ERD & FGN nin evi :)

herşey çok güzel olmuş değmiş emeklerinize huzurla oturun.
ayrıca benim eşyalarımın bir kısmı aynı(y.o. konsolu,salon konsol,kitaplık masa sandalye)bana da fikir verdi.
bakalım benim ev nasıl olacak

öncelikle çok teşekkür ederim. begenmene çok sevindim. yemek odası takımını tümüyle izmir çiğlide mert mobilya diye bir mağazadan almıştık. tek masa fiyatını bilmiyorum ama takım olarak 2 bin tl falandı sanırım. viyana yemek odası diye internete yazarsan görsellerden resimlerini bulabilirsin canım. sevgiler...

Hepsi çok güzel...Çok beğendim. Güle güle oturun....

Çok güzel olmuş tatlım..Harika gözüküyor

Allah güle güle ağzınızın tadıyla oturmayı nasip etsin canım

maşallah herşey çok güzel güle güle oturun.

çok güzel olmuş özellikle oturma oasındaki pembe koltuklara bayıldım güle güle oturun inş

harıka bır ev resmen ıcım acıldı bayıldım en ınce ayrıntısına kadar hepsı muhtesem mutlulukla yasayın

güle güle oturun Allah içinde mutlu ve huzurlu olmayı nasip etsin

güle güle oturunu evinz kelimenin tam anlamıyla mükemmel bende sakıncası yoksa koltuk takımınızın markası ve fiyatını merak ettim çok süper ya bu kadar güzel beyaz koltuk takımı görmemiştim daha önce maaşallah allah nazardan saklasın tekrar güle güle oturun

canm benm senin o küçük bakımsız dediğin ev villa olmuş ya ben bu kadar beklemiyodm açıkçası süper valla güle güle otur

canm benm senin o küçük bakımsız dediğin ev villa olmuş ya ben bu kadar beklemiyodm açıkçası süper valla güle güle otur

çok ama çok teşekkür ederim. bende içinde çok mutluyum. allah herkese mutlu huzurlu küçük villalar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…