ay inşallah normal yolla kalırsın da gerek kalmaz tedaviye.. ne kadar sevinirsin öyle olsa dimi. dualarım seninle canım, sende bana et...
Kızlar yarın kısmetse başlıyorum tedaviye artık kistlerden dolayı erteledim kistlerim geçtimi bilemiyorum ama başlıycam yinede önemli olmadığını söylemişti serap hanım o bi uzman dr. yanlış yönlendirmez sanırım inşallah hayırlısı..Benim yumurtalarım çok saglıklı Allaha şükür tek korktuğum erken çatlama olasılığı.. Klomenle bile 9 yumurtam gelişti tüplerim tıkalı malsef Bunu dile getirmek ve sürekli kontrol altında olmak istiyorum Oya hanım 3 kez gelmen yeterli demişti.. sizlerde tüp bebek sürecinde sadece 3 işlem içinmi gittiniz?Duaya ihtiyacım var ve pozitif sonuçlara...
hadi hayrlısı canım bende gelemez olsaıca adetimi bekliyorum 20-25 mart gibi gelmesi gerekiyor ama ınş gelmez,hayrlı uğurlu olsun tedavin,ama ben şu 3 kez gitme olayına şaşırdım gün aşırı usg ile yumurtaları takip etmesi ve ilacı ona gire ayarlaması gerekmiyor mu,ben artık sorgulayamacağım hiç bişeyi sonçta doçent serap hanım ben dğeilim o ne diyorsa doğrudur.ınş yavrunu alırsın,bizim komşumuz orda yaptrdı şimdi 5 aylık kızı var kucağında,başka bir arldşımda ikiz hamile kaldı erdemde,bunlarda sana moral olsunKızlar yarın kısmetse başlıyorum tedaviye artık kistlerden dolayı erteledim kistlerim geçtimi bilemiyorum ama başlıycam yinede önemli olmadığını söylemişti serap hanım o bi uzman dr. yanlış yönlendirmez sanırım inşallah hayırlısı..Benim yumurtalarım çok saglıklı Allaha şükür tek korktuğum erken çatlama olasılığı.. Klomenle bile 9 yumurtam gelişti tüplerim tıkalı malsef Bunu dile getirmek ve sürekli kontrol altında olmak istiyorum Oya hanım 3 kez gelmen yeterli demişti.. sizlerde tüp bebek sürecinde sadece 3 işlem içinmi gittiniz?Duaya ihtiyacım var ve pozitif sonuçlara...
arkadaşlar slm,benim yengem bu ay çamlıca erdem hastahanesinde aşılamayla gebe kaldı,hemde ıkız bebek ve yengem 42 yasında,senelerdir denemelerinde hiç sonuç alamamıslardı ve burda nasip oldu.
çamlıcadaki erdem de yılbasından beri tup bebek merkezi acıkmıs ve kampanyaları var,ücretsiz dr görüşmesi,muaynesi ve erkeğe sperm testi yapıyorlar.bizde bu kampanyadan faydalandık,doktorda emel türkoğlu,hastanenin 12 yıllık doktoruymus ve cok bılgılı bır kadın.
funda hanım ılgılenıyor hastalarla ,cok detaylı bılgı verıyorlar ve ılgılıler.bence gıdın gorusun derım.yengemle bırkaç kere kontrollere gıttım butun hastalar memnun ve mutlular.522 66 66 (2114) den randevu alabılıyosunuz.
