Bu arada 24 yumurta topladı 12 sini 5. Gune tasiyip dondurdular. 3. Deneme yine erbil yagmur dondurulmus 2 embriyo transferi cok sukur kizim oldu. Sonrasında aradan 6 yıl gecti. Ikinci cocuk için tekrar deneme yaptık dondurulmuş embriyolar bahcecideolduğu için ve erbil bey bahcecide ayrıldığı için güvenç karlikayada deneme yaptık. Hayatımın hatasıydı. Kocaman bir negatif. Tabi paşa paşa tekrarerbil hocayamomart a gittik. 8 yıllık embriyoları acıbadem fulyaya taşıdık genetiğe gittiler. Bana menapoz iğnesi yaptı. 3 ay bekledik sonrasında transfer ve su an 11 haftalık hamileyim. Toplam 5 denemem oldu 2si başka doktorlarda ve negatif iken erbil hocadaki 3 denemelerde pozitifi gördüm. Onu çok seviyorum. Işını hakkıyla ve layikiyla yapan bir doktor. Hiç bir şeyin tesadüf olduğuna inanmiyorum
Benimde bebeğime kavuşmama vesile olan Erbil Bey dir.3 farklı denemeden sonra 4.de Erbil Bey de oğluma kavuştuk. Gerçekten de işinde titiz ve ehil birisi.Tam transfer anında ben sedyede yatarken son olarak bana dedi ki;insan olarak biz elimizden geleni yaptık, artık bundan sonrası Allahın takdirine kalmış.O bakımdan yüce Rabbim de nasip ettiyse bebeğinize kavuşmanız kaçınılmaz. Bu bir de olur, iki de olur 3 te olur ama illa ki olur19 Ekim'de transferim var ve içimdeki umutsuzluğu atamıyordum. Bu mesajınız bana umut oldu. 3.denemem olacak. Teşekkür etmek istedim size
Benimde bebeğime kavuşmama vesile olan Erbil Bey dir.3 farklı denemeden sonra 4.de Erbil Bey de oğluma kavuştuk. Gerçekten de işinde titiz ve ehil birisi.Tam transfer anında ben sedyede yatarken son olarak bana dedi ki;insan olarak biz elimizden geleni yaptık, artık bundan sonrası Allahın takdirine kalmış.O bakımdan yüce Rabbim de nasip ettiyse bebeğinize kavuşmanız kaçınılmaz. Bu bir de olur, iki de olur 3 te olur ama illa ki olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?