- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
Evet ya, yok yani biz kar kış demiyor çay bahçelerinin, kafelerin açık alan kısmında oturuyoruz, neden çünkü hem yasak hem içmeyenlere rahatsızlık vermeyelim diye, şimdi biri çıkar açık alanda bana söndür sigaranı derse bana gelirler çünkü ben sigaralı yaşamı tercih ediyorum, sigarama eşimi karıştırtmıyorum ki abooo kalkacak bana bir siyasi veya herhangi biri laf söyleyecek, eşim ki kıymetlimdir, eşimden daha üst birini tanımıyorum, o bile ikna edemedi beni
Bana bir kahvaltı yapmamışken, bir uykumu alamamışken, birde sigaramı içmemişken dokunmasınlar
Tavanı açıkmı oranın,bizim burdaki avm.dede var teras gibi tavanı tamamen açık ama.Videodakinde ise sadece bi tarafı açık,buda kapalı alan kapsamına giriyormuş demekki bende şimdi öğrendim.
kapalı alanda sigara kimse içirtmiyor şu an..demekki orası içilebilen bölge..tabiiki yasta olacağız diye bir şey yok..ama yaşanan korkunç trajediler ülkemizde yaşandı ve en sonununcusu bir kaç gün önce daha gömülemedi bile adamlar...Yas durumu ne alaka ? Sigara ile madenin ne alakası var ?
Ne demesini bekliyordunuz ''Bir iki gün durayım sonra gelip uyarayım.'' mı ? Yapmayın lütfen.Taraf da tutmam ben asla ama söylediği şey doğruysa doğrudur.Kimin söylediğinin,ne zamanda söylediğinin bir önemi yok.Ülke olarak zaten neredeyse her an karışığız hiç konuşulmasın mı bu meseleler ? Doğru bugün madeni,yarın şehitleri,ondan sonraki gün terörü konuşalım başka hiç bir şey konuşmayalım.
öyle olsun bakalım duru arkadaş...
bizde cumhurbaşkanı hangisine yetişsin diyorduk görmek istediğini gayet görüyormuş demekki..ben sokakta kim ne içiyor gözlemleyemiyorum sokağa çıktığımda....görmek istediğini görüyorsun demekki...keşke varoş semtlerindeki okulların 70 kişilik sınıflarınıda görmeye fırsat bulsa..bir küçük saray okul oralarada kondururverirlerdi..
Yok ben zaten C.Başkanı'nın tepkisine yorum yapmadım, kapalı alanlarda yasak, biz tiryakilerde yasağa uyuyoruz, en azından kendi adıma kapalı alanlarda içmiyorum zira bende 19 yaşındaki kızımı rahatsız etmeye hakkımız olmadığından salon, yatak odaları gibi yerlerde içmiyorum, kimseye de içirmiyorum, kışsa mutfakta ama çoğunlukla terasta içerim sigaramı, o yüzden bence kapalı alanlarda sorun yok, hastane, okul bahçeleri, çocuk parkları da tamam ama valla hertarafı açık olan çay bahçeleri, yol kenarlarındaki banklarda falan sigara yasağı olursa elşmde sigaram protestoya çıkarımMune cim onda sorun yok anladığım kadarıyla,buradaki tepki kapalı alanda içilmesine.
bildiği yasağa uymayan kimse yok..herlkez uyuyor..eşimde bende sigara kullanıyoruz..eşimin bürosonda içmiyoruz örneğin..kapalı bir yerdede yakamayız sonuçta..halk uyum sağladı bu olaya..Ben de anlamıyorum yasaksa eğer git işletmeye yakın, kurala uymayan insanlar değil işletmeciler. Bizim buralarda içmeye kalksan hemen gelir sondurttururler. Yasağa uymayan cafe sahipleridir bence..
