- Konu Sahibi Sevgihersey
-
Ben biraz once ota jinemed ile forustum. Memorial da ki bir doktor da oraya gecmis. Haftaya icin randevu aldim. Size bilgi veririmDoktorunuz kimdi? Ota jinemed de mi çalışıyor
Merhaba ERA testi hakkında biraz bilgi vere bilir misini? Bu arada umarım her şey yolunda gitmiştirMerhaba bende era yaptırdım erbil beyde sonucumu bekliyorum 23 gün oldu hala çıkmadı
Merhaba canim era testi hayatında ilk defa duymustum ne oldugu hakkinda en ufacik bilgim yoktu ama artik var rahimi ayni transfer yapar gibi hazirliyorlar estrofem falan vajinal jel sonrarahimden parca aliyorlar anestezis bi kac dakikalik islem 25 gun sonra sonuc cikiyor benim sonucumda farkli bi gun cikmadiMerhaba ERA testi hakkında biraz bilgi vere bilir misini? Bu arada umarım her şey yolunda gitmiştir
Çok teşekkürlerMerhaba canim era testi hayatında ilk defa duymustum ne oldugu hakkinda en ufacik bilgim yoktu ama artik var rahimi ayni transfer yapar gibi hazirliyorlar estrofem falan vajinal jel sonrarahimden parca aliyorlar anestezis bi kac dakikalik islem 25 gun sonra sonuc cikiyor benim sonucumda farkli bi gun cikmadi
Canim görüşebildin mi?Ben biraz once ota jinemed ile forustum. Memorial da ki bir doktor da oraya gecmis. Haftaya icin randevu aldim. Size bilgi veririm
Canim özelden yazdim sana.Canim görüşebildin mi?
Acıbadem çok iyi bir laboratuvar ama erbil yağmur gerçekten iyi bir doktor tabi çoğu insan memorial en iyi laboratuvar diyor da erbil yağmur çok iyi bir doktorErbıl yağmur da tüp bebeğe başlayacağım ama acıbadem fulya 'nın laboratuvarını kullanıyormuş burda tedavi alan var mi? memnun kaldınız mi
Nerde denediniz siz? Çok olumsuz alan var maalesefAcıbadem çok iyi bir laboratuvar ama erbil yağmur gerçekten iyi bir doktor tabi çoğu insan memorial en iyi laboratuvar diyor da erbil yağmur çok iyi bir doktor
Bizim erkek kaynakli belki sizin farklı bir durum vardır.Benim acıbadem
Malesef benimde öyleBizim erkek kaynakli belki sizin farklı bir durum vardır.
Fulya acibadem in lab.inin iyi olduğunu soylemissiniz. Nerelerde denemeler yaptiniz? Diger yerlerde kac tane embriyo olusmustu fulya acibadem de kac embriyo olustu? Nesilden memnun kaldiniz? Biraz detaylandirabilir misiniz?Yaptıkta tutmadı
Ben sadece acıbademi denedim başka da yok benim eşimle alakalı sıkıntım 11 yumurta toplandı biri kalitesiz 9 u döllendi 4 embriyo oluştu bir embriyo transfer edildi malesef tutunmadı tabi memorial, amerikan hospital daha iyi ama yine siz bilirsinizFulya acibadem in lab.inin iyi olduğunu soylemissiniz. Nerelerde denemeler yaptiniz? Diger yerlerde kac tane embriyo olusmustu fulya acibadem de kac embriyo olustu? Nesilden memnun kaldiniz? Biraz detaylandirabilir misiniz?
İnşallah bir dahakine tutar zor bir süreç.Yaptıkta tutmadı
Amin inş bekleyiş içinde olan herkesin Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip ederİnşallah bir dahakine tutar zor bir süreç.
Merhaba hangi doktor da pişmanlık duydunuzMerkez değiştirince cok kaliteli 5. Gun embrjyolarjm olustu. Toplanan yumurta sayisi da değişti olgun yumurta sayisi da değişti. 5. Gun embriyom yokken simdi 5 tane embriyo olustu.
Kıyas yaparsam hem doktor hem de lab olarak pişmanlık duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?