Ergen eşim

Allah'ım bizim ülkeyi sosyal mesafe üzerine kamu spotları filan kesmez. Millet daha birbirini ağırlama derdinde. Ülkemin doktorları çocuklarına hasret ölüyor biz hala dizimizi kırıp oturamıyoruz. İnşallah Ya Rabbim bir ay sokağa çıkma yasağı olur Ramazan da yoksa bu milleti pide kuyruğundan iftar davetlerinden koparamayız. Geçen gün dışarı çıkmak zorundaydım üç dört saat maske taktım hava sıcaktı ve bayılacak gibi oldum nefes alamıyordum resmen. Sağlık çalışanları hergün maske siper tulum içinde gün boyu koşturuyor, üstüne ailelerinden ayrılar. Allah rızası için kendinizi düşünmüyorsanız o insanları düşünün , onların çocuklarını düşünün. Bu insanların çoğu bir aydır çocuğunu görmüyor . Onlara ne Ramazan ne bayram gelecek. KV yalnızsa gelsin sizde kalsın, ya da siz gidin bir ay oraya ama öyle hergün git gel nedir bu dönemde nasıl akıl etmiyorlar bunu anlamıyorum ben

bazı konuları okuyunca, bazı insanların covid'dan bi haber olduklarını düşünüyorum.
ve bu bi haberler sayesinde belki de binlerce insan hastalanacak.
vicdan, akıl ve bilinç diliyorum.

Ayy iyiki bekarim, iyiki yalniz yasiyorum. Iyiki gelenim gidenim yok. Ben anneme gideceğim ühüüü yapan bi koca kisisi yok. Ohhh be.
Esinizin en fazla alisverislerini yapip kapidan verip gelmesi lazim. Bunu niye idrak edemiyor insanlar yaa. Ordan oraya tasiyip duruyorlar. Yok bizim memlekette bitmez bu virüs benim hiç umudum yok.

ramazanda o haneden muhtara kayıtlı olanlar dışında biri varsa, o eve baskın yapılsın, polisler nezarete götürsün :)
bizim millete başka şey kar etmez. :)

karsi binaya kadar cikacaksaniz, tum ramazan ayni sofraya oturacaksaniz neden ayri eve kira veriyorsunuz?

yemek hazirlamasi sizden mi olacak neyin derdindeler? iki kap yemegin olsun herkesin kendi evinde olsun.. anlamak guc. nasil kafa yapilari bunlar..

su surecte kimsenin yalniz hissetmek istemiyorum deme luksu yok. herkes yalniz kalmak ZORUNDA. bunu neden anlamiyor insanlar bilmem..

normal zamanda da insan bir kap corbasi olsun kendi evinde huzurla icsin, basi agrir iceri girer yatar, belki yorgun hisseder bulasigi sonraya birakayim ister..

kv ile yasamak kolay bir sey mi? var mi insanin benim basim agriyor toplamicam kalsin sofra boyle deme luksu, girse iceri yatsa.. ne yaparlar o gelini.. belli ki hizmet bekleyen aile.. ramazanda birlikte yiyelim demek gel sen yap bulasigi da sen topla demek. caydi bulasikti e hadi sahura kalin sen hazirla topla sabah namazina uyumaya evine gec demek..

bu yuzden diyoruz sokaga cikma yasagi gelmeli diye ama nerdeee..

boyle kv ile konusmak kolay.. niye yattin niye kalktin.. gel tum ramazan sofrayi hazirla topla cay servisi yap hatta sahuru da hazirla sabah namazina evine gec deseydi bakalim.. annene neden gittin annen neden geldi.. onu neden aldiniz.. plan yaptiginiz sirada gel su isim yapilacak diye oglunu arayip dursaydi.. ondan kacmak icin tasinirdiniz bu sefer. herkesi kendi sartlarinda degerlendirmek lazim kendi tecrubeleriniz isiginda degil.

bu koşullarda kocanın hatırı için git demekle intihar et demek arasında fark yok bence. gene covid'in uğramadığı biri.
bu memlekette virüs derdi işte bu düşünce yapısından dolayı bitmeyecek.

bu koşullarda kocanın hatırı için git demekle intihar et demek arasında fark yok bence. gene covid'in uğramadığı biri.
bu memlekette virüs derdi işte bu düşünce yapısından dolayı bitmeyecek.
Ben suanki durumu bahsetmiyorum tabiki şuan evinden çıkmaması lazım yazımda galiba anlatamadım bizler cahil civelek insanlar değiliz ..benim anlatmak istediğim kayınvalide sorunu ..oo senin bahsettigin geri kafalı insanlar virüsü anlamayan bir çok kişi emin ol senin cevrendedir by

Virüs var farkında mısınız? Onu bir tarafa bırakırsak kayınvalide sizinle konuştuğunda susup eşinizle halletmeye çalışmanız tam ergenlik. Muhatabınız kayınvalide, sizi çağıran o. Hayır gelemem diye ona söyleyeceksiniz böyle velinize şikayet edip o sizin adınıza konuşsun diye beklemeniz yanlış

yaa bayılıyorum hatası gösterilince saldırganlaşan insanlara :) sakin ol champ, o cahiller civelekler çevremde olsa ben böyle duyarlı olamazdım. insanın aklı bulunduğu ortama göre şuurlanır çünkü.

yok yok bi grup kesinlikle virüs yokmuş gibi yaşıyor. ben bundan eminim artık.

yok yok bi grup kesinlikle virüs yokmuş gibi yaşıyor. ben bundan eminim artık.

Ben çok uzun zamandır çıkmıyorum evimiz de sitenin içine baktığından dış dünyadan haberim yoktu. Bugün eczaneye maskemi almaya gittim şok oldum sokaklar insan, araba kaynıyor. Hani herkes evde kalıyordu o zaman bu dışarıdakiler kim diye düşündüm. Virüs hakkında bilgi bazı insanlara uğramamış galiba

valla ben artık ne diyeceğimi bilmiyorum. uyarsan bu sefer kızıp kavga çıkarıyorlar. başkalarının canını düşünmeyi geçtim, insan kendi canını düşünür bari.

Demi ne güzel. Tatlı olarak da virüsü yesinler mi?

Sen evde duruyorsun bizde mahallede halaymı çekiyoruz ayy inanmıyorum sen sakin ol şampiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…