allah hepinize bu mutluluğu yasatsın.:79:
Canım haydi hayırlısı:)ben reglinin 2. günü gittim sonrada opuya kadar 2 günde bir galiba.işte iğnelrei vuruluyorsun arada kontroller en sonda yumurta çatlatma iğnesi,opu ve transfer.yani toplam 3 kez olacağını sanmam canım.iğnelerle yumoşların gelişimine bakıyorlar hem ultrason hem kanda.serap hanım bilir en iyisini kist mist takma hiç kafanahabererini bekliyoruuzz
hadi hayrlısı canım bende gelemez olsaıca adetimi bekliyorum 20-25 mart gibi gelmesi gerekiyor ama ınş gelmez,hayrlı uğurlu olsun tedavin,ama ben şu 3 kez gitme olayına şaşırdım gün aşırı usg ile yumurtaları takip etmesi ve ilacı ona gire ayarlaması gerekmiyor mu,ben artık sorgulayamacağım hiç bişeyi sonçta doçent serap hanım ben dğeilim o ne diyorsa doğrudur.ınş yavrunu alırsın,bizim komşumuz orda yaptrdı şimdi 5 aylık kızı var kucağında,başka bir arldşımda ikiz hamile kaldı erdemde,bunlarda sana moral olsun
Senin hakkındada hayırlısı canım bakarsın seninde yumoşun içindedir yaramazlık yapmıştır saklanmıştır bi yerlere inşallah...Bende ondan dolayı kararsızdım ama yarın konuşucam serap hanımla sizler 2.günde 1 gitmişsiniz normali böyle demekki..Belki görüşme için bir çok çift geldiğinden dolayı öyle umursamadan söylemiştir Eşimde çok gergindi onuda yanlış anladı Oya hanım bütün yük eşinizin üstünde destek olmalısınız size sadece 1 ke ihtiyacımız var eşiniz 3 kez gelicek dedi..ben bilmediğim için sorgulamadım hiç bu mevzuyu...
bence yinede randevu al,gerçi biz hep aldık şimdiye kadar önümüzdekileri bekledik hepay inşallah herkesten mutlu haberleri alırız. bende gün sayıyorum.. tedaviye başlanacağı zaman randevu alınmıyor değil mi? birde cumartesi gününe denk gelirse o gün muayene var mı acaba? sanki öyle söylemişti betül hanım, aklımda öyle kalmış. bende şimdiden çok heyecanlıyım ya... :)
ay inşallah herkesten mutlu haberleri alırız. bende gün sayıyorum.. tedaviye başlanacağı zaman randevu alınmıyor değil mi? birde cumartesi gününe denk gelirse o gün muayene var mı acaba? sanki öyle söylemişti betül hanım, aklımda öyle kalmış. bende şimdiden çok heyecanlıyım ya... :)
Bugün gittim kızlar başlayamadık reglmimin 2 günü olmasına ragmen kocaman çatlamayan 1 yumurta vardı uzun protokol uyguluyacaklarmış aslında çok iyiydi yumurtalarım okadar klomenden sonra bozulmuş sanırım..Çok ilgililer ya evet bende 2 yere gittim hemen vezneye yönlendirildimm fiyat için burası öyle değil çok ilgili..Ben ilk gittiğimde sordum ilk girişte vezneye biyerlere gönderdiler muayne ücreti ödedim..AŞAGIYA İNDİĞİMDİ OYA HANIM ASLA ÜCRET ALMIYORUZ HERŞEY 3.500 DAHİL DEDİ AMA BEN VERDİM DEDİM GERİ AL NEDEN ALDILAR DİYEDE KIZDI ALMADIM..hATTA BAŞKA HASTANEDE KİST İÇİN GEÇEN AY 400 MİLYONLUK TEST YAPTI DOKTORUM ÇOK KIZDI KANMAYIN NEOLUR PARA İÇİN NELER YAPIYORLAR KLOMENDEN OLUŞMUŞ OLDUĞU BARİZ BELLİ OLAN KİSTE TAHLİL YAPMIŞ SAÇMALIK DEDİ..ÇOK BEGENDİM BU SEFER BEN İNŞALLAH HAYIRLISIYLA ÖNCE ALLAHIN İZNİ SONRASINDA DOKTORLAR SAYESİNDE BEBEĞİMİ KUCAGIMA ALICAGIMI DÜŞÜNÜYORUM BEN..
buranın ilgilenilmesi çok hoşuma gidiyor kızlar duyuralım bizde burayı,insanlarda bilsin bence!!
prof larla doçentlerle görüştürülmeyen merkezlere hayırrrrrr!!!!!!
valla bende orda kendimi rahat hissediyorum..
