Tüp Bebek Merkezleri Erdem hastanesi tüp bebek merkezi

muhtemelen de öyle yapcaz boncukcum, eşime de sorarsan dere geçerken at değiştirilmez diyor. aslında haklı ama benim kafamı karıştıran bazı sorru işaretleri var , ben başka yerlerle de görüşmek iyice içime sinen bir yerde yaptırmak istiyorum. ilk doktorumuz da çok iyi çok ilgili başarılı da. hakkını yemek istemiyorum sağolsun Allah razı olsun. olmadı benim ilk denemede ama kadere yüklüyorum şu anda. kafamı karıştıran dtek konu benim çok fazla test falan yapılmadı ve bazı şeyler mesela benim elimde embriyolalra alakalı hiçbir belge yok. şunu yaptık dedi tamam. başka bir fotoğraf falan veriyolarmış çok yerler bana buu verilmedi. ne biliyim bunları konuşşcam tabi kendisiyle ondan sonra kesin karar. hakkımızda hayırlısı olsun. o kadar para-emek-zaman-umut harcıyoruz insan en iyisi olsun istiyor. bir de benim ilk doktorumla alakalı dezavantaj muuayenehanesi evime bayağı uzak .yumurta takibine git-gel geberdim valla bu sıcaklarda. yani yakın bir yer olsun stresse girmiyim istiyorum yeterince stressli bi insanım zaten. :)))

AZAZİLcim biz ne kadar uğraşsakta herşey eninde sonunda olucağına varıyo...Tabii ki tedbirimizi alıcaz ama takdirin ALLAHtan olduğunu da hiç bi zaman unutmıycaz...Olmadığında sonuç olumsuz olduğunda insan elbette ki çok üzülüyo ama her şerde bi hayır olduğunu da asla unutmamalı...Bak benimde Ankaranında 3.denememizde oldu ve benimde elimde embriyolarla ilgili bi kağıt falan yok...3denememde de embriyolar kaçıncı kalite çok mu iyi çok mu kötü hiç bi bilgim olmad:44:ı...3.denememizde bizim sormamızla anlattılar bazı şeyleri...
Yani demem o ki özellikle ilklerde insan acemi olduğundan ne sorması gerektiğini bilemiyor ama 2.de daha tecrübeli olup aklına takılanları sormaya başlıyosun

...Yol konusunda da eğer ilk doktorun çok uzaksa bahsettiğin 3hastaneyle görüştükten sonra birisinde karar kılarsın tatlım...çünkü yolda yeterice yoruyo insan,ı bide stresliyim diyosun bu dönemde stresten uzak olman gerek o yüzden yakın bi yerler tercih etmen daha iyi olur canım

Arkadaşlar Selam

5 yıllık evliyim.Bu sene başında Erdem hastanesinde tüp bebek denemesi yaptım ve tutmadı. Bu konuda nasip diyorum. Fakat forumda bahçeçi veya umutta tüp bebek yaptıran arkadaşların yazılarını okuduçada kendime kızıyorum.

Arkadaşlar doktoların guleryuzleri konusunda diyebileceğim bir şey yok hepsi (betül hanım ve serap hanım) guleryuzlu. fakat ilgi ve alaka 0.

1 ay boyunca defalarca gidip geliyorsun ama hep bir koşturmaca ve dunya kadar para vermene karşın sadece 5 dk lık alelacele bir işlem ve tekrar geri dön. Hatta öyleki yumurta transferi bittkten sonra bir daha hiç görüşmüorsun bile. Yani telefon açıyosun telden sekterer malesef negatif di,yor. O kadar. peki neden tutmadı? sorun nerdeydi. hangi protokol uygulandı. Hiç bir şey bilmiyoruz. Bırakın bilmeyi soracağın kimsede yok. En kötüsü ben buradaki tüp bebek denememden önce gene serap hanımla aşılamada yaptım. gene aynı koşuşuturma ile geçti. Elimde ne bir evrak ne bir test sonucu.

İnanın bu yazıyı yazmaya kendimi mecbur hissettim. Hiç kimseye erdemi tavisye etmiyorum. Aynı paraya Bahçeçi ve Umut veya başka bir şey deneyin.

