Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şanslısın hep yazıyorum meme dalında özelikle uzmanlaşmış bir doktor
seninle de tanışmak isteriz tabi bizler tanıştık kaynaştık![]()
Burcu nbr? soru yok mu?![]()
ben sorabilir miyim yavru?:)
bugün gittim kontrole can doktoruma..bandajlar çıktı, kabuklar temizlendi, incecik izimi gördüm tam olarak ilk kez..
bant yapıştırdı.o kadar çok soru sordum ki, bugün taktığı bantları ne zaman çıkaracağımı sormayı unuttum:) silikon bantlarımı da aldım hastanenin ordaki eczaneden..ne zaman bugünkü bandajları çıkarıp onları takacağım?
Benim bantları takmam çok sonra oldu davşanım.Zira benim ameliyatım zamanı daha getirtmemişti Ercan bey o bantları eczaneye.Ben dermatiks ile başladım hemen. Ama şimdi sana burdan net bir şey diyemem.Çünkü çok emin değilim hemen kullanıp kullanmaman konusundaSen istersen bir mail at doktora.Nasılsa cvp verir mutlaka.Öylesi daha sağlıklı olur.Ama bandajların daha hala varsa zamanı değil sanırım.
Çok sevindim inanki memnuniyetine.İstediğin gibi oldumu acaba gerginlik durumun.
canım ayaktayken süper..gerginliği de iyi, duruşu da..oturup öne eğilince kötüleşiyor..
ercan bey, şu an için baz almam gereken şeyin ayaktaki görüntüsü olduğunu, derimin daha kendini toparlaycağını söyledi.6 ay sonra hala toparlamamış olursa lokal anestezi ile küçük bir düzeltme yaparız dedi.bir de sonraki ameliyatta lazer tutacak o bölgeye, (sanırım bu sefer de yaptı).onun etki etmesi de 3 ayı buluyor dedi.
kendinden de gayet emin her zamanki gibi...birine güvenmek süper bir şey ya. moralim biraz bozulmuştu ama saçmaladığımı anladım:)
Eğer gözüne batan bir şey olursa ikinci düşündüğün operasyonunda bakar çaresine.Ama bence de telaş etmen için çok erken.Benim karnımın görüntüsü son verdiğim 4 kilo ile bile nasıl değişti anlatamam.Günbegün değişecektir emin ol.Senin operasyonun gerçekten değişik ve farklı herkesinkinden tavşanım.İnşallah her şey istediğin gibi olacak.Sakın kuruntu yapma.
Saçmalamak değil de sen de çok haklısın hemen sonuç almak hevesinde oluyor insan.Hepimiz yaşadık bu duyguları.Ben ilk dikişleri aldırmaya gittiğimde hiiiç beğenmemiştim görüntümü.Ama sonra sonra şekillenmeye başlayınca çok güzel heyecanlar yaşamıştım.Doğrusunu söylemek gerekirse son aylarda diyebilirimki en son halleri daha çok hoşuma gidiyor.Gİtgide görüntüler harika oluyor.Biraz sabır davşanım![]()
canım aslında demek istediğim o..doktora güvenince o sinir bozucu "sabır" süreci çok daha çekilebilir oluyor... bugün bir ara içimden yine geçirdim "iyi ki ercan bey ile karşılaşmışım" diye...
yalnız bana yine kilo al dedi..hem de 3-4 kilo dedi bu sefer, orada anlaşamıyoruz:)
bu arada, bugün yediklerimle gerçekten 2 kilo falan almışımdır:) utanıyorum neler yediğimi söylemeye, o kadar yani:)
canım aslında demek istediğim o..doktora güvenince o sinir bozucu "sabır" süreci çok daha çekilebilir oluyor... bugün bir ara içimden yine geçirdim "iyi ki ercan bey ile karşılaşmışım" diye...