Rabbim ınş hayrlı kapılar açsın
bende bugün erdemdeydim kayınvalidem ameliyat oldu 4.kattaydım
insanları falan çok iyi..
umarım kötü bişeyle karşılaşmayız hiç birimiz...hep güzel hep pozitif hem olumlu olsun
hepimiz hamiş olalımmm
hayır canım bende istanbuldayım yarışmaya pendikten katılıyorum:))Ohhh be çok haklısın arkadaşımmm:)))7 bin -10 bin verdiklerinde olmasada dert değil diye bakılıyor.çok para iyi hizmet değil bence.Kladı ki parayı geç muamele berbat.bariz para için hist. çekeceklerdi bana yaaagörüyorlar denemiş düşüğü var çaresiz ne desek yapacak diye ama ben başından beri drlarımdan heppp çok memnundum.hatta bana sen başka yere git yaptır rahat edeceksen biz asla sana küsmeyiz dediler yaaa. düşünün hiçbir şekilde ticari kaygı yok.zaten çok hastaları var küçük bir ekipç.hakkıyla işlerini yapıyorlar diye düşünüyorum.Kaldı ki ben onlara hep şunu söyledim ben sizin vicdanınıza emanetim ve çok güveniyorum.aynı hastanede eltimin kuzeni kbb dru.bana dediki asla bırakma onlar yapışş:) ben yarın erdemdeyim kan vericemm yine İnşallah bu kez negatifi görür ve önümdeki maçlara bakıcam diyebiliriimm sen ne aşamadasın ankaracımm;ve ankarada mısın hayatım nerdensin?
hayır canım bende istanbuldayım yarışmaya pendikten katılıyorum:))
ilk üye olurken ank da idim şimdi taşındık..bende adetimi bekliyorum işte canım bklım ınş gelmez..sizde sorun neydi
bende aynı 1 aşılama 2 tüp bebek,bende sadece ilk tüpde hamile kaldım 88 di değerim kanama başladı ve düştü değerim..kanda pıhtılaşma çıktı iğne kullanmam gerekmiş ama 2.de dondurulmş old için tutmadı zaten merkezden memnun kalmadım,2.embryoyu erdemde gösterdim kızdılar biz bu embyoyu hiç koymuyorz hastaya bunu nasıl koyarlar sana dedi betül hanım,ınş orda hamiş kalırız sağlıcakla canım..Hayatım bizim sperm sayımız 1 milyon.Tek sorunumuzda bu2tüp bi aşılama denedim erdemde.bu eylülde öğrendik zaten o günden bu güne:)son tüp denememde hamile kaldım ama çok düşük değerlerle sonlandırdık ama kanda daha düşmedi ne yazık ki her hafta kan veriyorum şimdi.bakılıyor takipteler sürekli.arkadaşım o kadar titizler ki 69-25-8 oldu değerler başak yerlerde çağırmıyorlar bile 10 dan aşağı gördüklerinde bana tekrar bakıldı 11 e çıktğı görüldüm.düşün sadece işlemlerde değil takibinde de on numaralar.bende ataşehirdeyim canım haydi o hald gelsin kırmızılar açılsınn perdeee
Canım benimm geç olsun yaw güç olmasıınnn)) İnşallah sağlıkla hayırlısıyla nasip olur bu seferinde son denemen olur canım benim nerde oturuyorsun hayatım sen?
bende aynı 1 aşılama 2 tüp bebek,bende sadece ilk tüpde hamile kaldım 88 di değerim kanama başladı ve düştü değerim..kanda pıhtılaşma çıktı iğne kullanmam gerekmiş ama 2.de dondurulmş old için tutmadı zaten merkezden memnun kalmadım,2.embryoyu erdemde gösterdim kızdılar biz bu embyoyu hiç koymuyorz hastaya bunu nasıl koyarlar sana dedi betül hanım,ınş orda hamiş kalırız sağlıcakla canım..
İNŞALLAH CANIM YAŞIM BÜYÜK DEGİL MAYISTA 27 AMA İNSAN KORKUYOR VE BU İLK DENEMEM BENİM TÜPLERİM TIKALI MALESEF..KARTALDAN KATILIYORUM BENDE MAROTONAİNŞALLAH TEDAVİNİN SONUNDA GELSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?