Doktoru da surekli rahatsız etmek istmiyorum.o yuzden sizlerin tecrübeleri benim icin cok
Onemli
ben seni yönlendirmiş olmak hiç istemem iyi olur Allahtan kötü olur jelesecten olur bu durumuda ben istemem
ama sana şu tecrübemi aktarayım ilk ameliyatım topik de adı çok geçen tv.ye sık sık çıkan ünlü bir doktor yaptı benim bacaklarımın üst kısımları iç tarafı çok kalındı ben zayıfkende o sorun bende vardı kilo alınca büyüdü ve ben ameliyat oldum direk lipo uygun görüldü ve 2.basenden yaklaşık 5.litre yağ alındığını söylediler ve hastane odama kova kova bu yağları getirdiler ben onu görünce bende basen kalmamıştır artık diye inan sevinçten havalara uçtum o zamanlar bukadar tecrübe edinmemiştim sonuç bacaklarımın bazı bölgelerinde çökme iç bacakta deri gevşemesi ve bunlar yetmez gibi hala çok kalındıbana yapan doktorun açıklaması daha fazla yağ çekemezdim anca bukadar olur sizin baseniniz dedi .Ben o yüzden bu litre olayına çok takılma derim işlev önemli olan benden 3,5.litre saf yağ alındı çöken yerlere dolgu yapıldı sonuçları buralarda yazan arkadaşlarım canlı gördüler öncesi resmimi sonrası halimi kafana yatmadıysa doktorun dedikleri araştır içine sinmezse olma ameliyat...
ben memnunum tek söyleyebileceğim bu kararı sen vereceksin burada tecrübemizi yazarız karar kişiye aittir sevgiler
Neyse aNlasilan yaptırıp göreceğim ne olacagini
et canım senden rahatsız olacak doktoru hemen sil defterinden abla tavsiyesikafandaki sorulara bizler cevap vermeye çalışırız tabi ama doktorundan bunları net öğrenmen çok daha iyi siz böyle demiştiniz diye sorgularsın, nlglpd arkadaşımızın eşide oldu lazer lipo oda memnun kilo verdi detay yazar sana görünce
Ama daha hicbirsey yaptırmadan her Aklıma estiginde arayamam ki.o cevap
Verir belki ama ben cok rahatsız olurum.jelesece sen didinin sonucunu gördün mu
Üzgünüm nerden yüklediğimi unuttum yazdığımdan beri arıyorum bulamadım.
yinede çok teşekkür ederim ilginiz için
Merhaba unique,Eşim Nisan ayında göbek çevresinden lazer lipo oldu.bir de jinekomasti meme küçültme lazerlipoyla oldu.Sonuç gerçekten harika.Çok mutlu kendisi.Toplamda 3,5 kilo alındı yağ.Ama inan çok fark etti.Yanlız 4 ay kadar şişlikler ve ödemler sürüyor bilgine.Yani hemen bir sonuç bekleme sakın.Şuan 1 beden küçük giyiyor bütün giysilerini.Biraz da kendi gayretinle operasyon sonrası 3,4 kilo verebilirsen sonuç daha da mükemmel olur.Bol şans...Çok muhteşem bir doktor a denk geldin.Sevgiler...Bu arada ben de Meme küçültme ve karın germe oldum geçtiğimiz 17 Ekim de Ercan beye.
Merhaba,
Ercan bey de bana 3,5 kilo yağ alacağını ama görüntümde 8-9 kilo vermiş gibi olacağını söyledi.Şimdiden diyet ve spora başladım.3 kilo ameliyata girmeden 3-4 kiloda ameliyat sonrası vereceğim inşallah.Eşiniz ne zaman oldu lazer lipo şu an son görüntüye ulaştı mı?Ben doktora hastanede kalıp kalmayacağımı sormayı unuttum kalınır mı acaba?Bi de bende 3,5 kilo çok dağınık yerlerden alınacak eşinizin sadece göbek çevresinden mi alındı?Az mı acaba diye korkmuyor değilim.Cevabınız için çok teşekkürler
Ne güzel anlatmışın süreci.Siz sülalece abone oldunuz bakıyorum.Neşeler yerinde
Eşim 20 Nisan Cuma günü oldu:) O gece kalmak istemedi ama doktor riske giremem dediği için bırakmadı.Hİç bir prob. yaşamadı.Ertesi gün sabah hastaneden çıktık.Nisan 20 olduğu için biraz sıcaklar vardı 1 ay korse taktığı için o biraz sıkıntı yarattı onda.Bir de bayağı morluk oldu lipo olunan yerlerinde ama 3.hafta hepsi geçti morluklarının.Göbek bölgesinde 2 kiloydu göğüs bölgesinden 1,5 kilo yağ alındı.
24 Nisan da işe gitmek için sabah pantolonunu giymek istediğinde,işte o an dünya başımıza yıkıldı.Sabahın 6 sında evdeki bütün pantolonları deniyorduk fakat hiçbirisi değil kapanması arada bir el konacak kadar bir ayrılık olmuştu.Sadece ''ben ne yapacağım allahım '' diyordu takılmış plak gibi:)) Sonra biraz kiloluyken aldığı bir pantolonunu bulduk.Düğme yerlerini en uca aldım.Zorlaya zorlaya içine oldu ama o gün dayanamamış akşamüstü 4 gibi eve dönmek zorunda kaldıaslında 1 hafta evde kalabilseydi çok iyi olacaktı.
