Erdem çağlar'a burun estetigi olan var mı

Görüşmeye gittiğimde 5 hastasını gördüm kontrole gelmişler memunlardı vee çok güzeldi burunları karar vermek zor :KK43:
Şu var tabiki sonuçta insanız herşey olabilir iş ameliyatın sonucunda sorumluluğu alıp elinden geleni yapan sorumluluk sahibi doktora ulaşmak önemli okuduğum kadarıyla işler iyi gidene kadar cici Dr Luk yapıyor biraz işler ters gittiği maskeleri düşüyor bu da insanın güven duygusunu sarsıyor sürekli hberleşelim dirsek teması önemli 🤗

Ne gibi şikayet var ben görmedim hiç
Google'a Dr oğuz Kaan önder yazın çıkıyor hizmet alıp yaşadıklarını insanlar anlatıyorlar ben önce direk 1 yıldızlı yorumlara bakıyorum memnuniyet yaşamyn hastalara Dr tavırları geri dönüşler nasıl diye... şimdi uzun uzun yazamamda googldan okuyabilirsiniz

Şu var tabiki sonuçta insanız herşey olabilir iş ameliyatın sonucunda sorumluluğu alıp elinden geleni yapan sorumluluk sahibi doktora ulaşmak önemli okuduğum kadarıyla işler iyi gidene kadar cici Dr Luk yapıyor biraz işler ters gittiği maskeleri düşüyor bu da insanın güven duygusunu sarsıyor sürekli hberleşelim dirsek teması önemli 🤗
Aynen yıl bitmeden hayırlısı ile olmak istiyorum

Google'a Dr oğuz Kaan önder yazın çıkıyor hizmet alıp yaşadıklarını insanlar anlatıyorlar ben önce direk 1 yıldızlı yorumlara bakıyorum memnuniyet yaşamyn hastalara Dr tavırları geri dönüşler nasıl diye... şimdi uzun uzun yazamamda googldan okuyabilirsiniz
Salih aydın a baktınız mı prof onda yaptığı burunlar güzel gibi

benim kardeşimi de Erdem bey ameliyat etti, çok memnun kaldı kardeşim. şimdi arkadaşım ameliyat olacak.

Ya çoğu doktorun burunlarını beğenmedim kimi aşırı küçük kimisininde sanki hiç amaliyat etmemiş burunlar büyük gibi veya da burun ucu sivri burun delikleri bile bir garip oluyor ondan kafam karışık
Bende şundan çekiniyorum çökme ameliyattan sonra kalıcı tıkanma sorunları ve yok olmuş bir burun 🤗

Back
X