Tüp Bebek Merkezleri Erdem hastanesi tüp bebek merkezi

slm arkadaşlar.. bende arada baktım kimse yazmamış bende yazmadım:)
benm perşembe günü kontrolm var inş. kalp atışını duyarm, bişey hissetmiyorum ağrı dışında ondan bazen korkuyorm acaba yok mu bebişim diye..
boncuk tedaviye başlamış galiba ama erdemde mi bilmiyorm. Ankara senin nasıl gidiyo canım annelik?

demek ki hepimiz aynı şeyi düşünüp yazmamışız,bende durumlar bi iyi
kal atışlarımızı cuma günü duyduk neler neler yaşadım bir bilseniz kalbim durcqaktı heycandan ağladım ağladım hemde çok....darısı bekleyen her anne adayına annelere..

leylican ınş duycaksınız canım erdeme gitceksin sanırım bende cuma gidicem ilaçlarımı düzenlesin serap hanım

derincim sen nasılsın canım yaz buraya boş bırakma ınş

vayy bee ankara hadii gzöün aydın olsun arkadaşımm buk buklarımıızzda tamam maşallah yaaaaaaleylicim sende duyarsın işallah hemenciik yazarsın maşallahh çok güsell haberlerrr bunlarrrrrrrrrrrrrrvalla ben ne yazayımşu ara tedavi olmak hiççç içimden gelmiyoneden bilmiorumm gözümde büyüyo:59hayırlısı Allahtan artık işallahh o güce tekrar kavuşup denerim bende

derincim çok teşekkürler Rabbim kucağıma almayı da naisp etsin
şükür şimdiye kadar heşey güzel geçti
hala hayal gibi..masal gibi..hiç olmayacak gibiydi..ama oldu..
benim oldu ya herkesin olur ınş
darısı senin başına ınş sende buraya yazcaksın inanıyorum...

leyli gelince yaz canım

Geçen hafta perşembe günü reglin 2.gnü olması sebebiyle Erdemin yolunu tuttum ve iğnelere başladık..Bu sefer diğer kullandığım iğnelerin dışında bi iğne kullanmaya başladık...Gerçi ismini duymuştum ama kullanmak şimdiye kısmetmiş...Ama bu iğneler diğerlerine göre çok fazla canımı acıttı ilk günlerde,şimdi alıştım sayılır çok şükür, zaten en fazla 2kere daha kullanıcam sanırım,pazarteside İNŞALLAH yumoş toplama işlemimiz varmış,bugün öyle dedi Serap hanım....Ben de durumlar böyle, sanırım forumumuzda bulunan tek Erdemci benim şu sıralar,ayrıca da beni unutmayıp sorduğunuz için çoook teşekkür ederim,çok mutlu oldum güzeller

ANKARAcım pıtpıtları duymuşsun,inan okuyunca senin kadar ben de rahatlamış oldum..Şimdi kısmetse Erdeme mi devam etceksin,ya da başka doktor bulabildin mi tatlım..Hadi İNŞALLAH sağlıkla,hayırla kucağına da alasın bebişiniMAŞALLAH sizeeee..

LEYLİCAN tatlım sen de pıtpıtlarını duycaksın meleğinin, hiç endişelenme...Herşey yolunda gitcek İNŞALLAH,önce pıtpıtlarını duyup,sonra fasulye tanesinin bi mucizeye dönüşmesine tanıklık ediceksiniz

DERİNcim benim de bu tedavide başlarda isterken şimdi zorakiye dönüşen bi ruh hali içerisine giriverdim...Sen de eğer böyleysen yazı güzelce dinlenerek geçir,tatilini falan yaptıktan sonra,biraz daha kendini iyi ve hazır hissettiğinde başla güzelim...İNŞALLAH bi daha ki denemen son olur ve güzel sonucunu bizlerle paylaşırsın,biz de mutluluğuna ortak oluruz

Hepinizi kocaman öpüyorum Erdem güzelleriiii

boncukkkk canım çok sevindim başlamana inan sanki içimde olcak hatta oldu gibi bi his var
ınş sende güzel haberler verceksin bize
ben serap hanım la devam etmeyi düşünmüyorum hem uzak hemde ben çok hassas biryim biraz ilgi alakaya ihtiyacım var dr tarafından ancak serap hanım çok yoğun benle istediğim gibi ilgilenemiyor ama henüz iyi bi dr da bulmş değilim rutin kont için üniv hastanesine gidiyorum ama özelde iyi bi dr bulmalıyım doğum için yada acil gidebilcğeim bi dr ınş bulurum..hayrlısı ınş

selam kızlar.. bugün kalbimizide duyduk çok şükür..
ama benm tsh hormonu yüksek çıktı bi sürü test usg falan istediler. İlaçtan da olablirmiş ama korktum ya. dua edin..

selam kızlar.. bugün kalbimizide duyduk çok şükür..
ama benm tsh hormonu yüksek çıktı bi sürü test usg falan istediler. İlaçtan da olablirmiş ama korktum ya. dua edin..

canım tebrik ederim serap hanım benden de istedi ama ben hala yaptrmadım ama ben zaten tsh için ilaç alıyorum yllardır yarın bi gidip kan versem iyi olcak aslında

