Allah'ım bizim ülkeyi sosyal mesafe üzerine kamu spotları filan kesmez. Millet daha birbirini ağırlama derdinde. Ülkemin doktorları çocuklarına hasret ölüyor biz hala dizimizi kırıp oturamıyoruz. İnşallah Ya Rabbim bir ay sokağa çıkma yasağı olur Ramazan da yoksa bu milleti pide kuyruğundan iftar davetlerinden koparamayız. Geçen gün dışarı çıkmak zorundaydım üç dört saat maske taktım hava sıcaktı ve bayılacak gibi oldum nefes alamıyordum resmen. Sağlık çalışanları hergün maske siper tulum içinde gün boyu koşturuyor, üstüne ailelerinden ayrılar. Allah rızası için kendinizi düşünmüyorsanız o insanları düşünün , onların çocuklarını düşünün. Bu insanların çoğu bir aydır çocuğunu görmüyor . Onlara ne Ramazan ne bayram gelecek. KV yalnızsa gelsin sizde kalsın, ya da siz gidin bir ay oraya ama öyle hergün git gel nedir bu dönemde nasıl akıl etmiyorlar bunu anlamıyorum ben
karsi binaya kadar cikacaksaniz, tum ramazan ayni sofraya oturacaksaniz neden ayri eve kira veriyorsunuz?Kv nin karşı binasında oturuyoruz. Eşim bana grçen hafta gelip ramazan boyunca annemlere gidicez dedi ben de her gün gelmem deidim. Kv kişisi dün akşam gelmiş kendini acındıra acındıra ramazan boyunca hep beraber yiyelim falan dedi bennde ses çıkarmadım. Rşime gelmeyeceğimi söyledim iyi sen grlme ben giderim dedi. O zman bi gün annemlere bi gün annemlere, gideriz dedim, bu sefer de sen bi hafta annenr git o zaman diyo. Ne yapmam lazım fikir verin lütfen. Bu arada evim kira, vr ayrı ev olayım yoktu, ömür boyu onlarla yaşıyacaktım. Üç sene yaşadım, üç aydır çıktım ayrı eve. Kv notmaldr gğdüzleri flaan sık boğaz edip aramaz. Ne yapmalıyım fikir verin lütfen
su surecte kimsenin yalniz hissetmek istemiyorum deme luksu yok. herkes yalniz kalmak ZORUNDA. bunu neden anlamiyor insanlar bilmem..Kayinvalideler de evde yalnız hissetmek istemiyordur. Abartmamak koşuluyla kayinvalidenizden canavardan bahseder gibi bahsetmenize gerek yok
Bu olay için demiyorum ama burda bazı konuları okurken kv ölse mutlu olacaklarmış gibi hissediyorum.
bu yuzden diyoruz sokaga cikma yasagi gelmeli diye ama nerdeee..Allah'ım bizim ülkeyi sosyal mesafe üzerine kamu spotları filan kesmez. Millet daha birbirini ağırlama derdinde. Ülkemin doktorları çocuklarına hasret ölüyor biz hala dizimizi kırıp oturamıyoruz. İnşallah Ya Rabbim bir ay sokağa çıkma yasağı olur Ramazan da yoksa bu milleti pide kuyruğundan iftar davetlerinden koparamayız. Geçen gün dışarı çıkmak zorundaydım üç dört saat maske taktım hava sıcaktı ve bayılacak gibi oldum nefes alamıyordum resmen. Sağlık çalışanları hergün maske siper tulum içinde gün boyu koşturuyor, üstüne ailelerinden ayrılar. Allah rızası için kendinizi düşünmüyorsanız o insanları düşünün , onların çocuklarını düşünün. Bu insanların çoğu bir aydır çocuğunu görmüyor . Onlara ne Ramazan ne bayram gelecek. KV yalnızsa gelsin sizde kalsın, ya da siz gidin bir ay oraya ama öyle hergün git gel nedir bu dönemde nasıl akıl etmiyorlar bunu anlamıyorum ben
