Tüp Bebek Merkezleri Erdem hastanesi tüp bebek merkezi

valla ben transferden sonra hiç görmedim onu ama eşim görüştü iyi konuşmuş. bende karnım ağrıdı bi gün arayıp sordum normal değil dedi, o günde kan değerime tekrar bakılacaktı bende baya üzüldüm bişey olacak diye. ama herkes normal yani olur böyle dedi. sonra da kan değerim iyi çıkınca bişey dememiş bende daha aramadım ağrım da geçti zaten. ama çok panik olmuştum. o yüzden hala sevincimiz kursağmızda. bebeğimizi bi görsek rahatlayacağz. bence herkese öyle sanırım..

valla bundan sonra bende gitmeyeceğim tamam sağolsun onun vesilesi ile hamile kaldım ama her gittik bizim moralimizi bozması bizi mahvediyor,tamam temkinli ama ben gereksiz yere strese giriyorum,hamile olduğuma bi sevinemedim yaaaa
dün keseyi gördü suratı gülmüyo bile,hele betül hanım hiç tebrik bile etmedi
ebnde güya onlara hediye alcaktım ama yok almıcam
Rabbime şükürler olsun hamileyim
kalp atışı için henüz çok erken
8.haftda duyanlar var
15 gün bekleyip başka dr bulucam kendime ınş

canım sen bilirsin tabi. ama tecrübeli olduğu için ben şimdilik ona gitmeyi düşünüyorum. başka güleryüzlü doktora gidersin ama anlar mı anlamaz mı orası meçhul. bence sen sonradan üzülmeyesin diye öyle konuşmuştur. Rabbim nasip etti sağlıklı bi şekilde kucağına da alırs inş. canım..
bakalım bize ne diyecek..

bilmiyorum canım,benim sorunlarım var zaten başka bi uzman bulmam gerek,riskli gebelik uzamnı bulmam laızm,serap hanım benim durumu anlamıyor ilgi alanı değil zaten

ınş deidğin gibi ikimizde alırız kucağımza

leylican serap hanm sana nasıl davranıyor ya
sadece bana mı temkinli bu kadın herkese mi böyle
hala bana hamile gözüyla bakmıyo yaa
daha dur kendini kaptrma diyo(

Canım ya Serap hanım herkese böyle galiba..Bana da hiç doğru düzgün bişey demediydiTamam insan temkinli olur ama, hastasına da biraz moral verir yahuuuuBetül hanımla da benim yıldızımız pek barışmadığından gülücüğü bana da pek nasip olmadı

o yüzden sen bunları takma kafana tatlım,kese göründüyse İNŞALLAH kalp atışını da duyarsın,içini ferah tut...

Herhalde Serap hanıma gitmeden önce sizin orda başka bi doktora gitmiştin ona devam et istersen..Ya da marmara üniversite hastanesi pendik kaynarcaya taşındı ya,istersen oraya bi git görün,hem sana daha yakın olurİNŞALLAH şu zorlu bekleyiş 15gün sonra yerini tam bi sevince bırakıverir

ankaracığım moralini bozupta kendinide bebeğinide üzme bence tadını çıkart hamileliğinin.serap hanımı zaten sert bir mizaca sahip normaldir öyle davranması ama betül hanımın tebrik etmemsine şaşırdım çünkü o daha çok ilgiliydi.inş. kalp atışlarınıda duyarsın ve derin bir efes alırsın Rabbim bu güzel duyguyu herkese yaşatsın.biz şükürler olsun keseyi görmeye gittiğimizde duymuştuk kalp atışlarını 6.haftada ama herkesde böyle olmuyo inş. sende bir daha gittiğinde duyacaksın.

Leylican hayırlı olsun canımm sevindimm inşallah sağlıcakla kucagına alırsın yavrunu Ankaracım da öyle inşş..Benden güzel haberler yok malesef negatif çıktı sonuçç.Leylican senin problem neydi kaç yumurrta oluşmuştu kaç hücreli transfer yapıldı? Bana emriyolog iyi dedi setrap hanımm emriyo için ne kötü nede çok iyi dedi bende acaba bi şeymi yaptılar die düşündüm İLK DENEMEM DİYE GÜNAHLARINI ALDIM SANIRIM SENİNKİ POZİTİFMİŞ MAŞALLAH..

