inkılaplara alerjisi olan insaanlar olduğunu ben kk de öğrendimaynı başlıklı haberin altında eğitim hane öğretmen sitesinde, öğretmenlerin bazıları diyor ki, harf inkilabının mantığı ne, geç kalınmış bir uygulamaymış sanırım harf inkilabının tamamen kaldırılmasını istiyorlar, geriye sarcaz yani
bunlar öğretmenlerimiz
Türkçe konşuyoruz chess'çim. Nasılsa padişahımız emretmiş bize de öğrenmek , öğretmek düşer
O zaman diyoruz ki chess:
– Ey Fransa Kralı Fransuva! Sefir-i Kebirimden aldığım mazhara göre malumatım oldu ki, memleketinde dans namında Ala Mele-İnnas Fuhşiyyat ve Lubiyat yapıyormuşsun. İş bu Name-i Humayunumun eline vusulünden itibaren bu mel’anet rezalete son vermediğin takdirde, Ordu-yu Humayunumla gelip seni kahretmeye muktedir olurum.
Desturrrrrr Kanuni Sultan Sülüman hazretleri
Eki Görüntüle 1328686
İlk önce vekiller öğrensin o zaman
Eki Görüntüle 1328338
Munecim,Osmanlıcayı hepimizden önce söktünKendimi Osmanlı sanatına vakf'ettim Meg, şairim kesinlikle Sümbülzade Vehbi Efendi
yoldan çıkmayın sonra ban yersinizmi demek istiyorki acepAblam bize bi mesaj mi var bu beyitte. Gece disari cikma falan
Aaaa öyle deme cryptic, ebeveyn, mamafih, eceli kaza gibi sözler kullanmıyor musun? Al sana OsmanlıcaMunecim,Osmanlıcayı hepimizden önce söktünşaka bir yana dillere çok yatkınlık yok bende
haklısınAaaa öyle deme cryptic, ebeveyn, mamafih, eceli kaza gibi sözler kullanmıyor musun? Al sana Osmanlıca
Ama yazalım dersek hepimiz hapı yuttuk
Bak söktün bile dili, Osmanlı bir hatun olduğun belli hemşirehaklısın
Patisah, kurt ayaklanmasi ve ihanette tamam...saray tamam, osmanlıca tamam, sırada ne var
önsezilerimle desemBak söktün bile dili, Osmanlı bir hatun olduğun belli hemşire
Bu aralar geceleri Ak sakallı dede mi görünüyor acaba
Şehirlerin ismi değişsin, Osmanlıca geri gelsin.
Dede bana da bir uğra bu akşam, bir maruzatım var
Eki Görüntüle 1329042
Yanlış anlaşılmasın, M. Piyango şanslı numaraları soracağım
Osmanlı tohumuyum sanırımSaraylim'in hiç sesi çıkıyor mu? Soyu Saraylara dayanıyor, hanedan mensubudur zat-ı şahaneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?