Ergen eşim

Bazıları alışkanlıklarını şak diye bırakamıyor evine alışsın sık gitmek istemez

Ben de aynı apartmandayım, kv kahvaltıya gelin diye tutturdu pazar günü. Virüs deyince de biz de virüs mü var diye cevap veriyor. Bu kv delere nasıl laf anlatıcaz ben artık yoruldum

Boşuna ayrı eve çıkılmış
Hala anasının rahminde olduğunu düşünen bir koca
Hala doğum yapmadım sanan bir kv
Senin annene gidiliyorsa benimkine de gidilecek diye birşey yarıştıran eş
Kombo olmuş
Hepiniz bir evde durun kv kapıya çimento döksün çıkamayın yaşayın orda en iyisi

Ya ben cidden anlamıyorum.Çocuğu büyütmüşsün evermişsin sal artık.Hergün eşşek kadar oğluna ve elin kızına yemek yapmak hoşuna mı gidiyor yani nedir.Tam hayatlarının tadını çıkaracak evreye gelmişler yeni doğurmuş gibi çocuklarına sarıyorlar.

Ben de aynı apartmandayım, kv kahvaltıya gelin diye tutturdu pazar günü. Virüs deyince de biz de virüs mü var diye cevap veriyor. Bu kv delere nasıl laf anlatıcaz ben artık yoruldum
Bende olabilir diyeceksiniz. Üstelik öyle de olabilir.

Bacım virüs var virüs hani binlerce insanı öldüren virüs var ya ha işte o gerçi virüs öldürmese virüsten daha etkili k.v ler öldürecek ya neyse kocanızda harbi ergenmiş ne bu ya valla ben olsam böyle kocayıda defederim başımdan çok istiyosa gitsin oh mis mikropsuz bi hayat enazından virüs bitene kadar kafa rahat

Insallah ramazanda misafirlik yasaklanir.
Yoksa halimiz vahim.

Korona olmasa ben hergun kaynanama giderdim ne var yani madem bana hizmet etmek istiyor bunun icin kirmam.

Ben evden çıkmıyorum nerdeyse iki ay oldu annemlere de gitmiyorum. Bilinçsiz bir insan drğilim. Ama eşim ailesinin sürekli aramasına boyun eğioip gidiyo. Ramzan ayında gidelim diyo düşüncesiz. Annemler nize biraz uzak ondan dplayı hayır diyeceğini bildiğim iöin annrmlrre dr gidelim dedim. Ama vezgeçmedi

size virüs var deniyor hala bununla ilgili bir şey dememişsiniz?
konuşmayınca bulaşmıyor sanıyorsunuz galiba.

Ben belirtmemişim. Annemlere iki ay oldu gitmeyeli gitmiyorum. Kvye de gitmiyorum aynı şekilde. Bilinçsiz bir insan değilim, annemler daha uzak bize eşim annrmlere gelmek istemez belki vazgeçer diye öyle dedim. Ama yok vazgrçmiyo. Kv kişisi kendini acındırıyo

Kayinvalideniz yalnız mi

Uff otursun herkes kendi evinde. Senin anan benim anam neyin tartismasi bu. Illa bi tarafa gitmek sartmi. Cok istiyosa kendi gitsin birakin.

Belki de elin kizi yemek yapsin, sofrayi toplasin cay demlesun diye bekliyolardir

14 yıldır evliyim 10 kere taşındım her gittiğim semtede kayinvalidemi taşıdım kendi annem neyse kayinvalimde aynısı hasta oldum sabaha kadar yanımda durdu Anlatmak istediğim bukadar kinle bakmayın kayinvalidenize büyüklerin hiç bir zararı olmaz eşinin hatri için gitmen lazım bu konu uzun yazsamda bitmez kalın sağlıcakla..HEPİMİZ BİRGÜN KAYİNVALİDE OLACAGİZ

Doğru bu da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…