bildiği yasağa uymayan kimse yok..herlkez uyuyor..eşimde bende sigara kullanıyoruz..eşimin bürosonda içmiyoruz örneğin..kapalı bir yerdede yakamayız sonuçta..halk uyum sağladı bu olaya..Ben de anlamıyorum yasaksa eğer git işletmeye yakın, kurala uymayan insanlar değil işletmeciler. Bizim buralarda içmeye kalksan hemen gelir sondurttururler. Yasağa uymayan cafe sahipleridir bence..
duru arkadaş bu hükümet gitsede gitmesede iyileşmeyeceyini biliyorumki ben..ha yanlış bulduğum politikaları 3..4 senedir arttı...amadeğişen bir şey olmaz...O sarayın gereksizliği ve okulların iyileştirilmesi konusunda hemfikiriz
sizin eşiniz o kömür madeninde boğulan işçi olsaydı yine aynı şekilde konuşabileckmiydiniz acaba..o insanların ağıtlarını,çığlıklarını yüreğimiğzde hissedebiliyoruz burada...evetşu an yakışık değil...
Tabi ki de haklısınız, ancak şu yasadaki tabire göre tek tarafı bile açık olsa içilmiyor tam bilemiyorum nedir tarifi de. Bir ortamda yasak olduğu halde sigara içiliyorsa o işletmenin suçudur bence. Yanlış kişilere yüklenilmiş..bildiği yasağa uymayan kimse yok..herlkez uyuyor..eşimde bende sigara kullanıyoruz..eşimin bürosonda içmiyoruz örneğin..kapalı bir yerdede yakamayız sonuçta..halk uyum sağladı bu olaya..
nasıl sürmeyeyim..kimden bekleyeceyiz gerekenin yapılmasını reisi cumhurdan herhalde..neden rahatsız oldunuzki bu kadar..Ateş düşmedi diye sevinmelisiniz düşseydi şu an tepkili olan siz olacaktınız.Yahu konu maden iscileriyle ilgili olsa neyse de konu sigara.
Asil ayip olan bu konuda onlari öne surmeniz.
Ateş düştüğü yeri yakar.....
Kime laf anlatıyorsun kuzum her zaman da bildiklerini okuyorlarnasıl sürmeyeyim..kimden bekleyeceyiz gerekenin yapılmasını reisi cumhurdan herhalde..neden rahatsız oldunuzki bu kadar..Ateş düşmedi diye sevinmelisiniz düşseydi şu an tepkili olan siz olacaktınız.
nasıl sürmeyeyim..kimden bekleyeceyiz gerekenin yapılmasını reisi cumhurdan herhalde..neden rahatsız oldunuzki bu kadar..Ateş düşmedi diye sevinmelisiniz düşseydi şu an tepkili olan siz olacaktınız.
bizimde evimize ataş düştü..ölüm ateşi hemde..rabbim insanlara hayırlısını versin..daha insanlar mezarına konmamışken lüzumsuz buldum..evet..reisi cumuhur olduğu için lüzumsuz buldum..siyasetmi..siyaset dediğin mide bulandırıcı bir oyundur..ve dediği şeyi yapacak insan olmadığımı rabbim biliyor..ben o insanların yerine kendimi koyarak aynı hisle yazıyorum...Merak etmeyin zamaninda benim de evime iş kazasindan ateş düştü. Onlarin durumunu benden iyi kimse anlamaz.
sizin bu devlete olan kininize onlari surmeniz onlarin canini daha da acitir.
Ama asıl sizin evinize ateş dusmedigi icindir ki siz bilmiyorsunuz. Ha insallah da bilmezsiniz. Çünkü gercekten ateş düştüğü yeri çok fena yakiyor.
basit bir sigara konusunun altinda onlari öne surmeniz siyasetten başka bir sey değildir. ..
Tez kellesi vurula bu mel`unlarin
Karşısında Cumhurbaşkanı var hala kapalı alanda sigara içiyor...
vayyy terbiyesizler
terbiyesizmi demişki ..niye demiş
Karşısında Cumhurbaşkanı var hala kapalı alanda sigara içiyor...
vayyy terbiyesizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?