Ergen eşim

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Kv nin karşı binasında oturuyoruz. Eşim bana grçen hafta gelip ramazan boyunca annemlere gidicez dedi ben de her gün gelmem deidim. Kv kişisi dün akşam gelmiş kendini acındıra acındıra ramazan boyunca hep beraber yiyelim falan dedi bennde ses çıkarmadım. Rşime gelmeyeceğimi söyledim iyi sen grlme ben giderim dedi. O zman bi gün annemlere bi gün annemlere, gideriz dedim, bu sefer de sen bi hafta annenr git o zaman diyo. Ne yapmam lazım fikir verin lütfen. Bu arada evim kira, vr ayrı ev olayım yoktu, ömür boyu onlarla yaşıyacaktım. Üç sene yaşadım, üç aydır çıktım ayrı eve. Kv notmaldr gğdüzleri flaan sık boğaz edip aramaz. Ne yapmalıyım fikir verin lütfen

Madem öyle siz de gidin o zaman 1 hafta kendi ailenize diyeceğim ama virüs var :kızgın: eviniz de kalın o gitsin öyleyse zaten 3 yıldan sonra daha 3 ay olmuş evlerinizi ayıralı ne bu yapışıklık? Ramazanda biz de kalın diyorsa şimdi bayram da da bizde kalın, e hadi akşam yemeğe gelin gelmişken kalın'a kadar gider bu konu sonra bir bakmışsınız yine aynı evdesiniz. Çakallara bak ya affedersiniz ama çakallık bu yani acındırmak falan değil eşinize de pes böyle olan bütün erkeklere burada yorum yaza yaza söyleyecek kelime kalmadı bende. Gitmeyin valla bırakın eşiniz ne yapıyorsa yapsın.

Kal evinde niye illa biyere gitme derdine düşüyorsunuz gitsin hem birbirinizden biraz ayrı kalmış özlemiş olursunuz niye illa senin ailen benim ailem yapılıyor anlamıyorum.

Kv nin karşı binasında oturuyoruz. Eşim bana grçen hafta gelip ramazan boyunca annemlere gidicez dedi ben de her gün gelmem deidim. Kv kişisi dün akşam gelmiş kendini acındıra acındıra ramazan boyunca hep beraber yiyelim falan dedi bennde ses çıkarmadım. Rşime gelmeyeceğimi söyledim iyi sen grlme ben giderim dedi. O zman bi gün annemlere bi gün annemlere, gideriz dedim, bu sefer de sen bi hafta annenr git o zaman diyo. Ne yapmam lazım fikir verin lütfen. Bu arada evim kira, vr ayrı ev olayım yoktu, ömür boyu onlarla yaşıyacaktım. Üç sene yaşadım, üç aydır çıktım ayrı eve. Kv notmaldr gğdüzleri flaan sık boğaz edip aramaz. Ne yapmalıyım fikir verin lütfen
Murat abi gibi korono var koronooo diye bağırasım geldi 😅

Virüs, karantina , sosyal mesafe gibi kelimeleri duydunuz mu daha önce?

Kayinvalideler de evde yalnız hissetmek istemiyordur. Abartmamak koşuluyla kayinvalidenizden canavardan bahseder gibi bahsetmenize gerek yok :rolleyes:

Bu olay için demiyorum ama burda bazı konuları okurken kv ölse mutlu olacaklarmış gibi hissediyorum. :sus:

Olay yarışa dönmüş o zaman benım annemlere bir gun senın annenlere bir gün nedir ya
Ben derdim ki madem gitmek istiyorsun evin alışverişini yapalım virüs bitene kadar ananlardan gelme derdim

Ne yapıyorsa yapsın
Corona var ya durdurak bilmeyen insanlarla bu hastalık nasıl kontrol altına alınacak

İftarda virüs mü yiyeceksiniz? Bıktım artık şu bencillik kokan konulari okumaktan. Haberleri izleyin /izletin.

Son düzenleme:
Salgın yalnız bizim burada var galiba. Virüsü öne sürüp gitmeyin. Kendisi çok istiyorsa gitsin ama dönmesin, sizi de tehlikeye atacak durduk yere

Amannn gidin bence istediğin bir yemek olursa yaparsınız oturur yersiniz ohh zaten yemeğe çağırıyor gün boyu evde olacaksınn hem ne yapsam diye kendi kendine düşünmezsin . Annenede arada gideceğini söylersin eşine orta yolu güzelce bulun bence :) aktivite gibi düşün . Hem ramazanda kalabalık yemek yemek daha keyifli . 😊 şuan ruh halim bu tavsiyeyi vermek istedi ama güzel bence bir düşün

Amannn gidin bence istediğin bir yemek olursa yaparsınız oturur yersiniz ohh zaten yemeğe çağırıyor gün boyu evde olacaksınn hem ne yapsam diye kendi kendine düşünmezsin . Annenede arada gideceğini söylersin eşine orta yolu güzelce bulun bence :) aktivite gibi düşün . Hem ramazanda kalabalık yemek yemek daha keyifli . 😊 şuan ruh halim bu tavsiyeyi vermek istedi ama güzel bence bir düşün
Kv nin niyetinin iyi olduğunu sanmıyorum. 3 sene beraber yaşamışlar zaten muhtemelen gelin gelsin hazırlasın biz yiyelim kaldırsın yıkasın çay keyfi yapalım o sahura uzar zaten ben de rahat ederim mantigidir. Aksi olsa 3 ay oldu daha başbaşa kalsınlar gibi düşünürdü.

Back
X