dualarınız için teşekkür ederim. test günüm yarın inş. güzel haberler alırım..
ANKARAcım ben ilk 11.gün evde idrar testi yapmıştım, çok silik pembe bi çizgi görmüştük,sonra 12.gün kan verdik değerim 30 du hamile olduğumu söylediler, ertesi gün tekrar kan verdik değerim 76 ya çıkmıştı...1hafta sonra keseyi görmek için ultrasona çağırdılar..Ultrasonda doktor keseyi göremedi tekrar kanda bakıldı değerim 400lerdeydi ama o dönem 1000lerde olması gerekiyomuş,bu ara kanamalarımda oluyodu az az ...2gün sonra yine bakıldı değerim 800 çıktı..Değer yükseliyodu ama kese falan görünmedi sonrasında adet olur gibi kanamalarım oldu ve değerim sıfırlanana kadar bikaç kan testi daha yaptırdım yavaş yavaş düştü değer ..Ve embriyo gelişemediği için kimyasal gebelik geçirmiş oldum. ..
Ama senin kanaman falan yokmuş ,İNŞALLAH miniğin senledir güzelim, RABBİM güzel sonuçlar almanı nasip etsin
valla benziyor durumlar korktum bak şimdi
offf Allahım offf,bizi bu acılarla sınama Rabbimmmm
artık negatf sonçlardan çok bıktım,,kucağıma alablceğim bi evladım olsa..
henüz ult dan bahsetmedi drCanım İNŞALLAH korktuğumuz gibi çıkmaz hem benim kanamam olmuştu senin biraz lekelenmen oldu sonrasında durdu diye biliyorum..O yüzden korkma..İNŞALLAH güzel haberini tam ve net olarak öğrenirsinde hep beraberce seviniriz ....Seni ultrason için ne zaman çağırdılar
LEYLİCAN yarın güzel haberini alırız İNŞALLAH ,dualarımızdasın tatlım
derin2 cim nerelerdesinnnn
canım yaaa hep snei beledim ben biliyormusunnn
sende yaşamşsın ya benimgibi
benim değerleri okudun mu nasıl
benimkide mi düşcek bilmiyorum
perşm kont var kanama vs kesildi hiç bişey yok
her gün proginex iğne oluyorum
umutluyum ama birazda umutsuzlk var işte
dua et bana olur mu
9.gün 18
11.gün 42
13.gün 72 ben çıkmak zorundayım sen yaz canım bakıcam muhakkak
Allah razı olsun canım,,dua edip duruyorum ınş yarım kalmaz bu mutluluk
sen ne yaptın? başladın mı bi tedaviye
kız leylicannn meraktan öldürdün beni bugün
ınş güzel haberlerle döneceksin bize
evet canım güzel haberle geldim hamileyimmmm yaşasııın.. inan hala şoktayım.. bebeğim tutunmuş annesineyarın tekrar kan vereceğim inş. hep iyi gider.. Amin.. dua edin bana sonradan üzülmek istemiyorum.
evet canım güzel haberle geldim hamileyimmmm yaşasııın.. inan hala şoktayım.. bebeğim tutunmuş annesineyarın tekrar kan vereceğim inş. hep iyi gider.. Amin.. dua edin bana sonradan üzülmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?