ERD & FGN nin evi :)

çok ama çok teşekkürler.ne güzel şeyler yazmışsınız.benımde içim açıldı. koltuk takımının bilinmiş bir markası yok.ben memleketim olan denizlideki murat center diye bir yer var ordan aldım.fiyatınıda tam bılmıyorum çünkü küçük odadaki koltuklarla bırlıkte aldık ve toplu ödedik. ama 2 bın civarı olsa gerek. tekrar teşekkürler.... sevgiler

çok güzel canım Allah güle güle oturmayı nasip etsin..anladıgım kadarıyla seninde yatak odan dar..benimkide öyle..yatak örtümü ne zorluklarla seriyorum anlatamam...(Ama en azından kendi yuvamız canım...

güle güle oturun zaten 2 kişisinz küçük olsa ne yazar Allah ağız tadı versnn..

aslında her ev ınsanın kısılıgını yansıtırmıs bende evını gorunce cıvıl cıvıl bırı oldugunu dsundum evınede bunu yansıtmıssın agız tadıyla otur cnım esınle bır omur aynı catıda olman dılegıyle

amin canım. çok teşekkür ederim. doğru bilmişsin cıvıl cıvıl, konuşkan, süslü püslü hareketi seven biriyimdir evimde öle olsun istedim elimizden geldiğince yaptık bişiyler eşimle...allah olmayanlara yeni ev kuranlara çok daha güzellerini nasip etsin inşallah

çok güzel canım Allah güle güle oturmayı nasip etsin..anladıgım kadarıyla seninde yatak odan dar..benimkide öyle..yatak örtümü ne zorluklarla seriyorum anlatamam...(Ama en azından kendi yuvamız canım...

evet canım yatak odam dar. hatta bir komidini sığdıramadık yatagın kenarına ama olsun dediğin gibi yuvamızın olması yeter...

maşallah lojmanı saray yavrusu haline getirmişsiniz..bayıldımmm..benimde gelin evim bir köy okulunun lojmanıydı..daha sonra kendi evimize taşındık çok şükür..bu güzel lojman sana uğur getirsin ve inşallah en kısa zamanda kendi evine geçersin canım..çok zevklisin..güle güle mutlulukla oturun inşallah..

aminnn...sağol arkadaşım nede güzel şeyler yazmışsın.teşekkür ederim.umarım sende kendi yuvanda bir ömür boyu çok mutlu olursun...sevgiler...

Salon koltuklarındaki renk seçimin harika.bende açık renk koltukları severim ama beyaz biraz cesaret ister.güle güle otur.

cnm petkim lojmanlarımı bunlar oraya cok benzettim:) bizde lojman tahsis edebilirsek orda oturucaz:)))

cnm petkim lojmanlarımı bunlar oraya cok benzettim:) bizde lojman tahsis edebilirsek orda oturucaz:)))

evet tahmin ettğim gibi petkim lojmanlarıymıs:))önceki sayfaları okumamıstım:)
inşallah bizde komsu oluruz sana ,bi verseler evi bizde başlıcaz tadilatlara ama 1 aydır beklemedeyiz(

evet tahmin ettğim gibi petkim lojmanlarıymıs:))önceki sayfaları okumamıstım:)
inşallah bizde komsu oluruz sana ,bi verseler evi bizde başlıcaz tadilatlara ama 1 aydır beklemedeyiz(

evet evet petkimdeyiz. inşallah oluruz komşu. evde çıkar en kısa zamanda inşallah. çok avantajlı çünkü. ama tavsiyem ev çıkarsa mutlaka almadan önce komşulara yada eski çıkana sorun soruşturun. çünkü çok sorunlu evlerde var.hayırlısı hakkınızda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…