Her iki taraftan da komisyon alırım haaa![]()
Okuyan da yanlış anlayacak jelesec haa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her iki taraftan da komisyon alırım haaa![]()
Her iki taraftan da komisyon alırım haaa![]()
Okuyan da yanlış anlayacak jelesec haa![]()
İnşallah tatlım.Sen artık bu yola baş koymuşsun ve azimle devam ediyorsun.Hayırlısı olsun herşey inşallah.
Kızlar meme büyütme ameliyatının ücreti ne hangi hastanede yapıyor ercan bey
daha 13.günlük meme ameliyatı araştırmasına başlanmışestetik işi bulaşıcı hastalık gibi yayılıyor vücuda
doktorun kimdi ?
Muhammet dilber e burun ameliyatımı oldum ethicada
Yok aslında baştan beri ikisini de düşünüyodum burnumu gizli yaptırdım akşam eve döndüm meme ameliyatında hastanede kalmam gerekicek diye onu erteledim![]()
Olmak istiyorum simdilik arastırıyorum doktorları para da biriktirmem gerekiyo 1 yıl snra olurum en erken
Hııım farklı doktor ismi yazsan şaşardım , Muhammet bey burun başlığında çok popüler bi doktor ben yaptığı burunları beğeniyorum![]()
Hııım farklı doktor ismi yazsan şaşardım , Muhammet bey burun başlığında çok popüler bi doktor ben yaptığı burunları beğeniyorum![]()
Tabiki öyledir eminim. Ruhununda benden daha genc olduguna da eminim. Fakat ben benden yasca büyük olan insanlara abla, abi diye hitap ettigim icin canim ablamada öyle hitap ediyorum. Yoksa katiyen baska bi sebepten degil.
Mesela: Nisanlimin yengesi benden 2 yas büyük ama onada abla derim. Bilmiyorum ben böyle alistim :).
Ama tabi ben her konuda da ayak uydururum. Yani ismiyle hitap etmemi isterse öyle derim. :)
yanlış anlaşılma olmasın diye özellikle yazdım eleştiri değil diye :) tanışınca anlarsın :) mesele jelesec e desen aaa ne ablası nine demelisin derdim![]()
ben olmasam ne yapacaksınız bilmiyorumyarın arama telini açmayacağım ceza sana nine ha
![]()
ya allahının aşkına birgünde küsme :) değişiklik olsun sen benim teli açmadan duramassın çatlarsın acaba ne anlatcaktı diye![]()
küserim ben narinim alınganımaman ne anlatıyon sanki nlglpdyi, ogülüyü, bentoprağı , mirini çekiştirip duruyorsun
geyiğe döndürdünüz burayı hadi dağılın![]()
Ben geldim diyemi gidiyonuz![]()
yanlış anlaşılma olmasın diye özellikle yazdım eleştiri değil diye :) tanışınca anlarsın :) mesele jelesec e desen aaa ne ablası nine demelisin derdim![]()
Hoşgeldin.Siz ne ameliyatı olacaksınız?
Hosbulduk "BenToprak"
Ben kombine ameliyat olucam. Yani karin, kol, bacak :) eh 40+ kilo verdim artik mecburum.
Peki ya siz?