Tüp Bebek Merkezleri Erdem hastanesi tüp bebek merkezi

Allah razı olsun canım acaip gerginim eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama ne yazıkki yansıtıyorum.evet yurtdışındayım(( 3 aydır evliyiz evlenir evlenmez yurtdışına yerleştik. konuşabileceğim kimse yok burada bu konuları açmak istemiyorum herkes soruyor bebek yapın gecikmeyin diye. ben de nasp diyorum geçiştiriyorum.

eşim Allah razı olsun çok destek bana.hep yanımda inş böle de devam eder.
bugün adetimin 2 günü idi. yarın sabah dahiliyeye gidelim diyorum

ayyyy bilmiyorum canım. (( dostinex sanırm beni çok yıpratıyor psikoljik olarak

bu arada tsh düşürme ne kadar zamanda 1.5 2 arası olur sence

tatlım bu arada senin TSH ın prolaktinin ve progestrıonun falan filann aklına ne geliyorssa hangi hormon testlerini yaptırdın dahiliyeye.

bir de sonuçların nasıldı yani sayısal olarak belirtmen gerkirse. çünkü 25 gün glifor kulllandıktan sonra başka bir tedavi olmadan hamile kaldın dimi sen??
tsh ına nasıl bir tedavi uygulanıp ne kadar zamnada düştü.

:18::18::18: bu şeklide tırnaklarımı yemekle meşgulum..........strestennnnnnnnn

aaa 3 aylık mı evlisiniz sizzz,daha çok yeni.hiç strese girme boşuna.daha tıbben bile infertil değilsin.ilk 1 sene olmazsa infertil oluyorsun.
ilaçla en fazla 1 ayda normale döner değerin merak etme.

galiba yanlış anlaşılma oldu ben glifor kullandığım ay değil sonraki ay tüp bebekle hamile kaldım ve bu benim 3.kez tüp deneyimimdi
kusura bakma ama kızdım ben sana şuan................
sen daha 3 ayda tırnak yemeğe başlamşsın ya burdaki insanlar ne yapsın..ya ben................
5 yıldır mücadeledeyiz ve defalarca tedaviler aşılamalar olmayan tutmayan tüp bebekler.....
lütfen üzme kendini...yaşın kaç bilmiyorum belki benden küçük belki de büyüksün ama yıpratma kendini
eşinle hayaın tadını çıkar çocuk o zaman olur
en güzel günlerini bu dertle mahvetme...

yinede soruna cevap vereyim sonçta soruna cevap aramak için burdasın
yinede sor her zaman cevaplarım sorularını.
dahiliye sadece tsh na bakar senin diğer değerler onu değil kadın doğumcuyu ilgilendirir
belki sana guatr testi guatr usg si çekeblirler bana çekmişlerdi bişey çıkmamştı ama çekmeleri gerek.

merhaba canm;öncelikle şunu söliylemek istiyorum benim 3 aylık evliyim evet ama şartlarımı bilmiyorsunuz. şuan türkiyede değiliz ve uzun yıllar da gelemiyecez. burada şartlarım çok kııstlı kolay kolay test yapılmıyor hastanalerde...geçmişim de de PCOS lu olduğum için türkiyde iken doktorların tavsiyesi evlendikten sonra çocuk yapmayı geciktirme tedaivi ol kesinlikle diyolardı.

bir de sanırm sen ankaradasın ben orada 7 yıl okudum. çok gezdim çok dolaştım zamanında bakçelievler cebeci beşevler kızılay...... şimdi burda dışarı yalnız başıma çıkamıyorum. bayanlar çıkamaz yalnız başına yani.benim elimde olan birşey değil..dört duvar arasındayım anlıyacağın.konuşacak kimsem açılacak kimsem yok. bu kadar özgürlükten sonra eve kapanmanın ne demk olduğunu bilemezsiniz. eşimleyim ve onunla çok mutluyum bu da yetiyor zaman zaman. ama özellikle eşimin yaşından dolayıda bu kadar acele ediyorum. bunlarn sıkıntısını üzerine kan testlerim de anormal çıkınca iyice işin içinden çıkamıyorum...
okuyorum netten çok kez dediğin gibi tüp bebek aşılama defalarca deneyip olumsuz olanları. ben daha burada kan testi yaptıramıyorum tüp bebek mi yaptırabilecem.....

