Tüp Bebek Merkezleri Erdem hastanesi tüp bebek merkezi

valla benziyor durumlar korktum bak şimdi
offf Allahım offf,bizi bu acılarla sınama Rabbimmmm
artık negatf sonçlardan çok bıktım,,kucağıma alablceğim bi evladım olsa..

valla benziyor durumlar korktum bak şimdi
offf Allahım offf,bizi bu acılarla sınama Rabbimmmm
artık negatf sonçlardan çok bıktım,,kucağıma alablceğim bi evladım olsa..

Canım İNŞALLAH korktuğumuz gibi çıkmaz hem benim kanamam olmuştu senin biraz lekelenmen oldu sonrasında durdu diye biliyorum..O yüzden korkma..İNŞALLAH güzel haberini tam ve net olarak öğrenirsinde hep beraberce seviniriz....Seni ultrason için ne zaman çağırdılar

LEYLİCAN yarın güzel haberini alırız İNŞALLAH ,dualarımızdasın tatlım

henüz ult dan bahsetmedi dr
henüz değerleirm bile artmadı güzelce
dr 1 hafta kan testi yapma perşembe gel dedi
hayrlısı ile ınş değerim güzelce artar

leylican testini nerde yaptrcaksın
erdeme mi gitcen
buraya hemen yaz tamam mı
ölürüm meraktannnn
hadi bize güzel haberlerle gelirsin ınşşşşş

Kızlar merhaba

Leyli bugün test gününmüş hakkında hayırlısı merakla bekliyorum;

ankara ne demeliyim bilmiyorum ben 15 kere kan verdim...o süreci o umudu o dalgalanmayı iyi bilirim bol dua et.hayırlı sağlıklı olacaksa gelsin arkadaşım.hayırlı haberlerini bekliyorum.

derin2 cim nerelerdesinnnn

canım biraz yoğun bir döneme girdim birde kkya hiç girmedim bu araokudum şimdi canım değerler aradaymış zor işler canım ya lekelenmen varsa kalkma ilaçlarını zamanında kullan lekelenmen bitsede çok dikkat et canım.nasılsın ne var ne yok bakalım

canım yaaa hep snei beledim ben biliyormusunnn
sende yaşamşsın ya benimgibi
benim değerleri okudun mu nasıl
benimkide mi düşcek bilmiyorum
perşm kont var kanama vs kesildi hiç bişey yok
her gün proginex iğne oluyorum
umutluyum ama birazda umutsuzlk var işte
dua et bana olur mu

tatlım tam kaçıncı günde değerin kaç olduğunu bi yazsana ya gün gün bakamadımda

9.gün 18
11.gün 42
13.gün 72 ben çıkmak zorundayım sen yaz canım bakıcam muhakkak

Canım benim 15. gün değerim 30 idi 1 hafta sonra 69 olmuştu.kese yoktu olumsuz sonuçlandı.ama değerlerine bakınca sağlıklı gitme ihtimali yüksek olabilir canım ama bu işler hiç belli olmuyorinanyakın tarihte ilk değeri 180 sonra 500 lere çıkan gebeliği kimyasal çıktı arkadaşımın.hamilelik hali hep bir risk hali aslında. çok zor ama kendini her sonuca hazırla tatlım.ama dualarımız seninle emin ol hakkında hayırlısı sağlıkla olsun.Hayırsızı Rabbim hayırlıya çevirsinde versin inşallahhh.bu iş mucize başlı başına neden olmasın ki????Dua ve beklemek gerekiyor artık.iyi beslen tatlım vede dikkatli hareket et.Takipteyim artık hergün bakıcam siteye canım senin için

Allah razı olsun canım,,dua edip duruyorum ınş yarım kalmaz bu mutluluk

sen ne yaptın? başladın mı bi tedaviye

kız leylicannn meraktan öldürdün beni bugün
ınş güzel haberlerle döneceksin bize

evet canım güzel haberle geldim hamileyimmmm yaşasııın.. inan hala şoktayım.. bebeğim tutunmuş annesineyarın tekrar kan vereceğim inş. hep iyi gider.. Amin.. dua edin bana sonradan üzülmek istemiyorum.

evet canım güzel haberle geldim hamileyimmmm yaşasııın.. inan hala şoktayım.. bebeğim tutunmuş annesineyarın tekrar kan vereceğim inş. hep iyi gider.. Amin.. dua edin bana sonradan üzülmek istemiyorum.

ayyy nasıl mutlu oldum bilemezsinnn
kaç çıktı değerin yazsana
tebrik ederim

LEYLİCAN canııııım çok sevindim,tebriklerrrr İNŞALLAH sımsıkı tutunsun bebişin ve 9 ay sonunda sağlıkla,hayırla kucağına alasınDeğerlerin kat kat artsın,güzel bi hamilelik dönemi geçiresin İNŞALLAH

Şimdi sırada HEVUK var İNŞALLAH ondan da güzel haberler alırız,bekliyoruz dört gözleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…