Ercan baştu tüpbebek

Ayyyy harika bir haber cokcok sevindiiim😍😍🎉🎉🎉 sağlıkla kucağına al inşallah. Darısı başıma🥰 ben estrofeme devaö bugün 5. Gün. Perşembe günü kontrole gideceğim. Transfer 20. Gün civarı oluyor aanırım değil mii
Çok teşekkür ederim canım bakalım inşallah sağlıkla ilerler. Transfer aynen benim 20. Güne denkti. İnşallah seni de görücez pozitif. Ercan bey sağolsun varolsun 🤣

Benimde pozitif :) inşallah sağlıkla kucagimizada almayı Nasip eder Rabbim 😊 darısı senin başına inşallah. 🙏🙏
Sana sorularım var o zaman dur 🤣
İlk değer kaç çıktı? 2 gün sonra tekrarladın mı?
İlaçlar aynı mı verildi yine?
Ve kaç gün sonraya çağırdı seni?

benim dün ilk test 295 çıktı söyledim ilaç reçetem yenilendi 10 gün sonra gel dediler. Testi tekrarlamak gerekiyormuş herkes öyle yapıyo bana demediler bişey.

Sana sorularım var o zaman dur 🤣
İlk değer kaç çıktı? 2 gün sonra tekrarladın mı?
İlaçlar aynı mı verildi yine?
Ve kaç gün sonraya çağırdı seni?

benim dün ilk test 295 çıktı söyledim ilaç reçetem yenilendi 10 gün sonra gel dediler. Testi tekrarlamak gerekiyormuş herkes öyle yapıyo bana demediler bişey.
Evet ilaçlar aynı verildi. Geçen cuma öğrendim bu cuma kontrole gidiyorum . Ben 12. Gün yaptım testi birde 14. Gün. Ercan hoca istemedi ama Neşe Hanım yaptırın isterseniz katlanıyor mu bakalım dedi. Çok şükür katlandı. Inşallah cuma günü keseyide görürüz 😊 Sen kaçıncı gün yaptın testi ?

Evet ilaçlar aynı verildi. Geçen cuma öğrendim bu cuma kontrole gidiyorum . Ben 12. Gün yaptım testi birde 14. Gün. Ercan hoca istemedi ama Neşe Hanım yaptırın isterseniz katlanıyor mu bakalım dedi. Çok şükür katlandı. Inşallah cuma günü keseyide görürüz 😊 Sen kaçıncı gün yaptın testi ?
Çok sevindim canım ya hayırlı olsun tekrar. Kese heyecanı da başka, güzel gitsin her şey senin için 🙏❤️ Benim yarınaydı test günüm ama ilaçlardan bazıları dün bitiyordu bi hesap hatası olmuş. O yüzden pazartesi yaptık testi sonuca göre tekrarlandı reçete. Yarın bi tekrarliyim diyorum ben de yine de artışa bakayım.

Saol canım benim inşallah hepimiz için güzek ilerlesin süreç 🥰 O ilaç bitme olayı bendede oldu bir gün ara verdik sonra testimi yaptım yani erken yyapmadım.sonra test günü tekrar ilaçlara devam ettik 😊 Bu arada degerinde cok iyi 10. Gun olmasina ragmen masallah 🧿 sen yarın tekrarla yinede içinde kalansın şüphe. Rabbim sağlıkla kucagimiza da almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏

Saol canım benim inşallah hepimiz için güzek ilerlesin süreç 🥰 O ilaç bitme olayı bendede oldu bir gün ara verdik sonra testimi yaptım yani erken yyapmadım.sonra test günü tekrar ilaçlara devam ettik 😊 Bu arada degerinde cok iyi 10. Gun olmasina ragmen masallah 🧿 sen yarın tekrarla yinede içinde kalansın şüphe. Rabbim sağlıkla kucagimiza da almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏
Sagol canım benim inşallah alalım sağlıkla😃

Kızlar hepinizin pozitif haberlerine çok sevindim 🧿🧿🧿 maşallah ve inşallah sağlıkla ilerlesin ve rabbim tamamina erdirsin 🙏 Ercan bey ve lab' i konusunda araştırma durumundaydim biliyorsunuz bu neticeler beni etkiledi...tamam genç olabilirsiniz ancak yine de ilk denemede yaş kaç olursa olsun pozitif vermek bir başarı 👍 paylaşıma devam edin lütfen ki herkes bilsin istifade etsin 💜

Kızlar hepinizin pozitif haberlerine çok sevindim 🧿🧿🧿 maşallah ve inşallah sağlıkla ilerlesin ve rabbim tamamina erdirsin 🙏 Ercan bey ve lab' i konusunda araştırma durumundaydim biliyorsunuz bu neticeler beni etkiledi...tamam genç olabilirsiniz ancak yine de ilk denemede yaş kaç olursa olsun pozitif vermek bir başarı 👍 paylaşıma devam edin lütfen ki herkes bilsin istifade etsin 💜
Teşekkürler. Ben 37 yaşındayım çok da gencim diyemem yani 😄

Kızlar selam. Bu grupta era testi yapılanlara bir sorum var. Test yumurta toplama gününden itibaren 5 gün progesteron kullanıldıktan sonra yapılıyor ya, ilk gün yani opu günü progesteron fitilin saatinden itibaren mi hesaplanıyor? Benim sonucum 12 saat erken transfer önerilir çıktığı için merak ediyorum bu saat nasıl hesaplanacak

Erbil yagmur da bu lab'i kullanıyor daha önce 2 kez kendisinde tedavi olmuştum ve o dönemde de bu lab' in başarısız olduğu kanısına varmıştım ancak farklı iyi olarak anılan merkezlerde de tedaviler görünce anladım ki labaratuvar kapalı kutu bilemeyiz orada ne olup bitiyor maalesef güvenmek zorundayız 🤷🏻‍♀️keşke doktor ne kadar ulaşılabilir ve şeffaf ise lab konusunda da bu böyle olsaydı

Pınar Erol Horozal Fulya Acıbadem Lab sorumlusu....sanki acibademin değil de Erbil Yağmurun bünyesinde ...sürekli birlikte çıkıyorlar canlı yayınlara

Eklentiler

• Screenshot_20210410-180507.webp
    Screenshot_20210410-180507.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 25
Erbil yagmur da bu lab'i kullanıyor daha önce 2 kez kendisinde tedavi olmuştum ve o dönemde de bu lab' in başarısız olduğu kanısına varmıştım ancak farklı iyi olarak anılan merkezlerde de tedaviler görünce anladım ki labaratuvar kapalı kutu bilemeyiz orada ne olup bitiyor maalesef güvenmek zorundayız 🤷🏻‍♀️keşke doktor ne kadar ulaşılabilir ve şeffaf ise lab konusunda da bu böyle olsaydı
Kesinlikle katılıyorum. Bugun beni üzecek haberler aldim laba bir turlu guvenemiyorum
..

Back
X