boyle kv ile konusmak kolay.. niye yattin niye kalktin.. gel tum ramazan sofrayi hazirla topla cay servisi yap hatta sahuru da hazirla sabah namazina evine gec deseydi bakalim.. annene neden gittin annen neden geldi.. onu neden aldiniz.. plan yaptiginiz sirada gel su isim yapilacak diye oglunu arayip dursaydi.. ondan kacmak icin tasinirdiniz bu sefer. herkesi kendi sartlarinda degerlendirmek lazim kendi tecrubeleriniz isiginda degil.14 yıldır evliyim 10 kere taşındım her gittiğim semtede kayinvalidemi taşıdım kendi annem neyse kayinvalimde aynısı hasta oldum sabaha kadar yanımda durdu Anlatmak istediğim bukadar kinle bakmayın kayinvalidenize büyüklerin hiç bir zararı olmaz eşinin hatri için gitmen lazım bu konu uzun yazsamda bitmez kalın sağlıcakla..HEPİMİZ BİRGÜN KAYİNVALİDE OLACAGİZ
14 yıldır evliyim 10 kere taşındım her gittiğim semtede kayinvalidemi taşıdım kendi annem neyse kayinvalimde aynısı hasta oldum sabaha kadar yanımda durdu Anlatmak istediğim bukadar kinle bakmayın kayinvalidenize büyüklerin hiç bir zararı olmaz eşinin hatri için gitmen lazım bu konu uzun yazsamda bitmez kalın sağlıcakla..HEPİMİZ BİRGÜN KAYİNVALİDE OLACAGİZ
Ben suanki durumu bahsetmiyorum tabiki şuan evinden çıkmaması lazım yazımda galiba anlatamadım bizler cahil civelek insanlar değiliz ..benim anlatmak istediğim kayınvalide sorunu ..oo senin bahsettigin geri kafalı insanlar virüsü anlamayan bir çok kişi emin ol senin cevrendedir bybu koşullarda kocanın hatırı için git demekle intihar et demek arasında fark yok bence. gene covid'in uğramadığı biri.
bu memlekette virüs derdi işte bu düşünce yapısından dolayı bitmeyecek.
Ben suanki durumu bahsetmiyorum tabiki şuan evinden çıkmaması lazım yazımda galiba anlatamadım bizler cahil civelek insanlar değiliz ..benim anlatmak istediğim kayınvalide sorunu ..oo senin bahsettigin geri kafalı insanlar virüsü anlamayan bir çok kişi emin ol senin cevrendedir by
Virüs var farkında mısınız? Onu bir tarafa bırakırsak kayınvalide sizinle konuştuğunda susup eşinizle halletmeye çalışmanız tam ergenlik. Muhatabınız kayınvalide, sizi çağıran o. Hayır gelemem diye ona söyleyeceksiniz böyle velinize şikayet edip o sizin adınıza konuşsun diye beklemeniz yanlış
yok yok bi grup kesinlikle virüs yokmuş gibi yaşıyor. ben bundan eminim artık.
Ben çok uzun zamandır çıkmıyorum evimiz de sitenin içine baktığından dış dünyadan haberim yoktu. Bugün eczaneye maskemi almaya gittim şok oldum sokaklar insan, araba kaynıyor. Hani herkes evde kalıyordu o zaman bu dışarıdakiler kim diye düşündüm. Virüs hakkında bilgi bazı insanlara uğramamış galiba
Demi ne güzel. Tatlı olarak da virüsü yesinler mi?Amannn gidin bence istediğin bir yemek olursa yaparsınız oturur yersiniz ohh zaten yemeğe çağırıyor gün boyu evde olacaksınn hem ne yapsam diye kendi kendine düşünmezsin . Annenede arada gideceğini söylersin eşine orta yolu güzelce bulun bence :) aktivite gibi düşün . Hem ramazanda kalabalık yemek yemek daha keyifli .şuan ruh halim bu tavsiyeyi vermek istedi ama güzel bence bir düşün
Sen evde duruyorsun bizde mahallede halaymı çekiyoruz ayy inanmıyorum sen sakin ol şampiyonyaa bayılıyorum hatası gösterilince saldırganlaşan insanlara :) sakin ol champ, o cahiller civelekler çevremde olsa ben böyle duyarlı olamazdım. insanın aklı bulunduğu ortama göre şuurlanır çünkü.
Ee orda virüs yokmuş yaDemi ne güzel. Tatlı olarak da virüsü yesinler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?