bence konamayın sizin cocugunuzda olabilir ergen ergenlik geciryor.evdde olmasını istemiyorsanız gidin o evden . onun evi orasıArtık dayanamıyorum gorumceme aynı evde yaşıyoruz 13 yasinda Görümcem ama tam bir gıcık ya ölduresim geliyor konussun istemiyorum dokunsun istemiyorum evde varligini bile istemiyorum kaynanam bile onun evde olmadigi zamanlarin kendisini daha cok mutku ettigini soyluyor siz düşünün
Her seye bir cevap surekli insani tersler hicbir seyden memnun kalmaz uyumsuz asi surekli yalan söylüyor bilmedigi bir sey hakkinda aaa biliyom diyor ama yalan yani aslinda bilmiyor o kadar itici ki anlatamam asla bir seyi bir kerede anlamaz bir seyi yapma dersin o inadina yapar inattir
Habire ilgi bekliyor habire onu övelim istiyor bir seye tutundu mu tutunuyor
Annesinden babasından abisinden hepsinden kıskanıyor beni onlar beni bi kere savundu mu tamam deliriyo artik
Tahammul sınırım kalmadi Allah askina soyleyin haksiz miyim ya o evde değilken herkes mutlu o eve gelince kimse istemiyo onu herkesi soguttu kendinden
Benim yerimde olan var mi ne yapayim siz soyleyin dayanamıyorum artik bu kiza
Atın evden Sokakta yaşasın kaba yemek su koyun bunu ihmal etmeyin suyunu yemeğini başka yol yok tavrınıza göreBenim yasim 21 ama ayni evin icinde surekli yuzu gulmeyen bir cocuga nasil sevgi gösterebilirim ki bir cok kez yaklasmayi arkadas olmayi denedim yeri geldi esimi biraktim onunla ilgilendim ama en ufak onun istemedigi bir harektte evi basimiza yikti her seferinde insanin da bir sabri oluyor evet burasi onun evi benim suan mecburiyetim var ama herkes cok mu seviyor gorumcesini ya da birlikte oturdugu kaynanasini kimse bir lafina katlanamiyorksn yetiskinlerin evde surekli mutsuz birinden bahsediyorum
Keşke onun bu hallerinin şımarıklıktan değilde sevilme değer görme ait hissetme temel ihtiyaçlarının karşılanmamış olmasından kaynaklandığını görebilseniz. O zaman ona kızmak yerine acırdınız. Evdekilere diyor ki aslında, beni görün...Artık dayanamıyorum gorumceme aynı evde yaşıyoruz 13 yasinda Görümcem ama tam bir gıcık ya ölduresim geliyor konussun istemiyorum dokunsun istemiyorum evde varligini bile istemiyorum kaynanam bile onun evde olmadigi zamanlarin kendisini daha cok mutku ettigini soyluyor siz düşünün
Her seye bir cevap surekli insani tersler hicbir seyden memnun kalmaz uyumsuz asi surekli yalan söylüyor bilmedigi bir sey hakkinda aaa biliyom diyor ama yalan yani aslinda bilmiyor o kadar itici ki anlatamam asla bir seyi bir kerede anlamaz bir seyi yapma dersin o inadina yapar inattir
Annesinden babasından abisinden hepsinden kıskanıyor beni onlar beni bi kere savundu mu tamam deliriyo artik
Tahammul sınırım kalmadi Allah askina soyleyin haksiz miyim ya o evde değilken herkes mutlu o eve gelince kimse istemiyo onu herkesi soguttu kendinden
şunu birisi karantina altına alsa da bu iğrenç fikirleri etrafa yayılmasa keşkeSizi çok iyi anlıyorum en iyisi dövmek ama şiddete karşıyız tabiki. Yakın zamanda bi sevgilisi olur umarım yoksa ergenliği katlanılacak gibi durmuyor. Bazıları o yaşlarını çok berbat bi şekilde geçiriyor işte o da size denk gelmiş. Mümkün olduğu kadar uzak durun ondan verebiliyorsanız haçlık verin arkadaşlarıyla gezmeye gitsin. Yoksa işiniz çok zor. 18 e kadar ergenlikten çıkmaz bu tipler, hiç konuşmamak insan yerine koymamak en iyisi. Yoksa adamı ruh hastası ederler.
