Helal olsun cumhurbaşkanımıza
Tepkisi çok doğru ve haklı
Kapalı alanda sigara içerek içmeyenlere terbiyesizlik yapmış olmuyor mu?Terbiyesiz deme hakkını kendinde ne hakla buluyor acaba?
vallahi saygı kazanılan bir şeydir talep edilmez....Terbiyesiz deme hakkını kendinde ne hakla buluyor acaba?
orası kapalı alan olsa içirtirlermi sanıyorsun...Kapalı alanda sigara içerek içmeyenlere terbiyesizlik yapmış olmuyor mu?
valla kapalı alanlarda gayet içiyor millet hala..orası kapalı alan olsa içirtirlermi sanıyorsun...
balkonda içiyorlardı bizde izledik...valla kapalı alanlarda gayet içiyor millet hala..
sende cafelere az çok gidiyorsundur..
Ayrıcada üstü kapalıydı. izledim haberi
Kapalı alanda sigara içerek içmeyenlere terbiyesizlik yapmış olmuyor mu?
tamamda Cumhurbaşkanımız doğru söylemiş diyorum ben sana..Tepkisinden bahsediyorum burada....
Cevap yaıp ban yemek istemiyorum ama at gözlüğüyle olaya bakmayın olurmu..balkonda içiyorlardı bizde izledik...
tamamda Cumhurbaşkanımız doğru söylemiş diyorum ben sana..
Hakkaten terbiyesiz
Canım ben doğru bulurum sen bulmazsın..Doğru bu şekilde söylenmez..
ne garezim olacak ben halkın daha iyi şartlarda yaşamasından yanayım eksik gördüklerimizi söylemeyelimmi..Cevap yaıp ban yemek istemiyorum ama at gözlüğüyle olaya bakmayın olurmu..
Başından beri yorumlarınızı okudum ve sizin Cumhurbaşkanına zaten bir gareziniz var sevmiyor olabilirsiniz ama karşı fikre de saygı duyun lütfen
Canım ben doğru bulurum sen bulmazsın..
Ama doğru bulanlar çoğunlukta olacak ki %52 oy aldı bu adam:)
Bence de fikirlerimiz ap ayrıBen bulmuyorum..
Nasıl oy aldığına gelmeyelim isterseniz..
fikrimizi tabiki paylaşacağız bu forumun amacı bu zaten..ne garezim olacak ben halkın daha iyi şartlarda yaşamasından yanayım eksik gördüklerimizi söylemeyelimmi..
Bence de fikirlerimiz ap ayrı
Konuşup kalp kırmaya gerek yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?