ben yazmisim sanki. bu kadar olur. aynen katiliyorm.Dun burada bir konu acildi. Nisanli kizin biri de gorumcesinin kocasiyla birlikte kayinvalidesine yerlesmesine kizmis, delirmis. O da kaynanayla yasayacakmis, niye gorumce de geliyormus, niye eve, baga bahceye ortak oluyormusmus... Sanirsin bagi bahceyi o kiz tirnaklariyla kazanmis da gorumce fazla. Kendi daha aileye bile girmemis, ama ailenin kizini kovacak.
Dagdan gelmis bagdakini kovuyor volume 1 O'ydu, volume 2 de sen. Sonradan dahil oldugunuz evlerde tahammulunuzu asan "ev sahipleri" varsa o evden siz gidersiniz arkadasim, ya da susup oturursunuz. Ev sahibine soz soyleyemezsiniz. Isin ozu bu aslinda. O kadar sivrilmeyin bu konularda yani.
Benim yasim 21 ama ayni evin icinde surekli yuzu gulmeyen bir cocuga nasil sevgi gösterebilirim ki bir cok kez yaklasmayi arkadas olmayi denedim yeri geldi esimi biraktim onunla ilgilendim ama en ufak onun istemedigi bir harektte evi basimiza yikti her seferinde insanin da bir sabri oluyor evet burasi onun evi benim suan mecburiyetim var ama herkes cok mu seviyor gorumcesini ya da birlikte oturdugu kaynanasini kimse bir lafina katlanamiyorksn yetiskinlerin evde surekli mutsuz birinden bahsediyorum
evde varligini bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?