yalnız bana yine kilo al dedi..hem de 3-4 kilo dedi bu sefer, orada anlaşamıyoruz:)
bu arada, bugün yediklerimle gerçekten 2 kilo falan almışımdır:) utanıyorum neler yediğimi söylemeye, o kadar yani:)
Hmm daha güzel toparlanması ve daha gergin olması için belki şart tavşanım kilo alman.Boşver ye gitsin nasılsa sen uzmanı olmuşsun bu işin.Baktın kötü duruyor verirsin gene.Söylesene neler yedin?![]()
sanırım bunu söyledikten sonra bir daha benimle görüşmeyeceksiniz:))
sabah güzel bir kahvaltı yaptım, tereyağlı,peynirli omlet, domates, peynir,zeytin, az ekmek falan.normal buraya kadar.
sonra hastaneye gidince doktoru beklerken pelit'te bir ıspanaklı börek, bir balkabağı-cevizli cheesecake yedik iki kişi.
hastaneden sonra fenerbahçe'ye gittik. orada da bir kalamar, bir sezar salata, üzerine de donrumalı irmik helvası götürdük.
sonra akşam 6'da iskender yedik.
eve gelince de mandalina ve dünden kalan birkaç kuru pasta.
ay inanamıyorum. sanırım bu benim normalde 1 haftada yediğim miktar:) ki öyle pasta falan yemiyordum 1 senedir:)
Midene fare mi girdiİyi ki seni görmeye falan gelmemişim,nerdeyse beni de yermişin yanee
Afiyet olsun balım.Yarasınn
![]()
sanırım bunu söyledikten sonra bir daha benimle görüşmeyeceksiniz:))
sabah güzel bir kahvaltı yaptım, tereyağlı,peynirli omlet, domates, peynir,zeytin, az ekmek falan.normal buraya kadar.
sonra hastaneye gidince doktoru beklerken pelit'te bir ıspanaklı börek, bir balkabağı-cevizli cheesecake yedik iki kişi.
hastaneden sonra fenerbahçe'ye gittik. orada da bir kalamar, bir sezar salata, üzerine de donrumalı irmik helvası götürdük.
sonra akşam 6'da iskender yedik.
eve gelince de mandalina ve dünden kalan birkaç kuru pasta.
ay inanamıyorum. sanırım bu benim normalde 1 haftada yediğim miktar:) ki öyle pasta falan yemiyordum 1 senedir:)
yerim valla sarı sarı, mis gibi:)
Bak şimdi ne aklıma geldi.Ben ameliyattan sonra nerdeyse 2 ay o kadar az yedimki,hele hele akşamları minnacık bir parça et sadece.Çünkü öğleden sonra karnım akşama doğru bir geriliyordu bir geriliyordu ki...bomm diye patlayacak zannediyordum.Acaip şişkinlik çekiyordum.Ağlayasım geliyordu.Hatta daha önce de yazmıştım bir kere sanırım haftasıydı ameliyatımın akşam yemeğinde mercimek çorbası içtim...abooooowww dedim ölüyorum...kurtar beni allaam diye bir oraya bir buraya yürüdüm bütün gece
Sanırım ben de çok gaz olayı oldu.Şimdi senin yediklerini okuyunca birden aklıma geldi.Sen de olmuyormu bu gerginlik hissi bunca yemeye???
Burcu nbr? soru yok mu?![]()
canım selam :)) soru walla suan ıcın yok gıbı :))) haaaa dur bısı sorııımmmm:)) sımdı aklıma geldı.karın germeden once mıdeye ve yan bel bolgesıne lipo yapılacak degıl mı??? azıcıkta sırtıma lazım sanırım sutyenın oldugu kısımdan bıraz etlerım tasıoda:))) ercan beyı bunları zaten yapıo mu yoksa ben solııım mı?? ayyy istiorumkı mucızeler yaratsın ama galıba yapıoda :)))
diğerlerini yapar ama sırtını belirt özel olarak...
diğerlerini yapar ama sırtını belirt özel olarak...