Merhaba ben daha önce birinci denemem olduğunu yazmıştım birinci denemem negatif çıktı. Şimdi yine erdem hastanesinde 2. Denememi yaptırdım hatta dün. İnşallah hayırlı sonuçlar alırım. Ben genelde gidince sabah erkenden gidiyorum ama insanlarla uğraşmak gerçekten zor bitkinlik olması gayet normal gibi bence. Daha önce hiç deneme yaptırdınmı ilk tecrüben mi olacak. Dediğin gibi birde fiyatları diğer yerlere göre çok uygun sabah erken gidersen o bitkinliği görmezsin bence
Maalesef yine olmadı.
Umutla görüştüm. 5.750 + 1250 ilaç 7.000-TL yi buluyor. Bana daha ayrıntılı düşünüyorlar gibi geldi birde tüp bebek merkezi artık iyice uzmanlaşmışlar. Sen de merak ettim rahim filmi yada başka testler istediler mi? Yaşının büyük olduğunu düşünmüyorum erkekte ise yaş çok önemli değil. Tüp bebekte tutmayan aşılamada nasıl tutacak madem aşılamada tutabilirse ilk önce neden aşılama yapmadılar. Gerçi bazen hiç biri tutmuyor doğal yoldan hamile kalanda oluyor :) İnşallah en kısa sürede bebişin gelir, uğraştırmaz seni. Ben umut'a karar verdim gibi ama benim şansım %20 lerde bile değil o yüzden sen çok şanslısın işin peşini bırakma
Evet ilk etapta rahim filmi çekilmiştim. İşleme başlamadan da kan alıp yine tahlil yapıyorlar. Tüplerin tıkalımı değilmi ona bakıyorlar rahim filminde.
Yeni tüp bebek denemesi yapmak için biraz beklemek gerekiyor. Aşılamayı sadece boş zaman kalmasın o arayıda aşılama ile değerlendirelim diye yapıyorlar. Bakalım inşallah güzel haberler olur. Umut'a gittikten sonrada aşamlarını anlatırsan sevinirim. Bende burası olmazsa Umut olur diye düşünüyordum. O yüzden paylaşırsan sevinirim. Mutlu güzel haberler verirsin inşallah. Bol şanslar diliyorum. Allah yardımcın olsun...
Tabi ki anlatırım, ben anlatmayı pek severim :)) Mart'ta gidicem inşallah muayene için ilk önce sonra Nisan da ise tüp bebek, ama bütün hayalim bu iki ay içinde hamile kalmak ay keşke olsa
merhaba ben ceren. 27 yasindayim 5 yillik evliyim. kısaca şöyle yazayim size 2 sene once kistim var ondan cocuk sahibi olamiyorum diye ameliyat oldum, daha sonra esimde sorun oldugunu ogrendim xorla afiyet hastanesinde varikosel ameliyati ettirdim. ancak kendimizi kestirsekte olmayinca olmuyor iste. simdi erdem hastanesinde tup bebek tedavisine basladik asilama tutmadigi icin. kac gundur kalcamdan ve gobegimden igneler oluyorum. canım yaniyo aglayamiyorum. bu gece son olarak pregnl catlatma ignesini vurdurdum ve sali gunu yumurtalarim toplanacak. artik hayirlisi.. allah herkese evlat sahibi olmayi nasip etsin.
cok teşekkür ederim arkadasim. artik kismet tabii. simdi eve geldim yumurtalari toplattim. agrim yok cok şükür..Hayırlısı olsun arkadaşım. O yakan iğne menagon dimi. Ben onu da göbekten kendim yapıyordum. Keşke sende öyle yapsaydın. Sonucunu mutlaka yaz olurmu. Erdem'e gidipte güzel haber alan birilerini duymak istiyorum artık :) Allah'ım güzel haberler almanı nasip etsin inşallah. Bol şanslar...
cok teşekkür ederim arkadasim. artik kismet tabii. simdi eve geldim yumurtalari toplattim. agrim yok cok şükür..
Kaç yumurta toplandı? Bende ilkinde 6 ikincisinde 5 olmuştu. Güzel haberlerini bekliyorum.
Kaç yumurta toplandı? Bende ilkinde 6 ikincisinde 5 olmuştu. Güzel haberlerini bekliyorum.
dr. 5 tane dedi son gun. 2sini koydum dedi. 3unu dondurduk bi daha ayni acilari cekmemek icin. simdi evde yatiyorum. ama bizzatta geceleri uykum yok. kasiklarimda agri var ben normalde sirtustu yatamazdim surekli saga sola donerdim suan donemiyorum. ara ara bisey batiyo sanki ama tutundumu tutunmadilarmi anlam veremiyorumki. bide surekli acikiyorum. insallah olumlu sonuc alirim. ve allah herkese nasip eder her birimiz cok mutlu oluruz inşallah
Aşılamayı yaptırdın bile demek süperDondurmakla iyi yapmışsın. Benim hiç kalmamıştı dondurmak için. Bende geçtiğimiz Cumartesi aşılama yaptırdım. Umudum yok ama bakalım bunun sonucu ne olacak?
Hayırlı haberler verirsin inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana. Tahlil günün ne zaman?
Dondurmakla iyi yapmışsın. Benim hiç kalmamıştı dondurmak için. Bende geçtiğimiz Cumartesi aşılama yaptırdım. Umudum yok ama bakalım bunun sonucu ne olacak?
Hayırlı haberler verirsin inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana. Tahlil günün ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?