Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk baslarda böyle değildim alttan almaya calisiyordum ama cidden tahmin bile edemezsiniz kendi oz annesini bile soguttu kendinden varin siz düşünün ne kadar abarttiginiyaş 13 bu ne kin?
2-3 sene ayni evde yasamaya mecburuz evimiz daha yapim aşamasında ben sadece onu daha fazla nasil uyumlu edebilirim nasil katlanabilirim onun pesindeyimKizdan memnun degilsiniz ama orasi onun evi ayri evde yasayin isterseniz evinize almama hakkiniz olur.
Etrafima bakiyorum ve onun yasindaki cogu insan onun kadar abartmıyor hicbir seyi ben ondan nefret etmeyi secmedim ama o kendisini sevdirecek bir yan gostermediDavranislari normal, ama sizin bu nefretiniz normal degil.
Kendininde bir zamanlar ergen oldugunu dusunerek.2-3 sene ayni evde yasamaya mecburuz evimiz daha yapim aşamasında ben sadece onu daha fazla nasil uyumlu edebilirim nasil katlanabilirim onun pesindeyim
Hay Allah razı olsun yaYa konu sahibinin ustune gitmeyin bence cunku gercekten ergen cocuk cekilmiyo ya yani suratina cakasi geliyo insanin
Duyma ,görme ,ilgilenme , sonuç da o bir çocuk ve aynı evde yaşıyorsanız ki bazı şeylere mecbur kalınıyor , o yüzden biraz daha sabır...2-3 sene ayni evde yasamaya mecburuz evimiz daha yapim aşamasında ben sadece onu daha fazla nasil uyumlu edebilirim nasil katlanabilirim onun pesindeyim