Erdoğan'dan kapalı alanda sigara tepkisi

Bir çok yerin balkonunda sigara içimi oluyor,kapalı alan değilki orası..

16 Mayıs 2008 tarihli 26878 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Başbakanlık genelgesinde kapalı alan; sabit veya seyyar bir tavanı veya çatısı (çadır, güneşlik dahil) olan, kapıları, pencereleri ve giriş yolları dışında bütün yan yüzeyleri geçici veya kalıcı olarak tamamen kapatılmış alanlar ile aynı şekilde tavanı veya çatısı olup yan yüzeylerinin yarısından fazlası kapalı bulunan yerler olarak tanımlanmaktadır.

sanırım videodaki alanda kapalı alan kapsamında,

Bizim buralarda balkonlu olan her yerde içiliyor şu anda..

İlla karışacak milletin sigarasına
sigaraya gelene kadar türk insanının çok konusu var..asgari ücretle ünüversite mezunlarının çalıştırılma konusu olabilir mesela..al bu parayı bir ay yetir diyeceksin..bakalım yetirebiliyormu..Türk kadınlarına madalya vermeleri lazım..bu kadar düşük üzretlerle ev çeviriyorlar..

[
ülkenin içinde bulunduğu şu yas durumunda olabilirmi diyorsun duru arkadaş..

Onlara gelene kadar başka dertler var hayatım..

Keşke Cumhurbaşkanı olarak kendisi hukuku ve yasaları kendilerine göre şekillendirmeden uygulayabilse....
İngiliz krallığı gibi oldukta yönetim olarak..halkın refah seviyesi orta doğu

Kapalı alanda içmeyelim tamam, bir tiryaki olarak sigara içmeyenlerin taleplerine, düşüncelerine saygı duyarım, çocukların bizim sigara dumanımızla zehirlenmesini de istemem ama kusura bakılmasın açık alan kapsamına giren yerde sigaramı içerim, çocuk parkında, hastane ve okul bahçelerinde serbestkende içmezdim, şimdi de içmiyorum lakin gitmişim açık hava bir kafeteryaya, diğer müşterilerin en az etkileneceği bir masa seçip oturmuşum çayımı sigaramı içiyorsam bu benim keyfim, açık havaya da karışılmasın lütfen.

Kadıköyde çay içilen bir yer var,hemen girişte masalar konmuş sigara içen bir sürü kişi var..
Bıraksınlarda çayımın yanında içeyim ama demi..

[
ülkenin içinde bulunduğu şu yas durumunda olabilirmi diyorsun duru arkadaş..

Ne olabilirmi anlayamadım ? O başka bir konu bu başka bir konu.Yasağa uymayan birilerini görmüş,uyarmış.Bunun yasla,maden olayıyla bağlantısını kuramadım.Cumhurbaşkanı birden fazla konu hakkındada görüş bildiremezmi.
Ülkede bir çok sorun varda,her sorunda ona gelene kadar buna gelene kadar... dersek olmaz.

Kadıköyde çay içilen bir yer var,hemen girişte masalar konmuş sigara içen bir sürü kişi var..
Bıraksınlarda çayımın yanında içeyim ama demi..
Evet ya, yok yani biz kar kış demiyor çay bahçelerinin, kafelerin açık alan kısmında oturuyoruz, neden çünkü hem yasak hem içmeyenlere rahatsızlık vermeyelim diye, şimdi biri çıkar açık alanda bana söndür sigaranı derse bana gelirler çünkü ben sigaralı yaşamı tercih ediyorum, sigarama eşimi karıştırtmıyorum ki abooo kalkacak bana bir siyasi veya herhangi biri laf söyleyecek, eşim ki kıymetlimdir, eşimden daha üst birini tanımıyorum, o bile ikna edemedi beni
Bana bir kahvaltı yapmamışken, bir uykumu alamamışken, birde sigaramı içmemişken dokunmasınlar

Alışveriş merkezi var bana yakın en üst katında büyük bir balkonu var herkes içiyor sigarasını orada ..
Orasıdamı uymuyor buna ..

Tavanı açıkmı oranın,bizim burdaki avm.dede var teras gibi tavanı tamamen açık ama.Videodakinde ise sadece bi tarafı açık,buda kapalı alan kapsamına giriyormuş demekki bende şimdi öğrendim.

öyle olsun bakalım duru arkadaş...
bizde cumhurbaşkanı hangisine yetişsin diyorduk görmek istediğini gayet görüyormuş demekki..ben sokakta kim ne içiyor gözlemleyemiyorum sokağa çıktığımda....görmek istediğini görüyorsun demekki...keşke varoş semtlerindeki okulların 70 kişilik sınıflarınıda görmeye fırsat bulsa..bir küçük saray okul oralarada kondururverirlerdi..

öyle olsun bakalım duru arkadaş...
bizde cumhurbaşkanı hangisine yetişsin diyorduk görmek istediğini gayet görüyormuş demekki..ben sokakta kim ne içiyor gözlemleyemiyorum sokağa çıktığımda....görmek istediğini görüyorsun demekki...keşke varoş semtlerindeki okulların 70 kişilik sınıflarınıda görmeye fırsat bulsa..bir küçük saray okul oralarada kondururverirlerdi..

Konu içeriğinden dışarı çıkmayalım, mevzu sigara yasağı

Mune cim onda sorun yok anladığım kadarıyla,buradaki tepki kapalı alanda içilmesine.

Yas durumu ne alaka ? Sigara ile madenin ne alakası var ?
Ne demesini bekliyordunuz ''Bir iki gün durayım sonra gelip uyarayım.'' mı ? Yapmayın lütfen.Taraf da tutmam ben asla ama söylediği şey doğruysa doğrudur.Kimin söylediğinin,ne zamanda söylediğinin bir önemi yok.Ülke olarak zaten neredeyse her an karışığız hiç konuşulmasın mı bu meseleler ? Doğru bugün madeni,yarın şehitleri,ondan sonraki gün terörü konuşalım başka hiç bir şey konuşmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…