Kendimi Osmanlı sanatına vakf'ettim Meg, şairim kesinlikle Sümbülzade Vehbi EfendiBıyır Munem he
Çıhma yârum giceler âğyâr ta’nından sakın
Sen meh-i evc-i melâhatsin bu noksandur sana
Kendimi Osmanlı sanatına vakf'ettim Meg, şairim kesinlikle Sümbülzade Vehbi Efendi
Çıhma yârum giceler âğyâr ta’nından sakın
ama o padişah. tabiki ne isterse o olacak. padişahım çok yaşaerdoğan diktatör deyince kızanlar var birde.istesek de istemesek de osmanlıcayı öğrenecekmişiz pehhh
bu sene halk eğitime osmanlıca kursuna gidecektim açılınca,ama erdoğanın bu diretmesinden sonra vazgeçtim,dayatmalara asla gelemem
bu banlarım bak, ayağını denk al demek mi MuneÇıhma yârum giceler âğyâr ta’nından sakın
Ablam bize bi mesaj mi var bu beyitte. Gece disari cikma falan
Neden ama neden Sümbülzade?
Ey Fuzûlî çıhsa can çıhman tarîk-i ışkdan
Reh-güzâr-ı ehl-i ışk üzre kılun medfen bana
Ayrica abla bu Fuzuli'nin beyti
Sayemde Osmanlı Edebiyatına önem verilmeye başlandı, özgün şiirler bile yazılıyor, Devlet nişanı isterim büyüklerimdentakati tukiki muki.
gudiyir lastiki arabayı luzumii.
Çıkma gece dışarı seni üzerler, yamyam kılıklı adamlar gözleriyle süzerlerAnladın sen neden Sümbülzade Şimdi burda kimse Osmanlıca bilmiyor, Sümbülzade efendiyi yanlış anlarlar hıh
Biliyorum, Osmanlı Edebiyatından örnek olsun diye istedim
erdoğanın gözüne girmek üzeresin müne,devam et.Sayemde Osmanlı Edebiyatına önem verilmeye başlandı, özgün şiirler bile yazılıyor, Devlet nişanı isterim büyüklerimden
Türkçe konşuyoruz chess'çimkk da başka dilde aranızda konuşmak yasak arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?