Ergen görümce

bence konamayın sizin cocugunuzda olabilir ergen ergenlik geciryor.evdde olmasını istemiyorsanız gidin o evden . onun evi orası

Atın evden Sokakta yaşasın kaba yemek su koyun bunu ihmal etmeyin suyunu yemeğini başka yol yok tavrınıza göre

Bizimde ergen yeğenimiz var sohbet ederiz degerli oldugunu hissettiririz onunla rakip degil arkadas olun inanin 2 yila kalmaz düzelecek nefret etmeyin siz kotu davrandikca hırçınlasacaktir unutmayin siz de o dönemlerden gectiniz. Dedigim gibi arkadas olmaya calisin onun enerjisine ayak uydurun bi sure sonra kankasi olacaksiniz emin olun. Bilmedigi seye yorum yapiyorsa yapsin he diyin gecin bu kadar kin size zarar verir.

Keşke onun bu hallerinin şımarıklıktan değilde sevilme değer görme ait hissetme temel ihtiyaçlarının karşılanmamış olmasından kaynaklandığını görebilseniz. O zaman ona kızmak yerine acırdınız. Evdekilere diyor ki aslında, beni görün...
Onunla adım adım ilişkinizi giçlendirerek elinden tutabilirsiniz halbuki. Hediyeler alarak. Birlikte okumalar yaparak. Onun en güvendiği insan olarak.
Ama bunlar hep emek biliyorum. İnsan da emek ister. Çiçek bile bakılmayınca ölür. İnsanda öyle... lütfen elinden tutun görümcenizin yoksa ölecek (

o 13 yaısnda bir çocuk olgun karsılayın davranıslarını hem ayrıca orası onunda evi çok memnun değilseniz ayrı eve çıkın

Sizi çok iyi anlıyorum en iyisi dövmek ama şiddete karşıyız tabiki. Yakın zamanda bi sevgilisi olur umarım yoksa ergenliği katlanılacak gibi durmuyor. Bazıları o yaşlarını çok berbat bi şekilde geçiriyor işte o da size denk gelmiş. Mümkün olduğu kadar uzak durun ondan verebiliyorsanız haçlık verin arkadaşlarıyla gezmeye gitsin. Yoksa işiniz çok zor. 18 e kadar ergenlikten çıkmaz bu tipler, hiç konuşmamak insan yerine koymamak en iyisi. Yoksa adamı ruh hastası ederler.

şunu birisi karantina altına alsa da bu iğrenç fikirleri etrafa yayılmasa keşke

ben şiddete karşı değilim senin gibi tipler dövülmeli hatta böyle beynine beynine vurulmalı ki kendine gelebilsin

Kusura bakmayın da o daha 13 yaşında öyle tavırlar olabilir kaldı ki orası onun evi siz sonradan gelen bir insansınız onun da o evde bir düzeni var. Madem katlanamıyorsunuz kendi evinize çıkın öyle bir gücünüz yoksa lafta demeye hakkınız yok. O zamanla öğrenecek bazı şeyleri ama sizin bu tavrınız çok mu iyi sizin gibi düşünen bir gelinin karşısında nasıl olmasını bekliyorsunuz onu iyiye doğruya yönlendireceğinize yakınlık göstereceğinize daha çocuk olan birinden nefret ediyorum diyorsunuz dağdan gelip bağdakini kovmak buna deniyor galiba. Çalışın kendi evinize çıkın bende olsam gelinle aynı evde yaşamak istemezdim. Oh hem evde oturayım çalışmayayım kaynana evinde hem de laf diyeyim sizde daha 20 yaşındasınız ne aceleniz vardı da ev ev üstüne gittiniz. Gittiyseniz ağzınızı da açamazsınız 13 yaş yaa öldürmek istemek ne demek kim veriyor bu hakkı size? bu ne hadsizlik çocuk o.

Sevgili bulsa da kurtulsam ne demek yaa o yaştaki çocuk isterseniz kaçsın bir de sevgilisiyle hayret bir şey yaa. O yaştaki insanın tek derdi okul olmalı hanımefendi nasıl bir zihniyetiniz var sizin Allah aşkınaa. Herhalde sizde küçük yaşta kaçtınız ki 13 yaşındaki çocuğun sevgilisinin olmasını normal karşılıyorsunuz pes..