ınş sennde bişey olmaz ilaç verdi mi sana başka

teşekkür ederm canm.. benm normalde hep düzenliydi hormonum. ilk defa oldu.. bide beni dahiliyeye falan yolladı sinr oldum ya.. şimdi devlete gidp tekrar göstereceğim. ilaçlardan sadece estrofem i kestik diğerlerine devam.. bide hormon düzenlemesi için ilaç verdi dahiliye doktoru..

bende tiroid ilacımı alalı 3 sene olcak taa o zaman çocuk istiyoruz diye gittiğim kaıdn doğumcum beni dahiliyeye gönderdi o bana tsh düşürcü ilaç verdi ve bunu hayatın boyu kullancaksın dedi bende kaullanıyorum sanırım serap hanım sanada aynısını yapıyor

hormon düzenlemesi için veridği ilacın adı ne

Canım ya çok teşekkür ederim,İNŞALLAH bu sefer bizim için de 3.deneme,son deneme olur
Bugün son iğnemi oldum,yarın gece çıtlatma iğnesi,pazartesi de yumoş toplama işlemi var İNŞALLAHRABBİMden hayırlısı bakalım...

Bu arada LEYLİCANın ve senin hormonlarınızda tez zamanda normale döner İNŞALLAH..Kendinize ve minişlerinize iyi bakın şekerler

canım Rabbim ınş bu sefer nasip eder
benden sana nacizane tavsiye var ama ukelalık olarak algılama olur mu
yani ben öyle yaptım belki vesile olmştur
bu tedavinin sadakasını verdim ben sadaka duayı hızla Rabbime ulaştırırmş hızlı kabul olmaısnı sağlarmş..bi dünya para veriyoruz bi kaç tl de sadaka verebliriz
ınş yavrun gelir

Aşkolsun canım ya hiç ukalalık olur mu...Normalde sadaka veririm ama tedavi öncesi vermek aklıma gelmemişti açıkcası..Ve sayende hatırlamış oldum,hem sadaka belayı da def eder RABBİMin izniyle..O yüzden ben bu tavsiyenden dolayı sana ancak teşekkür edebilirim,çok sağol tatlım

Merhaba Kızlar,

Tüm yazdıklarınızı okudum. hamile anneler sizler için çok mutlu oldum Allah inşallah kucağınıza almayıda nasip eder. bende bir aşılama yaptırdım fakat tutmadı tüp bebek yaptırmak istiyorum biraz kararsızım. birde normal yoldan düşüğüm var benim. Çok stresli bir işte çalişiyorum bende tutar mı bilmiyorum. tüp bebek için kaç gün yatmak gerek. çok fazla vakit alıyor mu

canım teşekür ederim güzel dileklrin için ınş sende hamile kalırsın
aşılama ile vakit kaybetme bidaha başarısı çok düşük bende yaptrdım olmadı
ben dışarda yaptrdım 2 kez tüp bebek ama olmadı
erdemde yaptrdım nasip oldu şükür
transferden sonra ben heeep yattım yani 12 gün boyunca hiç dışarı adım bile atmadım ama bunu dr dedmedi ben yaptım yapmayıpta kavuşanda var ama ben riske atmak istemedim ve hala da yatıyorum riksim var çünkü işte böyle ınş yardımcı olalmişimdir

evet yatmak gerekiyo galiba biraz. En iyisi rapor alıp yatmak. zorlu geçiyormu senin için bu süreç

yok anladım ben biri girip yazmazsa kimse gelmicek buraya
leylican aşkolsun ben seni merak ediyorum
sen hiç girip beni sormuyorsun

canım naıslsınız boncukkk derinnn hevukkk sende gel canım benim
diğer arkadaşlar gelin bilgi verin

Bende seni merak ediyorum canım forumda ki diğer yazılarını takip ediyorum:) Bende yarın gideceğim kontrole. Sen gittin heralde ne oldu nasıl gidiyo? Benm tsh tekrar yapıldı ve iyi çıktı bu erdem para almak için beni boşuna korkuttu ya. Bende devlete gittim dahiliyeye. Bi yığın test ultrason falan çektirdim. Bide luzumsuz testler istiyorlar erdemde.. Bakalm yarın ne diyecekler? kaç haftalık oldu bebişin?

canım aşkolsun girip yazsana
hatta snde gel aralık annelerine sohbet ederiz
canım kilolu olduğumuz için dr lar önlem alıyor snaırım
benden de istedi tsh ama ben yıllardır ilaç aldığım için sorun yok Allaha şükür
bugün gördüm kuzumu canım
erdem 2 li test için 300 tl istiyor bilmem nası olcak bakalım
10 gün sonra 2 li testimiz var hayrlısı ile iyi çıkar ınş
9 hafta 5 günlük olduk biz
sen ne kadarlık oldun canım

Ben kilolu değilim ama (hatta aşırı zayıfım) her hamileden istiyorlar sanırım bide değerim yüksek çıkınca bi sürü test yaptırmak zorunda kaldm ama benmki ilaçtandı heralde şimdi iyi. İkili test ne için? Bende 8 hafta 5 günlüğüm heralde.. İkili testi devlet yapıyor mu? Ne güzel insan inanamıyo dimi hamile olduğuna bana hala şaka gibi geliyo. Bende bugün göreceğim yavrumu inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…