Ercan baştu tüpbebek

Erbil yagmur da bu lab'i kullanıyor daha önce 2 kez kendisinde tedavi olmuştum ve o dönemde de bu lab' in başarısız olduğu kanısına varmıştım ancak farklı iyi olarak anılan merkezlerde de tedaviler görünce anladım ki labaratuvar kapalı kutu bilemeyiz orada ne olup bitiyor maalesef güvenmek zorundayız 🤷🏻‍♀️keşke doktor ne kadar ulaşılabilir ve şeffaf ise lab konusunda da bu böyle olsaydı
Diger yerlerlede de mi benzer talihsizlikler yaşadınız?

Diger yerlerlede de mi benzer talihsizlikler yaşadınız?
Açıkçası talihsizlik demeyelim de nasıl ki burada başarılı bir sonuç elde edemedim Memorial Şişli ve Fulya bahceci de de aynı sonuçlarla döndüm...bende yumurta sayısı döllenme gibi belirgin bir fark olmadı zaten kişinin yaşı beslenme düzeni o dönemki stres düzeyi kilosu....vs o kadar çok değişken olup önem arz eden parametre var ki açıkçası lab başarısızlığı mi cok net olamayabiliyor 🤷🏻‍♀️

Ercan bey' de güncel tedavi gören var mı? Yoksa herkes hamileler topigine mi topukladi 😏
Ben kendisine gebelik takibi için devam ediyorum ve gayet memnunum. Laboratuvar ile ilgili eleştirilere de katılmıyorum varolan kaliteli embriyoyu kalitesiz hale getirecek halleri yok herhalde. Yumurta ve sperm kalitesizse ne yapacaklar ki yani. Bahçeci vs aynı hepsi standartları, fiyatları tercih size kalmış içinize sinmesi önemli tabii.

Ben kendisine gebelik takibi için devam ediyorum ve gayet memnunum. Laboratuvar ile ilgili eleştirilere de katılmıyorum varolan kaliteli embriyoyu kalitesiz hale getirecek halleri yok herhalde. Yumurta ve sperm kalitesizse ne yapacaklar ki yani. Bahçeci vs aynı hepsi standartları, fiyatları tercih size kalmış içinize sinmesi önemli tabii.
Sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum size inşallah sorunsuz ilerler ve evladiniza kavuşursunuz 🙏 geri dönüş için de teşekkürler 👍

Merhabalar bende Ercan beyin hastasıyım ilk denememiz Samsun’da oldu pgt işleminden 1 tane sağlıklı embriyom geldi ama transferden sonra tutunmadı Ercan beyde ilk denemem de 8 embriyodan pgt den hiç sağlıklı gelmedi ve doktorum era testi de yaptı bu 3. Denemem bu sefer de 6 embriyom var genetiğe gitti bakalım bekliyorum inşallah sağlıklı gelir ve tutunur sizin pgt işlemi acıbadem de mi yapıldı acaba
Mrb, bende samsundan gideceğim ercan beye. 1.denemem olumsuz oldu samsun medicanada. Siz Ercan beyi önerirmisiniz 2. Deneme için merkez arasturiyorum cok kararsizim, cevaplarsanız sevinirim,tsk

Mrb, bende samsundan gideceğim ercan beye. 1.denemem olumsuz oldu samsun medicanada. Siz Ercan beyi önerirmisiniz 2. Deneme için merkez arasturiyorum cok kararsizim, cevaplarsanız sevinirim,tsk
Merhaba ilk önce inşallah bu tedavinin sonucu hayırlısıyla olumlu olur ve bebeğin tutunur sana 🙏🏻 Bende medicanada yaptırdım sağlıklı embriyo olmasına rağmen tutunmadı daha somra Ercan beyde denedim ama hiç sağlıklı embriyom bulunmadı hepsi sağlıksızdı 3. Denememi de Ercan bey de yaptırdım ve çok şükür sağlıklı embriyo bulundu ve tutundu inşallah sağlıkla da doğar 🙏🏻 Ben Ercan beyi öneririm bana Esra testi yapmıştı ve daha önce böyle bi testi bana diyen olmamıştı o test sayesinde embriyonun Rahmi en doğru ne zaman kabul edeceği anlaşılıyordu yani nasip tabi ama Ercan bey de çok sağolsun yardımcı oldu bize omdan öneririm canım

Merhaba ilk önce inşallah bu tedavinin sonucu hayırlısıyla olumlu olur ve bebeğin tutunur sana 🙏🏻 Bende medicanada yaptırdım sağlıklı embriyo olmasına rağmen tutunmadı daha somra Ercan beyde denedim ama hiç sağlıklı embriyom bulunmadı hepsi sağlıksızdı 3. Denememi de Ercan bey de yaptırdım ve çok şükür sağlıklı embriyo bulundu ve tutundu inşallah sağlıkla da doğar 🙏🏻 Ben Ercan beyi öneririm bana Esra testi yapmıştı ve daha önce böyle bi testi bana diyen olmamıştı o test sayesinde embriyonun Rahmi en doğru ne zaman kabul edeceği anlaşılıyordu yani nasip tabi ama Ercan bey de çok sağolsun yardımcı oldu bize omdan öneririm canım
Cok tsk ederim, bebeginle sana sağlıklı,huzurlu bir ömür diliyorum,

Back
X