- Konu Sahibi Sevgihersey
-
Neresinden başlayıp hangi birini anlatayım bilmiyorum.Merhaba hangi doktor da pişmanlık duydunuz
Yumurtam olustu ifadesini yanlis kullandim. Olgun yumurtam cikti. Birinci toplamadan 5 olgun yumurta ikinci toplamadan 4 olgun yumurta cikmisti. Simdi baska yerde tek toplamada 12 olgun yumurta cikti. Cunku ilac dozlarim herkese yapılan 225 merionel 2 toz 1 su seklinde degil tamamen bana özel olarak ayarlandi.Neresinden başlayıp hangi birini anlatayım bilmiyorum.
Erbil beyde geçirdiğim kurtaj sonucunda rahimde cok ciddi zararlar olustu ve bir çok doktor gezdim sonunda baska bir yerde rahime verdiği zararı düzeltilmesi için operasyon oldum. Umarim kalici bir zarar vermemistir diye dua ediyorum.
Erbil beyde 2 toplamada toplam 9 yumurtam oluşurken baska merkezde 1 toplamada 12 yumurtam olustu. Standart 225 merionel 2 toz bir su kullanmasınlar herkese cunku.
Erbil beyde 5. Gun embriyom olusmuyorken su an 5 tane 5. Gun embriyom olustu hem de tek bir toplamayla.
O yuzden reklam kokan yerlerden uzak durun.
Nerede tedavi gördünüz peki ?Yumurtam olustu ifadesini yanlis kullandim. Olgun yumurtam cikti. Birinci toplamadan 5 olgun yumurta ikinci toplamadan 4 olgun yumurta cikmisti. Simdi baska yerde tek toplamada 12 olgun yumurta cikti. Cunku ilac dozlarim herkese yapılan 225 merionel 2 toz 1 su seklinde degil tamamen bana özel olarak ayarlandi.
Sizde ne kadar doz ilac kullanilmisti?Acıbadem çok iyi bir laboratuvar ama erbil yağmur gerçekten iyi bir doktor tabi çoğu insan memorial en iyi laboratuvar diyor da erbil yağmur çok iyi bir doktor
Yumurta takip esnasinda tup bebekte kullandığınız igneler nelerdi? Bu ignelerin dozlari neydiYumurta toplamada mı yoksa transfer öncesi mi
Tarzını değiştirip 225 2 toz 1 su dan gonal f e gecti herhaldeGonal f ydi, cetrotide ve yanılmıyorsam, merional 75 yumurta toplanmadan iki gün önce de ovitrelle çatlatma iğnesi
Hee oke erbil yagmur sayfasinizda da ayni zamanda erbil yagmur cok iyi doktor yazmışsınız? Erbil yağmurda tedavi gormeden mi yazdınız bunu?Benim doktorum Ercan baştuydu erbil yağmur değil
Ben sadece acıbadem e sık sık işlem yapmaya geldiği için dedim yoksa ilk muayenede eşime dedim aklım bu doktoru tutmuyorEger hic tedavi gormeden buraya gelip erbil yagmur iyi bir doktor diye yaziyorsaniz neye dayanarak yazıyorsunuz? Muayene mi oldunuz? Nasil bu kanıya vardınız? Bu yorumlar tedaviye başlayan ve fikir almak isteyenler için oldukça önemli oluyor. O yuzden soruyorum.
Merhaba siz Erbil Yağmurdan sonra hangi doktorla devam ettiniz acabaHee oke erbil yagmur sayfasinizda da ayni zamanda erbil yagmur cok iyi doktor yazmışsınız? Erbil yağmurda tedavi gormeden mi yazdınız bunu?
Merhaba başka yer dediğiniz neresi acaba?Merhaba 2 denemem oldu hem tansel kaplancan hemde erbil yağmurda ikiside harika doktorlar ama acıbadem rezil rezalet. İlk denememde embriyolarım 11 Adet hemde 2. Gün öldüler 2. Denememde 17 adet embriyomun hiç
Biri 5. Güne gelemedi . Başka yerde denedim şuan 5. Gün A + kalite 9 embriyom var . Başka bişey dememe gerek yok heralde.
Merhaba çok geçmiş olsun kürtaj sonrası problem olduğunu ilk nasıl anladınız adetlerinizde değişiklik mi oldu yoksa rutin muayenede mi anlaşıldı? Ben de tedavi sürecindeyim daha önce düşüklere bağlı kürtajlarım var ama histereskopi olmadım. Ngs sonucum gelince tekrardan konuşacağız doktorumla.Neresinden başlayıp hangi birini anlatayım bilmiyorum.
Erbil beyde geçirdiğim kurtaj sonucunda rahimde cok ciddi zararlar olustu ve bir çok doktor gezdim sonunda baska bir yerde rahime verdiği zararı düzeltilmesi için operasyon oldum. Umarim kalici bir zarar vermemistir diye dua ediyorum.
Erbil beyde 2 toplamada toplam 9 yumurtam oluşurken baska merkezde 1 toplamada 12 yumurtam olustu. Standart 225 merionel 2 toz bir su kullanmasınlar herkese cunku.
Erbil beyde 5. Gun embriyom olusmuyorken su an 5 tane 5. Gun embriyom olustu hem de tek bir toplamayla.
O yuzden reklam kokan yerlerden uzak durun.
Kurtaj sonrasi ilk muayene de erbil beye gittigimde cillop gibi hic bir sorun yok dedi. Regl sonrasi film çekilmesi gerektiğini okumuştum. Film cektirdim. Yapisiklik parca kalmasi sekil bozuklugu ve tup tıkanması cikti.Merhaba çok geçmiş olsun kürtaj sonrası problem olduğunu ilk nasıl anladınız adetlerinizde değişiklik mi oldu yoksa rutin muayenede mi anlaşıldı? Ben de tedavi sürecindeyim daha önce düşüklere bağlı kürtajlarım var ama histereskopi olmadım. Ngs sonucum gelince tekrardan konuşacağız doktorumla.
Çok geçmiş olsunKurtaj sonrasi ilk muayene de erbil beye gittigimde cillop gibi hic bir sorun yok dedi. Regl sonrasi film çekilmesi gerektiğini okumuştum. Film cektirdim. Yapisiklik parca kalmasi sekil bozuklugu ve tup tıkanması cikti.
Sonra baska doktorlara da gittim. Erbil beye de filmi alip götürdüm. Histeroskopi ile herseyi duzeltebilecegini 5 dk lik bir is olduğunu söyledi.
Acikcasi hem kurtaji dogru yapamadigindan hem sonrasinda bu kadar sorun olmasina ragmen göremeyip cillop gibi oldu demesinden sonra hic bir guvenim kalmadi.
Zaten o olaydan sonra doktor fobisi olustu. Hic bir doktora güvenemiyorum artik.
ota jinemed hastanesinde tedavi gördüm çok memnunum tavsiye ederimAcıbadem çok iyi bir laboratuvar ama erbil yağmur gerçekten iyi bir doktor tabi çoğu insan memorial en iyi laboratuvar diyor da erbil yağmur çok iyi bir doktor
bende tedavimi ota jinemed hastanesinde oldum çok memnunuumDoktorunuz kimdi? Ota jinemed de mi çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?