umarım anladın ne demek istedğimi...bence konu kaç aylık veya kaç yıllık evli olman değil.içinde bulubduğunn durumları da değerlendirmek gerkiyor.
kızmıssın bana ama kızma oldu mu...yardımların için çok teşekkür edyiyorum.
kandilin de mübarek olsun...

seninde kandilin mübarek olsun.tamam anladım seni,burda çok var yurt dışından arkadaşım bliyorum istediğin zaman dr a gidemedklerini,biz burda istesek her gün dr a gidiyoruz ama siz gidemiyorsunuz..canım inan o boş tedavilerle uğraşmaktansa direkt tüp bebek yaptrmak daha mantıklı.pko lular zor gebe kalıyor bu bilinen bi gerçek..ben kendimden yola çıkarak diyorum ki keşke aşılama takip vs vs umut bağlayacğma tüp yaptrsaymışım prosedür konusunda sana burdan arkadaşlar yardımcı olurlar
hangi ülkedesin.?ben seni onlara yönelndireyim yada direkt öyle bi başlık açablirsin sana yazablirler.
Kırdaysam özür dilerim.

dün eşim nöbet dönüşü hastaneye götürdü.endokrine de gidelim şu tsh ve insilüne baktıralım dedik.ok bir dr a gttik durumu anlattık Tsh ve insülün için kan istedi sağolsun. ama sonuçlar 1 hafta sonra çıkarmış düşünsene canım..hem de özel hastane.. türkiyede böle mi...neyse endokrin dolu imiş bugüne randevu verdiler ısrar rica üzerine.bakaılm öğleden sonra gidecez

bu arada bişey soracam kullanıcı ismini değiştirbiliyormuyuz bu sitede evet se nerdern değişiyor. benimkisi sule3306 yaaa. bir bilgin var mı

hadi ya sonçlar 1 haftada mı çıkıyor ben bugün kan verdim 5 dak sonra aldım hemogram değerleirmi.
nasıl yurt dışı yaa türkiyeye can kurban valla bide beğenmezler türkiyeyi.

canım kullanıcı ismi konusunda hiç bir bilgim yok.

Merhabalar güzeller..Ben uzun zamandır nete giremedim,çünkü kanamalarım vs oldu hep yatmak zorundaydım..Şimdide hala yatıyorum ama eşim laptop aldı artık nete girebiliyorum..Şu aralar kahverengi lekelenmem devam ediyor ve düşük riskimde hala varmış o yüzden yatışa devam..Sağolsunlar geçen ay annem yanımdaydı şmidide kayınvalidem yanımda,bakanım çekenim var çok şükür...İNŞALLAH yakında düzeliriz tamamiyle,bu arada bebişlerim 1ken 2oldular 8.haftamızda ikiz olduklarını öğrendik..Umarım hayırlısıyla tamamına da ereriz...Şimdi 13+4teyiz:)

ANKARAcım sen nasılsın, kızınla herşey yolunda mı bakalımmm:)))))

aaaaa süpper bi haber bu demek ikizler çok sevindim canım sana 2 tane mi konmştu yoksa 1 kondu 2 ye mi bölündü
canım lekenlemeler için üzülme bizim kasım aralık topiği var orda ben dahil bi çoğu arkadşın kanaması oldu ama şükür yolun yarısnı geçtiler
ınş biran önce biter
kont erdeme mi gidiyorsun?
biz kızımla iyiz teyzesi bizde baya büyüdük maaşallah hepimize

Süper bi haber ama bitürlü tam anlamıyla sevinemedik canım ya yoğun kanamalarım falan oldu,düştü diye hastaneye falan gittik..Ama çok şükür şimdi sadece lekelenmem var....Hayırlısı bakalım...Bizimde 3.denememizdi o yüzden 2embiyo koyulmuştu tatlım...İkiz olduğunu da rastgele öğrendik sayılır,biz kanama için gitmiştik serap hanım demesin mi 2tane olmuşlar baya bi şaşırdık gerçi eşim başından beri doktor görememiştir bence onlar ikiz diyip duruyodu, dediği çıktı...Doktor olarak maalesef hala serap hanımdayız böyle de devam edicek sanırım...Gidişlerimizde çok fazla aydınlanamasakta tecrübeli olduğunu düşünerek oraya devam ediyoruz:44::44:..

