Bende aynı sizin gibi elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum evet bu yaşlardaki ilişkiler ilişki bile değil dediğiniz gibi birbirine göre üstün olma çabası ama tabi korkumuz hep dıştan oluyor okuyoruz ya bir sürü olay ondan ürküyorum açıkçası.
Sosyal medya hesaplarının şifrelerini biliyorum paylaşıyor zaten saklamıyor ama tabi şimdilik büyüdükçe tabi tepkileride değişicek.
Bende şimdilik geri çekildim çünkü nasihat şeklinde konuşunca esnemeler göz daldırmalar felan :) bana bakıyor dinliyor ama farkındayım hiççç tınlamıyor :) O sebeple çok nasihat vermiyorum genelde konu açıp onu dinliyorum birkaç uyarı dışında uzun uzun öğütvari konuşmuyorum.
Çevresindeki çocuklara bakıyorum hergün dışardalar bizimki daha evcimen tamamen karakteri böyle ece vakit geçirmeyi seviyor şimdilik hani dışarı çıkayım havasında değil genelde benle gezmeyi daha çok seviyor inşallah böyle ılımlı gider tek temennim bu.
Birde benim en büyüğk endişem dersleriydi başarılı bir çocuk notları düşermi dedim ama aksine hiç etkilemedi şimdilik herşey yolunda gibi bakalım zaman neler göstericek.