Sizin gibi tiplerle! büyüyenler zor geçiriyor işte ergenliğini.

Siz iyi misiniz? Nasıl dengesiz düşünceler bunlar böyle.
Konuya gelince, konu 13 yaşında bir çocuk, nefret kusan bir yenge, üstelik o eve sonradan gelmiş ahkam kesiyor.
Çok rahatsızsanız çıkar kendi evinize gidersiniz.
Benim gelinim olsanız bu düşüncelerle çoktan kendinizi oğlumla birlikte kapıda bulmuştunuz.
Çocuğunuz olduğunda görürüm ben sizi.

2-3 sene ayni evde yasamaya mecburuz evimiz daha yapim aşamasında ben sadece onu daha fazla nasil uyumlu edebilirim nasil katlanabilirim onun pesindeyim
orasi onun evi sizin degil. hicte 2 3 yil beraber yasamak zorunda degildiniz. madem evin yok 2 3 yil sonra evlendeydin yada kiraya ciksaydin. sana uymak zorunda degil orasi onun evi. sen ona aysk uydur misafir olan sensin

hey maşallah kafaya bak.. sen ruh hastası olmayacaksın diye bir genci ruh hastası edeceksin yani.. inşallah seni sağlam döven biriyle evlenirsin, çok eğleniriz kk olarak..

13 yaşında bir çocuktan bahsediyorsunuz, ergenlik süreci belli ki zor geçiyor.. bence ailesi tarafından, okuldaki rehber öğretmeniyle falan bu durum konuşulmalı, farklı sosyal etkinliklere yönlendirilmeli, derslerine ağırlık vermesi sağlanmalı vs..

hem çocuk durduk yere niye yalan söylesin, niye bilmediği halde her şeyi biliyorum desin, belli ki evde hiç kimse ona saygı duymuyor, önemsemiyor.. o da bu şekilde dikkat çekmeye çalııyor..

bir uzman tavsiyesi şart..

Maziye döndüm bian.

9 yaşındayken abim evlendi. 2 sene birlik kaldılar. Sonra babam ev yapıp vermişti.

İlkokula giderdim. Okul sonrası arkadaşlarımla oyun oynarken kaç kere onların yanından sürüyerek eve götürmüştü. Yengene yardım edeceksin diye. Çok dövmüştü beni. Yengem her daim abime yardım etmiyor sürtüyor diye doldururdu. Sürtmek!!!

Hani yağmur yağar yerler ıslanır ya. Biz o çamurlu toprakta oyun oynardık ve ben 9 yaşındaydım daha. Bunu yapmam onlara göre sürtmekti!

Yengem sağolsun her fırsatta dövdürdü. Evlenmez olaydı sanki kumamdı. Çocukluğumu yitirtti bana bu dayaklarla.

Şimdi üniye giden kızı var. Bulaşık bile yıkatamıyor. Kavga dövüş. Allahından bulsunlar.

Beddua etmiştim. Kızında bulsun diye. O kadar çok döverdi ki beni anlatamam size.

Sizde de o nefreti gördüm!

13 yaşındaki bir kız çocuğu bu bence fazlaca dolmuşsunuz !

Ayrı ev.

2-3 sene ayni evde yasamaya mecburuz evimiz daha yapim aşamasında ben sadece onu daha fazla nasil uyumlu edebilirim nasil katlanabilirim onun pesindeyim
Sen hiç birşey yapamazsın hayallere kapılma. Sen de onun gibi ergen olup onu surekli tersleyeceksin, biliyorum dediğinde sorularla bilmedigini ortaya çıkarıp bozacaksin, cahilsin, yalancısın, tembelsin, hatta çirkinsin, sismansin vs ile etiketliyip ozguvenini zedeleyeceksin. Bu da bir ise yaramaz ama en azından nefretin soğur

bu yorum ironi mi gerçek mi?

eğer gerçekse bugün bu forumdaki koca koca kadınların acımasızlığından nefret ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…