Temmuz gibi bayağı bir pantolonunu küçülttürmeye verdik.Bu aylarda incelmesi daha da belli oldu.Lipodan sonra tam bir beden küçüldü.Bitki çaylarını hiç ihmal etmedi.Hergün yanına veriyordum çaylarını işe giderken.Bu arada 2 ay sonra yani Haziran gibi bütün görenler ''aa ne kadar zayıflamışsın ''demeye başlamışlardı.Yani dediğim gibi hemen bir şey bekleme çünkü korkunç ödem ve şişme oluyor.2 ay sonra sonucunu görmeye başlayacaksın.Biraz sabır yani.
Kendin de eğer kilo vereceksen sonuç gerçekten mükemmel oluyor.3.5 kilo hiç az bir yağ değil.Zaten sizin kilonuza göre bakıp karar veriyor doktor.Fazlasını da alamıyor tabiiki.Şimdiden geçmiş olsun diyorum.Sevgiler.
Burası sorularıma cevap bulabildiğim tek yer olduVerdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
selam ameliyat sitresini muhabbet ederek gülerek hafifletmek istersen geyik topiğimiz var bizler oradayız genellikle gel sendebende kasımda olacağım beklemek heyecanlı alışık olsamda estetik ameliyatlara geriliyor insan :18:
Valla bende sana bakıyordum nerelerdesin diyeBen Ercan beyle görüşene kadar derdim doğru doktoru bulmaktı.Şimdi buldum ameliyat gününü aldım şimdi de ameliyatla ilgili ve sonrasıyla ilgili bir sürü sorum var.Bir sürü şey sormamışım ameliyatın kaç saat süreceğini bile.Bir kez daha konuşmaya gitsem ayıp olur mu ya.
canimsin toprakcim, tobigime gelsenize diye yazmisisin arastirdim sanirim buraya davet etin ve bende geldim:)
istersen kisaca anlatayim neler yasadim.
Sevgili arkadaslarim ben hic neten felan arastirmadim direk doktora gittim hic tanimiyordum amaliyat gunu aldim sagolsun onun istegi uzerinede goz kapaklarimin derisi alisindi, bel inceltme sirt yan karin mide lipo oldum ve fazla derilerim alindi, gobek deligim yenilendi simdi dahada guzel oldu. ben memunum. ben sonuclari 1. haftada almistim incelme olayini. 3 haftada 1 beden incelmistim. simdi bir bucuk ayligim sisligim cogaldi cunki onceden izmirdeydim ve gun asiri odem makinasina soikuyordu benim doktorum fiyat icindeydi. hollandaya gelince hareketsiz kaldim ve sistim. sistim ama halla incelmeye devam ediyorum. gorenler 16 kilo vermis olabilecegimi soyluyolar. bende degsiklik mutis oldu. gozlerimde oyle. genclestim ve kendimi daha cok begeniyorum. eskiden aynalara bakmazdim su anda aynayla baristim. ben izmirde Ebru durmusun hastasiyim. en kisa zamanda Allah kismet ederse eger yuz gerdirme gidik amaliyati olmaya gidecegim birde bacak. sanirim bu estetige baslayinca aliskanlik oluyor simdilik bukadar diyorum ama:) kirpik ve kas ekimide istiyorum..
canimsin toprakcim, tobigime gelsenize diye yazmisisin arastirdim sanirim buraya davet etin ve bende geldim:)
istersen kisaca anlatayim neler yasadim.
Sevgili arkadaslarim ben hic neten felan arastirmadim direk doktora gittim hic tanimiyordum amaliyat gunu aldim sagolsun onun istegi uzerinede goz kapaklarimin derisi alisindi, bel inceltme sirt yan karin mide lipo oldum ve fazla derilerim alindi, gobek deligim yenilendi simdi dahada guzel oldu. ben memunum. ben sonuclari 1. haftada almistim incelme olayini. 3 haftada 1 beden incelmistim. simdi bir bucuk ayligim sisligim cogaldi cunki onceden izmirdeydim ve gun asiri odem makinasina soikuyordu benim doktorum fiyat icindeydi. hollandaya gelince hareketsiz kaldim ve sistim. sistim ama halla incelmeye devam ediyorum. gorenler 16 kilo vermis olabilecegimi soyluyolar. bende degsiklik mutis oldu. gozlerimde oyle. genclestim ve kendimi daha cok begeniyorum. eskiden aynalara bakmazdim su anda aynayla baristim. ben izmirde Ebru durmusun hastasiyim. en kisa zamanda Allah kismet ederse eger yuz gerdirme gidik amaliyati olmaya gidecegim birde bacak. sanirim bu estetige baslayinca aliskanlik oluyor simdilik bukadar diyorum ama:) kirpik ve kas ekimide istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?