Ergen görümce

Neden siz o eve gelin gittiniz.Ayri evde olsan arada bir görürsün.simdi böyle ayni evin icinde cok zor.Ya ayrı eve çıkın yada kendi kendinize onun daha cocuk oldugunu sizi rakip gibi gördüğünden böyle davrandigini kabullenmeye çalışın

Takmayın bu kadar
Neticede illaki hayatınızda olacak eşinizin kardeşi ama 13 yaşındaki bir çocuk bu kadar büyük sorun olmamali

Internetten biraz ergenlik donemi ile ilgili arastirma yapmani tasiye ederim belki gorumcenin neden oyle davrandigini anlarsin. Kendini dusun bi kere 13 yasinda nasildin ?
Daha 13 yaşinda kisiligi oturmamıs cocuk daha yani bu sekilde yaklasırsan iyi olmaz. Hosuna gitmiyorsa olabildigince muhattap olmamaya bak.
Yazdiklarindan anladigim kadariyla sen de ondan fazla buyuk sayilmazsin ?

2-3 sene ayni evde yasamaya mecburuz evimiz daha yapim aşamasında ben sadece onu daha fazla nasil uyumlu edebilirim nasil katlanabilirim onun pesindeyim
Kendininde bir zamanlar ergen oldugunu dusunerek.
Abla olmayi dene sinemaya gidin alisveris yapin.Bu gecici bir surec ama onu istememezlik yapamazsin.

Üyede 20 yaşında gözüküyor, doğruysa doğum tarihi. Siz de çok büyük sayılmazsınız ama bence biraz görmemezlikten gelmeye çalışın onu. Dediklerini umursamayın daha rahat olur sizin için belki.

Benim yasim 21 ama ayni evin icinde surekli yuzu gulmeyen bir cocuga nasil sevgi gösterebilirim ki bir cok kez yaklasmayi arkadas olmayi denedim yeri geldi esimi biraktim onunla ilgilendim ama en ufak onun istemedigi bir harektte evi basimiza yikti her seferinde insanin da bir sabri oluyor evet burasi onun evi benim suan mecburiyetim var ama herkes cok mu seviyor gorumcesini ya da birlikte oturdugu kaynanasini kimse bir lafina katlanamiyorksn yetiskinlerin evde surekli mutsuz birinden bahsediyorum

2-3 sene ayni evde yasamaya mecburuz evimiz daha yapim aşamasında ben sadece onu daha fazla nasil uyumlu edebilirim nasil katlanabilirim onun pesindeyim
Duyma ,görme ,ilgilenme , sonuç da o bir çocuk ve aynı evde yaşıyorsanız ki bazı şeylere mecbur kalınıyor , o yüzden biraz daha sabır...

Adi ustunde ergen. Sizdeki de ne kinmis yani, kiz en fazla gicigin biridir, evde varligini istememek filan ne yahu? Annesinin bikkinligini anlarim da size ne oluyor ki, o evdeyken evin kizini isteyip istememe hakkiniz yok yani.

Varligina bile tahammul edemediginiz insanin evine yerlesmeniz de komik duruyor. O kiz sizin evinize gelmis olsa, kovala gitsin evine derim de, kizin burnunun dibine yerlesen de sizmissiniz yani. Bir an once cikin o evden, veya duzgun yasayin. Kiz da sizden hoslanmiyordur eminim, ama kimse cocuga fikrini sormamistir sizi eve alirken di mi? Cocuga da uzuldum bu konuda.

Bu arada anlasamayan, kiskanan, cekemeyen gorumcelerin yas siniri da 13'e dustu sayenizde. :) Allah askina kac yasinda kadinsiniz, gorumce diye coluk cocukla da mi dalasiyorsunuz artik. Pes valla.

Back
X