Erbil Yağmur Acıbadem Fulya

Başarılı sonuç aldığınız yer neresi

Erbil Beyin vesilesi ile gebelikte 4.ayı bitirmek üzereyim. Sizi sanırım hatırlıyorum, sanki yazışmıştık.
Allah yardıcınız olsun bu sefer pozitif olsun umarım ki
Evet evet canim bende sizi hayirlisi ile insllah guzel.olur ne yapmaliyim ne etmeliyim aklinizda azda olsa bisey kaldiysa tavsiye edermisiniz

29 yasindayim. 4 tane 3.gun emriyosu ozellikle dondurdu erbil bey 3 tanede 5.gun emriyosu var kismetse pazartesi transferim.var
Oo maşallah embriyo sayısı güzel yaştan ötürü şimdilik ngs önermemiş. Sanırım öncelikli 5.gün embriyosu transfer edecek.Kendisi transfer konusunda oldukça başarılı.
Sizin önceki transfer neden negatif olmuştu?

Merhaba,
Nerede deneme yaptiniz acaba?

Merhaba, erbil yağmur hakkında bilgi alabilir miyim, özellikle hangi konuda iyi

Merhaba, erbil yağmur hakkında bilgi alabilir miyim, özellikle hangi konuda iyi
Bir operasyon yaptı bana rahmimde yapisiklik oluşturdu tupleri tıkadı. Saglikli gittim erbil yagmura hasta ciktim. Bozduğu rahmi 1 yılda ancak toparladilar.
Lab.i derseniz 5. Gun embriyosu bile olmamisti. Baska merkeze gittim de 11 tane 5. Gun embriyom olustu.
Muayeneleri 2 dk sürüyor zaten.
Erbil yagmur da sadece parami kaybetmedim. Uzerine sağlığımı kaybettim. Cok sukur sonrasinda duzgun doktorlarla karşılaştım. Tek mağdur ben değilim. Burda reklam kokan doktorlardan uzak durun.

29 Agustos'ta soru sormusum bende Erbil Yagmur'da tedavim olurken. 2 dakikalik muayene ve hala kimsenin anlayamadigi ilaclarla tedavim oldu. OPU surecinde de Acibadem tecrubem cok kotuydu. Sonucta husrandi. Tedavi baslayana kadar muhtesem bir ilgi, sonrasinda yok. Ciddi bir stres dolu bir tecrube oldu.
Ben de baska merkezde basladim, ve ilk tedavimden genetikten gecen bir embriyom var.

Hangi doktora gittiniz sonrasında

Acıbademde havuz mu yapılmıştı genelde 40 yaş üstünden burda okuduğum kadarıyla ve ben de dahil 5. Güne genelde 5 tane kalıyor genetiğe yollanıyor ve hep ya bi tane sağlıklı gelıyor ya da sıfır sağlıklı .sağlıklı gelen de transfer edildiğinde ya tutmuyor ya da tutunca boş kese ya da kalp atışı alınmıyor bu kadar kişinin ki tesadüf mü anlamadım ben

I icrimed

kızlar merhaba erbil yağmur
canım erbil yağmur deneyimin sanırım güzel geçmemiş sonrasında kime gittni

Merhaba bende yaşadığım deneyimleri anlatmak istiyorum. Ilk deneme kadıköy şifa hastanesi negatif, 2. Deneme bahçeci fulya Erbil bey ikiz gebelik oluştu ne yazikki 5. Haftada düşükle sonuçlandı. Bu arada 24 yumurta topladı 12 sini 5. Gune tasiyip dondurdular. 3. Deneme yine erbil yagmur dondurulmus 2 embriyo transferi cok sukur kizim oldu. Sonrasında aradan 6 yıl gecti. Ikinci cocuk için tekrar deneme yaptık dondurulmuş embriyolar bahcecideolduğu için ve erbil bey bahcecide ayrıldığı için güvenç karlikayada deneme yaptık. Hayatımın hatasıydı. Kocaman bir negatif. Tabi paşa paşa tekrarerbil hocayamomart a gittik. 8 yıllık embriyoları acıbadem fulyaya taşıdık genetiğe gittiler. Bana menapoz iğnesi yaptı. 3 ay bekledik sonrasında transfer ve su an 11 haftalık hamileyim. Toplam 5 denemem oldu 2si başka doktorlarda ve negatif iken erbil hocadaki 3 denemelerde pozitifi gördüm. Onu çok seviyorum. Işını hakkıyla ve layikiyla yapan bir doktor. Hiç bir şeyin tesadüf olduğuna inanmiyorum

19 Ekim'de transferim var ve içimdeki umutsuzluğu atamıyordum. Bu mesajınız bana umut oldu. 3.denemem olacak. Teşekkür etmek istedim size

19 Ekim'de transferim var ve içimdeki umutsuzluğu atamıyordum. Bu mesajınız bana umut oldu. 3.denemem olacak. Teşekkür etmek istedim size
Benimde bebeğime kavuşmama vesile olan Erbil Bey dir.3 farklı denemeden sonra 4.de Erbil Bey de oğluma kavuştuk. Gerçekten de işinde titiz ve ehil birisi.Tam transfer anında ben sedyede yatarken son olarak bana dedi ki;insan olarak biz elimizden geleni yaptık, artık bundan sonrası Allahın takdirine kalmış.O bakımdan yüce Rabbim de nasip ettiyse bebeğinize kavuşmanız kaçınılmaz. Bu bir de olur, iki de olur 3 te olur ama illa ki olur

Ne kadar güzel söylemiş. Ben de ilk denememden beri aynı şeyi düşünüyorum. Eşim bazen ilk doktoruma kızacak oluyor ama Allah isteseydi o doktorda da olurdu, hiç gerek kalmadan da evlat verirdi diyorum. Teslimiyet en güzeli. Umarım evlat sahibi olma zamanım gelmiştir artık diyerek bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…