Yahu bu ay ibadet ayı, topluca tıka basa yeme ayı değil. Hele de dünya bu durumdayken.acındıra acındıra ramazan boyunca hep beraber yiyelim falan dedi bennde ses çıkarmadım.
Murat abi gibi korono var koronooo diye bağırasım geldiKv nin karşı binasında oturuyoruz. Eşim bana grçen hafta gelip ramazan boyunca annemlere gidicez dedi ben de her gün gelmem deidim. Kv kişisi dün akşam gelmiş kendini acındıra acındıra ramazan boyunca hep beraber yiyelim falan dedi bennde ses çıkarmadım. Rşime gelmeyeceğimi söyledim iyi sen grlme ben giderim dedi. O zman bi gün annemlere bi gün annemlere, gideriz dedim, bu sefer de sen bi hafta annenr git o zaman diyo. Ne yapmam lazım fikir verin lütfen. Bu arada evim kira, vr ayrı ev olayım yoktu, ömür boyu onlarla yaşıyacaktım. Üç sene yaşadım, üç aydır çıktım ayrı eve. Kv notmaldr gğdüzleri flaan sık boğaz edip aramaz. Ne yapmalıyım fikir verin lütfen
Virüs, karantina , sosyal mesafe gibi kelimeleri duydunuz mu daha önce?Kv nin karşı binasında oturuyoruz. Eşim bana grçen hafta gelip ramazan boyunca annemlere gidicez dedi ben de her gün gelmem deidim. Kv kişisi dün akşam gelmiş kendini acındıra acındıra ramazan boyunca hep beraber yiyelim falan dedi bennde ses çıkarmadım. Rşime gelmeyeceğimi söyledim iyi sen grlme ben giderim dedi. O zman bi gün annemlere bi gün annemlere, gideriz dedim, bu sefer de sen bi hafta annenr git o zaman diyo. Ne yapmam lazım fikir verin lütfen. Bu arada evim kira, vr ayrı ev olayım yoktu, ömür boyu onlarla yaşıyacaktım. Üç sene yaşadım, üç aydır çıktım ayrı eve. Kv notmaldr gğdüzleri flaan sık boğaz edip aramaz. Ne yapmalıyım fikir verin lütfen
Kv nin niyetinin iyi olduğunu sanmıyorum. 3 sene beraber yaşamışlar zaten muhtemelen gelin gelsin hazırlasın biz yiyelim kaldırsın yıkasın çay keyfi yapalım o sahura uzar zaten ben de rahat ederim mantigidir. Aksi olsa 3 ay oldu daha başbaşa kalsınlar gibi düşünürdü.Amannn gidin bence istediğin bir yemek olursa yaparsınız oturur yersiniz ohh zaten yemeğe çağırıyor gün boyu evde olacaksınn hem ne yapsam diye kendi kendine düşünmezsin . Annenede arada gideceğini söylersin eşine orta yolu güzelce bulun bence :) aktivite gibi düşün . Hem ramazanda kalabalık yemek yemek daha keyifli .şuan ruh halim bu tavsiyeyi vermek istedi ama güzel bence bir düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?