HEVUKcum dün seni düşünmüştüm,bugün mesajını okudum,üzüldüm senin adına ,ama hayırlısı böyleymiş demek ki güzelim...RABBİM bundan sonra yüzünü güldürsün İNŞALLAH

Bu arada bana erdemde embriyoların kaç hücreli olduğundan falan hiç bahsetmediler...Transfere girerken ben sordum nasıl embriyolar diye,bi tane iyi var onu koycaz dediler...Zaten serap hanım bu konuda hiç bişey demiyo ,ben sorunca o da direkt oya hanıma sordu, hastamız embriyo durumunu soruyo diye, öyle söylediler iyi diye..Ama kaç hücrelidir,neyin nesidir tam olarak öğrenememiştim ben de...Maalesef bu konuda pek aydınlatıcı değiller güzelim

Bende sordum embrolarım naısl diye hepsi seninkiler süper dediler hatta ben içimden geçiştiryorlar ne demek süper flan dedim,transfer öncesi görmek istiyorum dedim gördüm ama uzaktan ekrana yansıttılar o da 5 saniye anlamadım artık Rabbim sana emineetim dedim,birde benim başıma ne geldi bilseniz ahh
tarnsfer oldu bitti katateri söktüler tamam bitti dediler serap kalktı gitti, oya hanım içerden bağırdı embryolar gitmemiş burda diye,ben eyvah dedim tamam olmayacak,serap hanm hemen geldi sorun değil dedi tekrar koyarız dedi başka katater istedi hemen ebn n eoluyor dedem embyro takılmş gitmemiş dedi ama gel sen bana sor bende moral sıfır
neyse koydular embryoları ben transferin 2.günü müydü neydi oya hanımı aradım dedim bana böyle böyle oldu tutmacayk diimi dedim o da hayır dedi herkesin başına geliyor sık karşılaştığımız bi durum dedi biraz rahatlamştım
ama tüüüm bu aksiliklere rağmen Rabbime şükürler olsun hamileyim
çok çektim ne ameliyatlar ne aşılamalar oldum
Rabbime yalvardım bitsin artık diye
dualarım kabul oldu
ınş kucağıma almakda naisp olur

Merhaba arkadaşlar.. Hevukcum üzme kendini nasip değilmiş demekki, inşallah en kısa zamanda doğal yolla kalırsın.. Biliyorum kolay değil ama üzülüpte kendini iyice yıpratma.. Rabbim tüm isteyenlere versin inş. Valla bende embriyo kaç hücreli falan bilmiyorum ama çok kaliteli olduğunu oya hanım söyledi transferde. Bide bana görmek istermisn dedi bende evet deyince ekranda gösterdiler, zaten ben anlamam öyle baktım işte:))
Perşembe günü de kesemizi gördük 2 hafta sonrada kalp atışı için çağırdlar. İnş, duyarız.
Ankaracım senin nasıl gidiyor annelik? Betül hanım gerçekten çok güler yüzlü ilgili bizimle birlikte keseye baktı. Sana neden öyle davrandı bende anlamadım, ters bi tarafına mı geldin acaba..

leylican serap hanm sana nasıl davranıyor ya
sadece bana mı temkinli bu kadın herkese mi böyle
hala bana hamile gözüyla bakmıyo yaa
daha dur kendini kaptrma diyo(

Ankaracaım bugün binbir dualarla girdim siteye inşallah herşey yolundadır diye...ve çok sevindim hayatım devam ediyor hamileliğin kesen görünmüş işallah buk buklarıda duyacaksın sağlıklaaaa

serap hanımın tavrın agelince canım ben senin yaşadığın belirsizliğin olumsuz bitenini yaşadım.ve onların bu tavrı olmasa bin kere fazla yıkılacaktım.15. gün değerim 30 du ve brüksel tüp bebekte bilmem kaç milyar dökerek tedavi de olan arkadaşımın hastanedsinden telle konuşurken danışması sonucu tamamdır artık korkmasın devam eder bu gebelik dediler.ben hiç duymamış gibi davranabildim Allahtan.Serap hanımlara çok güvendiğim için.o yüzden sen şu anda herşeyin pozitif gidenini yaşadığn için bu nokta sana batıyor anlayacağın.ya bir de tersi olsaydı???? Ki hamilelik başlı başına riskli bir süreç ilk 3 ay normal gebelerde temkinli davranıyor.benim arkadaşım hamile iken ki doğal yollardan gelen bi bebekti,dru kucağımıza alana kadar biizm değil dedi.ve 7 aydan sonra eşya almalarına müsade etti.ki bu bildiğin doğum dru tüp vs diil.senin bu sevinci doyasıya yaşamayı istediğini anlıyorum.Ama sende şunu çok iyi bil ki onların bu tavrı hayat kurtaran bir tavırdır.Doktorunu elbette devamında değiştirebilirsin ama sen 3. denemende ERDEM hastanesinde yakaladın bu hamişliği böyle bir topiği açma nedeninse çok duyulmamış bir hastane ve acabalarını paylaştın.Ve LEYLİ arkadaşımızda hamiiişmiş bu arada maşaaallaaaaahhhhhelbette canını sıkan detaylarıda paylaşacaksın ki katater meselesini bana mesaj atmıştın hatırlarsan tedavide ki arkadaşlar olmayı düşünenler hepsini düşünmek lazım diye düşünüyorum.Hatırlamayanlar içinse 2 tüp 1 aşılama erdemde yaptıran,2. de gebeliği yakalayan fakat düşük değerler ve sağlıksız gebelik teşisiyle düşük yapan bir erdem hastasıyım.Arkadaşımızın bahsettiği temkinli tavırlarla akıl sağlığını korumayı başarmış ama hala bu kk ya bile giremeyecek kadarda zor günler geçirmiş biriyim.Tedavideki tedavi olmayı düşünen tüm arkadaşlarıma şunu hatırlatmak isterim ki ben gebe olmadığım halde hakkım helaldir Doktorlarımız.Allah razı olsun,inşallah 3. ye cesaret ettiğim anda bende bu sevinci yaşayıp sizlerle paylaşabilirim.Sevgilerrr hepinize

