Erbil Yağmur Acıbadem Fulya

Merhaba ERA testi hakkında biraz bilgi vere bilir misini? Bu arada umarım her şey yolunda gitmiştir
Merhaba canim era testi hayatında ilk defa duymustum ne oldugu hakkinda en ufacik bilgim yoktu ama artik var rahimi ayni transfer yapar gibi hazirliyorlar estrofem falan vajinal jel sonrarahimden parca aliyorlar anestezis bi kac dakikalik islem 25 gun sonra sonuc cikiyor benim sonucumda farkli bi gun cikmadi

Çok teşekkürler Çok ağrılı bir işlem miydi ve pahalı bir işlem mi?

Erbıl yağmur da tüp bebeğe başlayacağım ama acıbadem fulya 'nın laboratuvarını kullanıyormuş burda tedavi alan var mi? memnun kaldınız mi
Acıbadem çok iyi bir laboratuvar ama erbil yağmur gerçekten iyi bir doktor tabi çoğu insan memorial en iyi laboratuvar diyor da erbil yağmur çok iyi bir doktor

Fulya acibadem in lab.inin iyi olduğunu soylemissiniz. Nerelerde denemeler yaptiniz? Diger yerlerde kac tane embriyo olusmustu fulya acibadem de kac embriyo olustu? Nesilden memnun kaldiniz? Biraz detaylandirabilir misiniz?
Ben sadece acıbademi denedim başka da yok benim eşimle alakalı sıkıntım 11 yumurta toplandı biri kalitesiz 9 u döllendi 4 embriyo oluştu bir embriyo transfer edildi malesef tutunmadı tabi memorial, amerikan hospital daha iyi ama yine siz bilirsiniz

Merkez değiştirince cok kaliteli 5. Gun embrjyolarjm olustu. Toplanan yumurta sayisi da değişti olgun yumurta sayisi da değişti. 5. Gun embriyom yokken simdi 5 tane embriyo olustu.
Kıyas yaparsam hem doktor hem de lab olarak pişmanlık duydum.

Merhaba hangi doktor da pişmanlık duydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…