Kesinlikle o benim :) ya keşke gelseydiniz yanıma valla sonuçlarım için konuşmak için çok erken ama dr umu kişilik ilgi alaka yönünden çok seviyorum bekleme salonuna beraber çıkmıştık ordaki diyalogu gözlemlediyseniz hasta dialogu nasıl örnek olmuştur tarihiniz ne zaman
Kesinlikle o benim :) ya keşke gelseydiniz yanıma valla sonuçlarım için konuşmak için çok erken ama dr umu kişilik ilgi alaka yönünden çok seviyorum bekleme salonuna beraber çıkmıştık ordaki diyalogu gözlemlediyseniz hasta dialogu nasıl örnek olmuştur tarihiniz ne zaman
aaaaaa benim aklımdan çıkmış kendi koşuşturmam dan, ben doktorumun dan zaten memnundum 2.inci defada onu seçtimhakkında tekrar hayırlısı olsun sonucun yüz güldüren memnun eden sonuç olsun nasıl geçti görüşme detay yaz bakalım nerelere ne olacak?
Aklıma geldi aslında ama ne diyeyim kiKızınıza olan ilgisini gördüğüm an doğru yerde olduğuma inandım.16 kasıma gün aldım allahın izniyle olup kurtulacağım
Ben daha mutlu oldum:)
Herkese hayırlı bayramlar:)
Ben akşam gidebildim bugün haberlerinide aldım :) inşallah herşey yolunda gider benim içinde herşey yolunda dedi dr göbek çevremde acı vardı his geliyormuş
gittim görüştüm ameliyat günümü bile aldımÇok mutluyum sonunda doğru düzgün bir doktor buldum
dün doktorumla tarihi netleştirdik ya çok sevimli bu doktor ya her sorumu sabırla cevap verdi yine 24.karın ameliyatım dua edin kızlar
Sizin namınıza sevindim içinize sinen bir doktor olması çok önemli.Ben diyorum Ercan beye giden ameliyat gününü alıp çıkıyor mutlu mutluAdamda mıknatıs var bilginize çekiyor valla
Sanırım sizlere teşekkür etmem gerek
İnşallah sonuçtan memnun olursunuz teşekkürü hak ederiz.Sizinle bir aksikil çıkmaz ise tanışıcaz gibi görünüyor.Ertesi günde ben geliyoruuuum
Bı de lazer lipoliz olup sonuclarin ne oldugunu öğrenebilsem daha mutlu olacağım.sadece 3,5 kilonun az
Olup olmadıgı konusunda tereddütüm var.siz ne ameliyatı olmustunuz
Senin vucudunun kaldırabileceği neyse onu söylemiştir.Herkese göre değişir yağ alımı.Benden ne kadar alındı bilmiyorum hiç sormadım doğrusu.Normalde karın ve fıtık ameliyatı idi daha önce yazmıştım.Ercan bey lazer lipoda yapılması gerekir demişti.Sadece karın yapılırsa diğer kısımlar göze batarmış.Vücut şekil orantısı yani.Sırt göğüs yanlar falan yapıldı.Ben memnunum.Çok kilolu biri değilim ama göğüs kenerında bir potluk olur ya o gitti şimdi.Sütyene agraf kullanıyordum artık kullanmıyorum.Ama şuna inanın lazer lipo ile harikalar yarattığı insanı gördüm.Aramızda kalsın kendisi jelesece
Bı de lazer lipoliz olanbirini bulup sonuclarin ne oldugunu öğrenebilsem daha mutlu olacağım.sadece 3,5 kilonun az
Olup olmadıgı konusunda tereddütüm var.siz ne ameliyatı olmustunuz
Senin vucudunun kaldırabileceği neyse onu söylemiştir.Herkese göre değişir yağ alımı.Benden ne kadar alındı bilmiyorum hiç sormadım doğrusu.Normalde karın ve fıtık ameliyatı idi daha önce yazmıştım.Ercan bey lazer lipoda yapılması gerekir demişti.Sadece karın yapılırsa diğer kısımlar göze batarmış.Vücut şekil orantısı yani.Sırt göğüs yanlar falan yapıldı.Ben memnunum.Çok kilolu biri değilim ama göğüs kenerında bir potluk olur ya o gitti şimdi.Sütyene agraf kullanıyordum artık kullanmıyorum.Ama şuna inanın lazer lipo ile harikalar yarattığı insanı gördüm.Aramızda kalsın kendisi jelesece
Oncesi sonrası fotograflarınız var mı?hem sizin hem jelesenin.kac cm ya da kac
Beden inceleme saglaniyor
Oncesi sonrası fotograflarınız var mı?hem sizin hem jelesenin.kac cm ya da kac
Beden inceleme saglaniyor
bunları doktoruna sor canım en doğru cevabı o verir inanbeden ölçünü kaç cm olacağını tabi bu senin işlem sonrası abartıp yemeğe vermemenle de alakalı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?