Bu arada siz de MAŞALLAH 20haftayı devirmişsiniz,tekmeler falan başladı mı bakalım:)))

40 sayfa boyunca okudum merkez araştırıyorum çünkü. erdem hastaları ne durumda diye bakınıyorum:)) hamileler için dilerim ki Rabb'im sağlık içinde kucağınıza almayı nasip etsin. başarılı - başarısız ayrımı yapmaktan vazgeçtim ben artık. fiyat çok ucuz bu benim kafamı bayağı bir karıştırıyordu ama sanırım kısmet işi bu işler. evime çok yakın erdem hastanesi de yakın medicana ümraniye de yakın bana... bakalım nerde karar kılacaz? Allah'ım en hayırlısı neresi olacaksa, en güzel haberi bana neresi verecekse orayı nasip etsin inşaallah...

AZAZİLcim umarım sizin için en hayırlı olan merkezde karar kılarsınız..Medicana yı bilmiyorum ama eğer bi ön görüşme yapmak ,ortamı görmek istersen erdem hastanesinde ilk görüşme ücretsiz..İstersen telini de veriyim randevu alıp,bi git konuş..Sonuçta konuşmaya gittin diye hemen orda başlıycaksınız diye bişey yok:26:..Ama ben 2.ve 3.denemelerimi orada yaptım,tavsiye edermisin derseniz de ederim benim için olumsuz bi yanları olmadı,serap hanım belki çok ince ince ilgilenmiyo ama işleri yürüten betül hanım gayet yardımcı olmaya çalışıyo...Fiyat olarakta sanırım hala 3500lira ilaçlarla birlikte...Benim için vesile burası oldu umarım sen de uygun merkezi bulursun ve RABBİM sana da hayırlı sağlıklıbi evlat nasip eder tatlım

şükürler olsun canım yolu yarıladık,oldu mu tuttu mu şu muydu bu mydu derken şükürler olsun bugünümüzü gördük
Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu.
bizede 2 kondu ama bizim tek yavrumuz oldu şükür bunada tabiki ama size çifte mutluluk olmş hele birde 1 kız 1 erkek se oooo süper olur
bizim topikte hep ikizler böyle belki sneinde olur.
serap hanımn usg si o kadar kötü ki ancak 8.haftada görebilmiştir aslında 5.haftada belli olmalıydı..
serap hanım bana neler yaşattı ama sünger çektim tecrübeli diye bende
bana hamile bile demedi neyse şimdi yeni gelen arkadaşlara kötümser bi durum sergilemeyeyelim
sonçta pof poflayan yerlerede gittim ama sonuç negartf..
bana erdem uzak olduğu içim mecburen bıraktım ama doğumu ne yapıcaz bilmiyorum hele bi o günler gelsinde bakarız:)
tekmeler değilde pıt pıt hareketlerini hissediyorum ben kilolu olduğum için geç hissedicem sanırım
kızım iyi olsunda yeter bana.

valla parası pulu hiçbir şey göze görünmez olumlu sonuç alırsak da, bu fiyatın çok düşük olması harbi konuşcaksak benim de kafamı karıştırıyor. randevu aldım zaten 16 sına gidip bir göreyim bakalım. medicana'dan da randevu aldım. memorial den de... start vermek için değil,, öngörüşme için randevu aldım. memorial ücretli galiba öngörüşme ama medicana'dan henüz bir bilgi gelmedi. bakalım bakalım... ankara, vaallaha açık söyliyim benim doktorum ne kadar güler yüzlü ilgili, bilgili de ama olmadı işte. aslında çok çok memnunum ama kısmet değilmiş ilk seferinde. bilmiyorum belki de ikinci sefere de onla devam ederim, ne de olsa beni tanıyor eşimi tanıyor durumumuzu iyi biliyor. şu anda araştırma soruşturma aşamasındayım, kısmet, hayırlısı nerdense orası olsun. beni bebek sahibi yapsın da doktor isterse bana kızsın, bağırsın, hiç moral vermesin ben hepsini sineye çekmeye razıyım. benimki güldü güldü de noldu, hep moral verdi ümit de verdi ama olmayınca olmuyor işte... tekrar herkese kolay gelsin.

