- Konu Sahibi Canansever
Dr Şaban çelebi hakkında şikayet var çıkıyor okursunuzYazarım tmm ben de şimdi Dr Ahmet İslam beye bakıyordum iyi duruyor sizinkiler bi bkayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr Şaban çelebi hakkında şikayet var çıkıyor okursunuzYazarım tmm ben de şimdi Dr Ahmet İslam beye bakıyordum iyi duruyor sizinkiler bi bkayım![]()
Oğuz kaanla ilgilde şkyet çokDr Şaban çelebi hakkında şikayet var çıkıyor okursunuz
Dr hkn soygur ,Dr Ahmet İslam İsmail küçükere bakıyorum aslında kafamda net olan varda onlara para olarak yanlarına yaklaşılmıyorOğuz kaanla ilgilde şkyet çok
Görüşmeye gittiğimde 5 hastasını gördüm kontrole gelmişler memunlardı vee çok güzeldi burunları karar vermek zorOğuz kaanla ilgilde şkyet çok
Ne gibi şikayet var ben görmedim hiçOğuz kaanla ilgilde şkyet çok
Şu var tabiki sonuçta insanız herşey olabilir iş ameliyatın sonucunda sorumluluğu alıp elinden geleni yapan sorumluluk sahibi doktora ulaşmak önemli okuduğum kadarıyla işler iyi gidene kadar cici Dr Luk yapıyor biraz işler ters gittiği maskeleri düşüyor bu da insanın güven duygusunu sarsıyor sürekli hberleşelim dirsek teması önemliGörüşmeye gittiğimde 5 hastasını gördüm kontrole gelmişler memunlardı vee çok güzeldi burunları karar vermek zor![]()
Google'a Dr oğuz Kaan önder yazın çıkıyor hizmet alıp yaşadıklarını insanlar anlatıyorlar ben önce direk 1 yıldızlı yorumlara bakıyorum memnuniyet yaşamyn hastalara Dr tavırları geri dönüşler nasıl diye... şimdi uzun uzun yazamamda googldan okuyabilirsinizNe gibi şikayet var ben görmedim hiç
Aynen yıl bitmeden hayırlısı ile olmak istiyorumŞu var tabiki sonuçta insanız herşey olabilir iş ameliyatın sonucunda sorumluluğu alıp elinden geleni yapan sorumluluk sahibi doktora ulaşmak önemli okuduğum kadarıyla işler iyi gidene kadar cici Dr Luk yapıyor biraz işler ters gittiği maskeleri düşüyor bu da insanın güven duygusunu sarsıyor sürekli hberleşelim dirsek teması önemli![]()
Salih aydın a baktınız mı prof onda yaptığı burunlar güzel gibiGoogle'a Dr oğuz Kaan önder yazın çıkıyor hizmet alıp yaşadıklarını insanlar anlatıyorlar ben önce direk 1 yıldızlı yorumlara bakıyorum memnuniyet yaşamyn hastalara Dr tavırları geri dönüşler nasıl diye... şimdi uzun uzun yazamamda googldan okuyabilirsiniz
Sizde mi bulamadınız bende bulamadım iyi doktorSalih aydın a baktınız mı prof onda yaptığı burunlar güzel gibi
Maalesef, nasıl karar vericem bilmiyorum araştırdıkça kafam karışıyorSizde mi bulamadınız bende bulamadım iyi doktor
Rica etsem fotoğrafına bakabilirmiyim özelden Atarsanız sevinirimbenim kardeşimi de Erdem bey ameliyat etti, çok memnun kaldı kardeşim. şimdi arkadaşım ameliyat olacak.
Ay bende merak ettim resim atsanızbenim kardeşimi de Erdem bey ameliyat etti, çok memnun kaldı kardeşim. şimdi arkadaşım ameliyat olacak.
Ben de bulamıyorum ya bulunca paylaşınSizde mi bulamadınız bende bulamadım iyi doktor
Ya çoğu doktorun burunlarını beğenmedim kimi aşırı küçük kimisininde sanki hiç amaliyat etmemiş burunlar büyük gibi veya da burun ucu sivri burun delikleri bile bir garip oluyor ondan kafam karışıkBen de bulamıyorum ya bulunca paylaşın![]()
Evet mümkünse bana da atabilirmisinizRica etsem fotoğrafına bakabilirmiyim özelden Atarsanız sevinirim
Bende şundan çekiniyorum çökme ameliyattan sonra kalıcı tıkanma sorunları ve yok olmuş bir burunYa çoğu doktorun burunlarını beğenmedim kimi aşırı küçük kimisininde sanki hiç amaliyat etmemiş burunlar büyük gibi veya da burun ucu sivri burun delikleri bile bir garip oluyor ondan kafam karışık
Şans gerçekten her doktordan şikayetçi olan var aslında önemli olan memnun sayısının çok olmasıBende şundan çekiniyorum çökme ameliyattan sonra kalıcı tıkanma sorunları ve yok olmuş bir burun![]()