Sizin gibi tiplerle! büyüyenler zor geçiriyor işte ergenliğini.Sizi çok iyi anlıyorum en iyisi dövmek ama şiddete karşıyız tabiki. Yakın zamanda bi sevgilisi olur umarım yoksa ergenliği katlanılacak gibi durmuyor. Bazıları o yaşlarını çok berbat bi şekilde geçiriyor işte o da size denk gelmiş. Mümkün olduğu kadar uzak durun ondan verebiliyorsanız haçlık verin arkadaşlarıyla gezmeye gitsin. Yoksa işiniz çok zor. 18 e kadar ergenlikten çıkmaz bu tipler, hiç konuşmamak insan yerine koymamak en iyisi. Yoksa adamı ruh hastası ederler.
Siz iyi misiniz? Nasıl dengesiz düşünceler bunlar böyle.Sizi çok iyi anlıyorum en iyisi dövmek ama şiddete karşıyız tabiki. Yakın zamanda bi sevgilisi olur umarım yoksa ergenliği katlanılacak gibi durmuyor. Bazıları o yaşlarını çok berbat bi şekilde geçiriyor işte o da size denk gelmiş. Mümkün olduğu kadar uzak durun ondan verebiliyorsanız haçlık verin arkadaşlarıyla gezmeye gitsin. Yoksa işiniz çok zor. 18 e kadar ergenlikten çıkmaz bu tipler, hiç konuşmamak insan yerine koymamak en iyisi. Yoksa adamı ruh hastası ederler.
orasi onun evi sizin degil. hicte 2 3 yil beraber yasamak zorunda degildiniz. madem evin yok 2 3 yil sonra evlendeydin yada kiraya ciksaydin. sana uymak zorunda degil orasi onun evi. sen ona aysk uydur2-3 sene ayni evde yasamaya mecburuz evimiz daha yapim aşamasında ben sadece onu daha fazla nasil uyumlu edebilirim nasil katlanabilirim onun pesindeyim
Sizi çok iyi anlıyorum en iyisi dövmek ama şiddete karşıyız tabiki. Yakın zamanda bi sevgilisi olur umarım yoksa ergenliği katlanılacak gibi durmuyor. Bazıları o yaşlarını çok berbat bi şekilde geçiriyor işte o da size denk gelmiş. Mümkün olduğu kadar uzak durun ondan verebiliyorsanız haçlık verin arkadaşlarıyla gezmeye gitsin. Yoksa işiniz çok zor. 18 e kadar ergenlikten çıkmaz bu tipler, hiç konuşmamak insan yerine koymamak en iyisi. Yoksa adamı ruh hastası ederler.
13 yaşındaki bir kız çocuğu bu bence fazlaca dolmuşsunuz !Artık dayanamıyorum gorumceme aynı evde yaşıyoruz 13 yasinda Görümcem ama tam bir gıcık ya ölduresim geliyor konussun istemiyorum dokunsun istemiyorum evde varligini bile istemiyorum kaynanam bile onun evde olmadigi zamanlarin kendisini daha cok mutku ettigini soyluyor siz düşünün
Artık dayanamıyorum gorumceme aynı evde yaşıyoruz 13 yasinda Görümcem ama tam bir gıcık ya ölduresim geliyor konussun istemiyorum dokunsun istemiyorum evde varligini bile istemiyorum kaynanam bile onun evde olmadigi zamanlarin kendisini daha cok mutku ettigini soyluyor siz düşünün
Sen hiç birşey yapamazsın hayallere kapılma. Sen de onun gibi ergen olup onu surekli tersleyeceksin, biliyorum dediğinde sorularla bilmedigini ortaya çıkarıp bozacaksin, cahilsin, yalancısın, tembelsin, hatta çirkinsin, sismansin vs ile etiketliyip ozguvenini zedeleyeceksin. Bu da bir ise yaramaz ama en azından nefretin soğur2-3 sene ayni evde yasamaya mecburuz evimiz daha yapim aşamasında ben sadece onu daha fazla nasil uyumlu edebilirim nasil katlanabilirim onun pesindeyim
Sen hiç birşey yapamazsın hayallere kapılma. Sen de onun gibi ergen olup onu surekli tersleyeceksin, biliyorum dediğinde sorularla bilmedigini ortaya çıkarıp bozacaksin, cahilsin, yalancısın, tembelsin, hatta çirkinsin, sismansin vs ile etiketliyip ozguvenini zedeleyeceksin. Bu da bir ise yaramaz ama en azından nefretin soğur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?