Ben şimdi tekrar deneyieceğim ama geçmişe ait elimde ne bir aşılama ile ilgili evrak nede tüp bebekle ilgili ne bilgi nede evrak var.

Arkadaşlar,

Yakın uzak bakmayın. Kesinlikle iyi ilgilenileceğiniz yere gidin. Yani başka merkezlerin transferden sonraki iğne ve takiplerini okyunca kahroluyorum. Biz transferden sonra eve geldik ne bir iğne ne bir takip belkide transfer sonrası verilecek iğne veya hormonla hamile kalacaktım ama takip 0. Ayrıca bu süreç gerçekten psikilojik olarak çok yıpratıcı kesinlikle iyi bir yerde tüp bebek yaptırın.

Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Not: İlk görüşmede embriyo dondurma var dediler ama böyle bir hizmetleri yok. Bana 5 gunluk embr,iyo koydular. 2 tane daha 5 gunluk vardı. Dondurmaya gerek yok vs. diyerek geçişitridiler. İşin aslı dondurma yapmıyorlar.

ayne katılıyorum bu dediklerine kendimle aly edilmiş gibi sayıyorum 8 embirio oluştu 1 transver ettiler onda bile bazı sebeblerden kafam karıştı transver odasında bana ürekli leyla diyo dr daha adımı bile biliyor onca gelmem karşılık tabi kendisi muayne etmeği için adımın leyla olmadığını söyleyince kısa süreli zaten bir panik oldu dediğniz gibi tutmadığını sekreterden öğrendik daa onra yüzüne bakan yok zaten ben oraya giderken kimsenin tuttuğunu görmedim genede siz kara verin alay ediliyorsuz resmen ertesi ay aşılam yapalım dendi aynı tüp bebek ilaçlarını rapaorsuz aldırdılar yumurtaların hepsi kiste dönüştü ne ilaç ne ilgi iç bişey bide güüm geçtini betül hanıma dedim kist oluşmş dedim verilen cevap 9 günülük mutluluk bana yetermiş böyle bişey olabilirmi ama oluyor malesef

Anlattıklarınız çok tuhaf geldi.bende erdemde 3 deneme yaptım.2.tutmadı sadece.ilki düşük olmuştu.sonuncuda oğlum oldu 3 yaşında şimdi.ben aradığımda bile çoğu zaman tel.serap hn.açıyordu.çokda ilgiliydi.hemen hatırlıyordu ismimi söylediğimde.her gittiğimdede orada oluyordu hatta sekretere sorarken çıkıp geliyordu hastası yoksa içerde.tutmayan dememde transferin 2.gecesi acayip bi ağrı olmuştu karnımda,kendisini aramıştıkda hemen hastaneye gelin demişti gecenin bir yarısı gelip bakmıştı bana.benimle ağladığını bilirim ben,ağladığımda gözleri doluyordu.çok moral verdi,hep olacak dedi.hatta başka bir doktor miyomun var demişti bende serap hanıma görüneyim diye gitmiştimde,tam sırası demişti hemen başlamalıyız yumurtalıkların süper bu sefer kesin olacak.ben gülüp geçtim hayatta olamaz diye düşünmüştüm zaten önceki denememin borcunu bile ödememiştik daha.hemen bana diğer hastalardan artan lucrini verdi.diğer ilaçlar içinde indirimli yerler söyledi.nasıl olduğunu anlamadan başladık ve oğlum 3 yaşında şimdi.iyikide dinlemişim serap hanımı.ben çok memnundum serap hanımın ekibinden.sonra kendiliğimden hamile kaldığımda doğum için yine ona gittim.bebeğimle bir resmi var içine sokacak gibi seviyor.valla ben seviyorum serap hanımı ve güveniyorum.

erdem hastanesinde çıktığım bu yolda Rabbime şükür ki yüzüm güldü
yavrumu kucağıma almama sayılı gün kaldı
her merkezden memnun olan ve olmayan var okursanız
nasip bu iş..
Allahım herkese nasip etsin inş..

yavrum canım kızım kollarımda
şükürler olsun
erdem hastanesine
serap hanıma çok teşekkürler
kızımı götrceğim nasip olursa

bende erdem hastanesinde tedavi görüyorum..ve bizede tüp dediler..

