herkes keseyi erken gidiyor ben geç görcem galibaMerhaba.. Şimdilik iyi gidiyor canım. Perşembe günü keseyi görmeye gideceğim inş. Şuanlık bi problem yok ama ben keseyi görene kadar rahat olamayacağım sanırım. İçim rahat değil yine de..
Sende durumlar nasıl ne zaman gideceksin sen?
Amin canım.. ya demek öyle bende yatmaya gerek yoktur sanıyordm. inş, alırız kucağımızada. Bi perşembe gelse de bende görsem keseyi ne güzel olur.. Dua et bana canım..
ınş görürsün canım dualarım sneinle
valla anne olmak kolay değilmiş kese göründü mü kalbi duyuldu mu
bendede şimdi kalbi duyma korkusu var
ınş ikimizde bu güzellikleri yaşarız
bende yarın gidiyorum aslında gördük keseyi kalp içinde henüz erken ama dr mu bi göreyim ilaçlarım düzenlencek mi bi bakılsın
slm arkadaşlar.. ankaracım kan değerim ilk 184 ikinci 428 çıktı. güzel ama yine de tedirgnm. Bide nasıl geçiyor günlerin yatıyor musun yoksa işlerini yapıyor musun, merdiven falan iniyormsun? bana herkes yat diyo bende istemiyorm sıkıldm..
LEYLİCAN anladığım kadarıyla değerlerin süpper görünüyo tatlımHadi MAŞALLAH,hayırlısıyla keseyi de gör, kalp atışlarını da duy İNŞALLAH Bu arada sürekli yatmak istemiyosan evin içinde biraz gezin tabi ,ama merdiven inip çıkma,yükseklere uzanma,evi süpürme ..Hele bi keseni gör,kalbini duy ,sonra doktorun yapman gerekenleri anlatır zatennn Ama ANKARAnın dediği gibi kendini fazla yorma canımmm
bu aralar erdeme giden var mı memnunmusunuz,ben 2 negatif deneme yaşadım 3.için orayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
Teşekkür ederim canm. Darısı başına.. İnş, görürüm keseyi ya bazı yazıları okuyunca korktum. Şimdi benm gebeliğim hangi tarihe göre sayılacak? bide sadece keseyi göreceğim dimi? Görünmeme ihtimali var mı acaba? Bu arada ben kabız olmuşum ne iyi gelir bilginiz var mı?
ben şu an 4.cü için orda başladım alakasız insanların söyledikleri bence bu kısmet işi nerelere gittim ettim euro fertil 2 kez,ferti center 1 kez ne değişti sanki hepsi aynı işi yapıyor ,kimileri teknoloji diyo hikaye arkadaşlar herşeyden önce şans unutmayın burda arkadaşım yaptı daha önce daha iyi biyere gitmesine rağmen burda ikizleri oldu.çünkü ellerinde sihirli değnek yok aslında ben bunu anladım.
açın bakın yazın heryer için kötü yazanlar var.o yüzden olmadı diye kötülemeyelim ,yapılan hatalı bir tedavi varsa onla ilgili konuşalım bence.Allah hepimize nasip etsin.
Çok sağol canım ya.. sen daha önce kaç kere yaptırdın tüp bebek? inş, Rabbim hepimizin kucağını doldurur en yakın zamanda. Amin..LEYLİCAN canım hiç korkma çünkü cidden değerin çok güzel MAŞALLAHBen testten sonra ki ilk gitmemde sadece kesenin görüleceği söylenmişti,sanırım bu gitmende sadece keseyi görürsünüz tatlım...Gebelik tarihini de son adet tarihine göre hesaplıyosun benim bildiğim kadarıyla Kabızlığa da en iyi gelen şey bol su içip,gün kurusu kayısı tüketmek diye biliyorum ben ..Bu kayısı kahverengi oluyo, akşamdan suya ıslatıp sabaha suyuyla birlikte yersen daha iyi olur canım Hiç aklına kötü şeyler getirme herşey yolunda gidicek İNŞALLAH
ANKARAcım keseyi görmüşsünüz hatta keseler bile olabilirmişşşÇok sevindim canım Galiba gebzeden ümraniyeye gelmek zor diye sizin orda bi doktora göründün öyle mi,bugünde serap hanıma gidiyosun herhalde Hadi güzel güzel haberlerle gel tatlım,İNŞALLAH kalp atışlarını da duyarsında için iyice rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?