canım normalde ben bakmıyorum buraya benim yazdığım yazıyı beğenirsen bana ileti geliyor o zaman haberim olur sana cevap yazarım buraya e mi
sana kendimden bahsedeyim gerçi geçmiş sayfalarda okumşsundur:))
bu benim 3.denemem
ilk 2 denemyi ankarada maya tüp bebekte yaptrdım ilgi alaka süper ama sonç negatf..ben ilk denenem pozitf ama düştü sonra dedik başka yere gitmim burası bizi biliyor artık diye ama maalesef yine olmadı..erdem tamamen isteksiz bi duyguyla oldu aynen bende senn gibi neden ucuz diye inanmadım olmayacak dedim,ama nasip oldu.
bende erdemden önce memoril le görüştüm ücretsiz görüştük biz,muayne olmazsan ücretsiz oluyor ön görüşme bilgin olsun boşuna para verme.yanında test tetkik ne varsa götür.
nasibinde nere varsa orası olsun ınş ve sende kavuş ınş.

Sagol canim, cem denirel bolumunu de erdem hastanesi bolumunu de omer faruk vanlioglu bolumunu de noktasina virgulune varana dek okudum nerdeyse, yine sorum olursa ya burdan yazarim, ya da mesaj atarim, tekrardan sevgiler, bebisini saglikla kucagina almani ve buyutmeni diliyorum tekrardan, cok tesekkurler...

ANKARAcım dediğin gibi 1kız 1erkek olursa süper olur ama RABBİMden hayırlısı, sağlıklı olsunlarda...
Dediğin gibi Serap hanımın usg cidden çok kötü neresi çocuğun kolu neresi kafası belli değil...Arasıra burda bi tıp merkezi var oraya gidiyoruz oranın ultrasonu iyi orada bakıyoruz yavrucuklara
Sen pendikte şifaya gidiyorum demiştin eskiden kızılayın yakınında şifa tıp merkezi vardı orası mı yoksa şifa hastanesi mi açıldı pendiğe:44:...Doğumu kontrole gittiğin yerde yapmayı düşünmüyomusun..Pendik kaynarcada eski adıyla nene hatun yeni adıyla medicine hospital var orayı da kadın doğumda iyi diyolar tatlım,bilgin olsun,belki oraya da gitmişsindir ama ben yine de sööyliyim dedim...
Bu arada pıtpıtları duymuşsun yavaş yavaş tekmeleri de hissedersin hiç merak etme..Bişey sorcam bu haftalarda kaç kilo oluyo bebişler..Ay pardon gram diycektim, kaç gramdasınız:26:

AZAZİLcim daha önce nerede deneme yaptınız bilemiyorum ama ben erdemde 2.denememe başladığımda erdemdeki ilk denememden farklı olarak tamamen farklı ilaçlar kullandım...Doktor yumurta kapasitemi durumumu ilkte gözlemleyip 2.de ona göre bi yol izledi yani:26:..Bu nedenle belki sizin doktorunuzda 1.de izlediği yoldan farklı olarak bünyeni daha iyi tanımaya başladığı için 2.de farklı ilaçlar kullanabilir...Erdem ve medicana ile görüştükten sonra kendi doktorunla da tekrar bi görüşüp fikir yürütebilirsin canım

serap hanımn usg sinde sadece bi karartı görülüyor valla o kadar eski,dünya kadar para kazanıyorlar bi düzgün aletleri yok
benim dr mun usg si de çok güzel ilk heraketini 12.haftada görmştüm :)
yok canım şifa tıp değil şifa hastanesi yenide değil eski baya ama tam bilmiyorum.
canım doğum yapcağım hastanenin tam teşekküllü olması gerek yoğun bakım,küvez vs vs benm hastanemde bilmiyorum ama yok sanırım.
nene hatunu biliyorum bana çok yakın hastane ama bilemiyorum oraya gidermiyim henüz erken düşünmedim daha:))
canım bilmiyorum ya bana dr um söylüyordu 100 gr falan diye ama hatrlamıyorum
biz şuan 345 gr dayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…