inşallah Allahım çabamızı boşa çıkartmaz..

nasib elbetteki.ama sonradanda pişman olmak istemiyorummm

yavrum canım kızım kollarımda
şükürler olsun
erdem hastanesine
serap hanıma çok teşekkürler
kızımı götrceğim nasip olursa

cnm hayırlı olsun..hayırlı bir ömrü olsun inşallah..

benm doktorumda funda hanım..ama tüp bebeğe serap hanım bakıyormuş heralde..

sizin sorun neydi yani sizi tüpe götüren neden??

bende erdem hastanesinde tedavi görüyorum..ve bizede tüp dediler..

inşallah Allahım çabamızı boşa çıkartmaz..

nasib elbetteki.ama sonradanda pişman olmak istemiyorummm

canım inş eliniz boş çıkmazsınız
ben 2kez başka yerde yaptrdım olmadı
nasip erdem hast imiş
inş sizinde olur.

cnm hayırlı olsun..hayırlı bir ömrü olsun inşallah..

benm doktorumda funda hanım..ama tüp bebeğe serap hanım bakıyormuş heralde..

sizin sorun neydi yani sizi tüpe götüren neden??

teşekkür ederim canım.
funda hanmla tanşmadım bilmiyorum
sadece serap hnm ı biliyorum ben ama çok tatlı çok cici.
sorun bende pko vardı canım
3.denememde geldi benim minnak kızım.

teşekkür ederim canım.
funda hanmla tanşmadım bilmiyorum
sadece serap hnm ı biliyorum ben ama çok tatlı çok cici.
sorun bende pko vardı canım
3.denememde geldi benim minnak kızım.

cnm funda hn bnm k.doğum doktorum..
tüpe de dün başladık Rabbimin izniyle..
serap hanım ilgileniyor şuan..menogona başladım bugün kalçadan..
ama çok ağrı yaptı bana..normal mi acabaa..

slm kızlar,bizde Çamlıcadaki Erdem Hastanesine gidiyoruz ve şimdiye kadar hiç memnuniyetsizlik yaşamadık.Dr.Emel hanımda şeker gibi bir doktor,tavsiye ederim gönül rahatlığıyla.

slm kızlar,bizde Çamlıcadaki Erdem Hastanesine gidiyoruz ve şimdiye kadar hiç memnuniyetsizlik yaşamadık.Dr.Emel hanımda şeker gibi bir doktor,tavsiye ederim gönül rahatlığıyla.

serap hocada çakmak erdem hastanesinin doktoru..ama kendisi ayrılıyor bu ay hastaneden..bende bu gidişimde emel hanımla tanıştım..çok sevdim çok tatlı bir doktor..
benim tüp bebek denemem düşükle sonuçlandı..inşallah emel hanım uğurlu gelir bu defaaa..

merhaba arkadaslar konunun tamamını okudum ..
yenı bılgıoler lazım bana son zamanlarda gıden varmı erdem hastsıne

Merhaba qusel. Ben yeni yaptırdım Erdem Hastanesinde. Şu an sonuç bekliyorum. 26.08.2014 de tahlil yaptıracağım. Soracağın sorulara cevap verebilirim.

bende ikinci çocuk ve ikinnci tüp bebek için başladım :)

Erdem de yeni tüp bebek yaptıran var mı arkadaşlar, bir sefer Betül hanımla görüşme fırsatım oldu fiyatlar uygun güzelde ben pek emin olamadım bir bıtkınlık vardı üzerlerinde. Tavsiye eden olur mu lütfen acil...

Merhaba ben daha önce birinci denemem olduğunu yazmıştım birinci denemem negatif çıktı. Şimdi yine erdem hastanesinde 2. Denememi yaptırdım hatta dün. İnşallah hayırlı sonuçlar alırım. Ben genelde gidince sabah erkenden gidiyorum ama insanlarla uğraşmak gerçekten zor bitkinlik olması gayet normal gibi bence. Daha önce hiç deneme yaptırdınmı ilk tecrüben mi olacak. Dediğin gibi birde fiyatları diğer yerlere göre çok uygun sabah erken gidersen o bitkinliği görmezsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…