Leyliciim tebrik ederim canımmmmmmmmmçok sevindim sanada ankaracığımaaaa daaa çok çok tebrik ederimmmmmmmmRabbim ikinizinde sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin bebişleriniizzzz

leylicancım banada 15 gün sonraya randevu verdi
10 mayısa denk geliyor ınş

derincim canım söyleidkleirnde haklısın ama buraya yazmadığım çook detaylar var,tamam ben biraz eksik aradım ama serap hanım benim elimdeki dosyama bakmıyor bende genetik bir hastalık var ben bu yüzden 1 kayıp yaşadım ama dosyana bakmaya gerek yok dedi.....bu bende o kadar çok soru işareti bıraktı ki anlatamam sana..evet şükürler olsun 3.denememde nasip oldu hemde başlarken o kadar umutsuzken teşekkür ediyorum serap hanıma gerçekten ama diyorum ya benim de hassas olduğum noktalar var..ama bende erdemde yaptrcak olanlara tavsiye ediyorum ordaki ilginin yarısını görmedim ben sütelik 2 kat para verdiğim halde!!!!

ınş 1 hafta snra bebeğimizn kalbinide duyarız
2 gün önce teyit için tekrar b hcg baktık 9 bin çıktı şükür iyi gidiyor
ama korkularım tavanda her an bebeğimi düşünüyorum ve dua ediyorum

ınş sende önümzdeki ilk denemende kavuşursun derincim

canım benim yazmadığın çok detay olabilir ama şimdi sadece dua etmek vakti.öyle yada böyle bebeğin saninle ve inşallah kalp atışları sırada inşallahhhhh onları duyacaksın sonra 3 ayı atlatacaksın ve sağlıkla doğumu bekleyeceksinama bu durumları yaşarken kaygı hep olacak.benim burdan hamiş arkadaşlarımın doğumu geldi hala inanamıyorlar hep kaygılılar.çok kaptırmamak en iyisidir canım.ben o büyük merkezin önerisiyle hamile olduğuma inanıp devam etseydim serap hanım bi yaşatmadı bu sevinci deseydim kafada huni geziyodum şimdi Allah kimseye vermesinöyle bi durumun varsa riskli gebelik uzmanına git hatta sor serap hanım tavsiye bile eder inan öyle biridir o.hatta bende tavsiye ederim bi doktoru çok metediyorlar.aynı zmanda tüp bebek doktoruda.ismini yazayım özelden bi araştır.Allah inşallah sağlıkla devamını getirsin

yaz canım bi bakayım
arıyorum zaten riskli gebelik uzmanı
teşekkür ederim güzel dileklerin ıçin canım
daha rahat olmayı becereblrim ınş

yazdım ankaracığım özelden.

hepinizeeee güsel bir hafta diliyorum güsel haberlerinizi dört gözle bekliyorum kızlarrr öptüm kocamannnnnnnn

Leyliciim tebrik ederim canımmmmmmmmmçok sevindim sanada ankaracığımaaaa daaa çok çok tebrik ederimmmmmmmmRabbim ikinizinde sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin bebişleriniizzzz

Teşekkür ederim derincm.. duana amin.. Rabbim en kısa zamanda sana da bu duyguyu yaşatır inş.

Teşekkür ederim derincm.. duana amin.. Rabbim en kısa zamanda sana da bu duyguyu yaşatır inş.

amin canım gerçekten sizi böyle görmek çok motive edici dualarım hepinizke taze annişlerr bu ara çok güsel haberler geliyorrr çok keyfim yerindeeeAllah bebeklerimissee size sağlık versiinnnn

erdemciler nerdesiniz
leylican naptın kıs hiç yazmıyorsun merak ediyorum
diğer kızlar nerdesniz

ben sık sık bakıyorum canım ama bakıyorum bişiy yazılmamış e bende tedavide değilimyazacak pek bişiyim olmuyo:2:sen nasılsın son durumlar nedir???

leylicimm ve diğer arkiler tedavide kimse va mı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…