ERD & FGN nin evi :)

nekadar güzel bir lojman ,küçükte değil.bende böyle lojman bulsam otururum:89:.bizim lojmanlar küçük,bakımsız.güle güle,sağlıkla,huzurla oturun canım....

pembik ve beyaz odayi cok begendim...
agzinizin tadi bozulmadan, güle güle oturun...

nekadar güzel bir lojman ,küçükte değil.bende böyle lojman bulsam otururum:89:.bizim lojmanlar küçük,bakımsız.güle güle,sağlıkla,huzurla oturun canım....

sağolasın yorumun için. tabi ılk aldıgımızda böle degildi bu ev.masraf yaptık azıcık.normalde burdaki lojmanlarda bakımsız baya.bunada şükür:)

evin cok cok güzel olmus ,allah agız tadıyla oturmak nasip etsin cnm, benim için o kadar iyi oldu ki fotoları koyman,aileme bu vasıtayla göstermiş oldum evi:))
özelden mesaj atamıyorum kusura bakma burdan sorucam,dediğim gibi bizimde olma ihtimali cok yüksek lojman beklemedeyiz su anda ve alınca tadilatlara baslıcaz.sen hangi tadilatları yaptırdın(yaptığın tadilatların tutarları), değiştirilmesi yasak olan bir şey var mı?(örneğin mutfak,banyo fayansları)
beni yaptığın seyler hakkında bilgilendirirsen inan cok cok cok sevinirim.ufak da olsa her ayrıntı benim için cok önemli yardım edersen cok memnun olurum :))

canım tabi anlatırım ne demek:) öncelikle kafana göre herşeyi yapamıyorsun daha doğrusu yaparsın ama evden çıkarken gelip bakıyorlar ve degiştirilen yerler için para alıyorlar diye biliyorum. biz yerler çok kötü olduğu için heryere laminant parke yaptırdık.tabi taşınırken sökecegiz,bin tl yi geçiyo sonra badana yaptırdık.mutfak dolapları oldukça kötüydü bende onları yapışkan folyoyla kırmızıya kapladım ve yeni gibi oldu.yaptıranlar da var yenisini ama tavsiye etmem.sonra banyomuzda koku problemi vardı eve girmeden önce bakım onarıma müracat ettik ve şansımıza kabul edildi banyoya yeni yer fayansları ve yeni küvet konuldu.mutfak tezgahıda kırıktı onuda yaptılar.onlar yaptıkları için bize mesul degıl sorumluluğu.onun dışında ufak tefek şeyler aldık prizler ve kapı kolları gibi yerleri degiştirdik.tabi çıkarken alıcaz onları eski çıkan bir prizi bile atmadık yerine takıcaz.onlardan para alıyorlar degişmişse sende sakla derım eskileri.neyse eşyalarda yeni olunca güzel oldu birde ben süsü püsü severim biraz aksesuar aldım bazı yerlere.ama sana tavsiyem çok masraf yapma sakın heleki 2+1 se evin. çünkü ben bebek bekliyorum ve 3+1 e geçmek istiyorum ayrıca evim 1. kat olmasıda kötü.bu yüzden ıyıkıde dolap falan yaptırmamışım mutfaga yada başka yerlere diyorum. başta yeter bu ev diyordum3-5 sene otururum diyordum ama olmuyor bir oda fazla olsun istiyorsun.bu yüzden canım eve çok masraf yapmayın.heleki kesinlikle mutfak banyo fayans olayına girmeyin yada dolap yaptırmaya kalkmayın tabi yıllarca orda oturabilecegine eminsen o başka tabi ama benım tavsiyem 3odalıya geçınce ve orta katlarda olunca yaptırırsın.genelde 1. kat veriyorlar zaten yenilere.birde daha öncede söyledim evi kabul etmeden önce mutlaka sorun komşulara akan yeri yada bir sorunu var mıydı diye. aklıma gelenler bunlar umarım yardımcı olmuşumdur. hakkınızda hayırlısı olsun. allah gönlünüze göre versin. hoşçakal canım

canım gule gule ağız tadıyla oturun :) salonunu ve pembe odanı çok begendimm,çok şık ve şirin olmus..eğer kızmazsan ve samimiyetime inanırsan eger tek bir önerim olucak, yatak odandaki nevresim takımını değiştir derim tek renk ve biraz daha koyu ton tercih edersen daha şık olur onun dışında her şey cok cok güzel olmuş..

canım çok güzel döşemişsin evini.Allh güle güle ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin..oturma odandaki pembeli halı hangi marka öğrenebilir miyim?

canım çok güzel döşemişsin evini.Allh güle güle ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin..oturma odandaki pembeli halı hangi marka öğrenebilir miyim?

öncelikle teşekkür ederim.pembe halıyı praktiker de gezerken görüp hem rengi koltuklarıma çok uygun olduğu için hemde fiyatı çok uygun olduğu için praktikerin halı bölümünden almıştık.

begenilerin içinde eleştirin içinde çok teşekkürler. kızmakta ne demek.nevresim takımım şimdi degişti o fotoyu çektiğimde yoktu.mecburiyetten yani:)) şimdi daha güzel yatak odam.dediğin gibi koyu tonlarda perdeme ve mobilyalarıma uygun bir nevresim takımı aldım artık...sevgiler

öncelikle teşekkür ederim.pembe halıyı praktiker de gezerken görüp hem rengi koltuklarıma çok uygun olduğu için hemde fiyatı çok uygun olduğu için praktikerin halı bölümünden almıştık.
benim de koltuklarım fuşya pembe olacak ona en uygun renk bu..praktikere gittiğimde alayım ben de..çok teşekkkür ederim canım benim :)

cok teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için ama bizim lojman işi yattı ancak temmuzda verebiliyorlarmıs o zamana da bizim düğün olmus olacak ki garantide değil hemen cıkcağı,cok üzüldüm olmuyor diye bizim için cok iyi olucaktı olsaydı bizde aliağa da kiralık bakıcaz mecburen:97:
belki bir sene sonra tasınırız hakkımızda hayırlısı diyorum artık.tekrar tesekkür ederim cnm sana da cok mutluluklar diliyorum allah huzur,sağlık,mutluluk içinde oturmak nasip etsin:)):109:

canım üzülme hayırlısı olsun. tabiki olsa iyi olurdu ama önemli olan aile birliğinizi kurmanız ve yuvanızda mutlu olmanız nerde olduğu çokda önemli degil. sanırım emekli olacaklar var o zamana daha iyi bir ev çıkar umuyorum. allah herşeyin hayırlısını versin.sana şimdiden çok huzurlu ve mutlu bir yuva diliyorum ve düğünün inşallah hayallerinde ki gibi olur.mutluluklar canım...:80:

Salonun bahar gibi içim açıldı, heryer rengarenk cıvıl cıvıl. Çok güzel. İyi günlerde mutlu günlerde oturun inşallah.

Sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…