- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
- 83
- Konu Sahibi Kunfeyekun72
Merhaba Ercan Hocayı tercih etmemim nedeni ilk etapta genç ve iyi eğitimli olması ve araştırdığımda başarılı olduğunu duymamdı. Tanışınca da kendisini çok sevdim, hem pozitif hem de çok bilgilendirici bir hekim. Güleryüzlü, arkadaş gibi. Her soruya cevap veren ilgili biri. Acıbademe gelince yılların hastanesi yani oraya güvenmeyeceğiz de neye güveneceğiz. Laboratuvar son teknoloji, embriyolog, hemşireler, herkes ilgili, işini bilen ve iyi bir ekipler. İlk tüp denemem bu ve bugün transferim gerçekleşti. Ben şu ana kadar gayet memnunum.Kizlar merhaba...transfer olmuş olanlariniza pozitif sonrası sağlıklı bir gebelik diliyorumnegatifi görmüş olup toparlanmaya çalışanlarıniza toparlanma ve yeniden deneyebilme gücü
Ercan Bastu' yu tercih etmiş olmanızın sebeplerini öğrenmek isterdim açıkçası hakkında az bilgi sahibiyim...genç yaşta prof olması mezun olduğu okul endometriozis çikolata kisti konularında uzmanligi vs. Ancak tüp bebek tedavi geçmişi ?başarı oranlari? İleri yaş hastalarinda başarı oranları? Çalıştığı hastanenin labaratuvar yetkinliği....Kendisine nasil karar verdiniz? Bilgi paylaşımınız için şimdiden teşekkürler![]()