güle güle sağlıkla oturun
güle güle oturunu evinz kelimenin tam anlamıyla mükemmel bende sakıncası yoksa koltuk takımınızın markası ve fiyatını merak ettim çok süper ya bu kadar güzel beyaz koltuk takımı görmemiştim daha önce maaşallah allah nazardan saklasın tekrar güle güle oturun
aslında her ev ınsanın kısılıgını yansıtırmıs bende evını gorunce cıvıl cıvıl bırı oldugunu dsundum evınede bunu yansıtmıssın agız tadıyla otur cnım esınle bır omur aynı catıda olman dılegıyle
güle güle oturun zaten 2 kişisinz küçük olsa ne yazar Allah ağız tadı versnn..
çok güzel canım Allah güle güle oturmayı nasip etsin..anladıgım kadarıyla seninde yatak odan dar..benimkide öyle..yatak örtümü ne zorluklarla seriyorum anlatamam...(Ama en azından kendi yuvamız canım...
maşallah lojmanı saray yavrusu haline getirmişsiniz..bayıldımmm..benimde gelin evim bir köy okulunun lojmanıydı..daha sonra kendi evimize taşındık çok şükür..bu güzel lojman sana uğur getirsin ve inşallah en kısa zamanda kendi evine geçersin canım..çok zevklisin..güle güle mutlulukla oturun inşallah..
ya sizin burcunuz ne sanki ben döşemişim evi muhteşem bayıldımmmm.
cnm petkim lojmanlarımı bunlar oraya cok benzettim:) bizde lojman tahsis edebilirsek orda oturucaz:)))
evet tahmin ettğim gibi petkim lojmanlarıymıs:))önceki sayfaları okumamıstım:)
inşallah bizde komsu oluruz sana ,bi verseler evi bizde başlıcaz tadilatlara ama 1 aydır beklemedeyiz(
Evini cok zevklice dosemissingule gule oturun .Bu arada yatak ortun cok guzelmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?