- 21 Nisan 2011
- 1.495
- 1.178
- 333
en küçük çocuksa eğer sizi kıskanıyodur. Sizi kıskandığından yapıyodur bunlarıda2-3 sene ayni evde yasamaya mecburuz evimiz daha yapim aşamasında ben sadece onu daha fazla nasil uyumlu edebilirim nasil katlanabilirim onun pesindeyim
Saygisizsa bu ailesinin sorunu. Kimse zamaninda saygisizlik yapma demezse boyle gemi aziya alir iste. Hem ne yaparsaniz yapin duzeltmez daha da kotuye goturur cunku o bir ergen ve insanin hayatindaki en sancili surecArtık dayanamıyorum gorumceme aynı evde yaşıyoruz 13 yasinda Görümcem ama tam bir gıcık ya ölduresim geliyor konussun istemiyorum dokunsun istemiyorum evde varligini bile istemiyorum kaynanam bile onun evde olmadigi zamanlarin kendisini daha cok mutku ettigini soyluyor siz düşünün
Her seye bir cevap surekli insani tersler hicbir seyden memnun kalmaz uyumsuz asi surekli yalan söylüyor bilmedigi bir sey hakkinda aaa biliyom diyor ama yalan yani aslinda bilmiyor o kadar itici ki anlatamam asla bir seyi bir kerede anlamaz bir seyi yapma dersin o inadina yapar inattir
Habire ilgi bekliyor habire onu övelim istiyor bir seye tutundu mu tutunuyor
Annesinden babasından abisinden hepsinden kıskanıyor beni onlar beni bi kere savundu mu tamam deliriyo artik
Tahammul sınırım kalmadi Allah askina soyleyin haksiz miyim ya o evde değilken herkes mutlu o eve gelince kimse istemiyo onu herkesi soguttu kendinden
Benim yerimde olan var mi ne yapayim siz soyleyin dayanamıyorum artik bu kiza
13 yaşında ki çocuğa çok üzüldüm çünkü kendisini evde istemeyen insanlarla dolu etrafı ve niye öyle olduğunu anlamak da zor değil.
konu sahibi bile kendini haklı göstermek adına annesi bile istemiyo yazmış kaç kere,zavallı çocuk.
kendisini istemeyen bir anne,evlenmeyi bilen ama ayrı ev açamayan bir abi ve dağdan gelip bağdakini kovan bir yenge! Allah sabır versin.
benim gelinim bana anne kızından bıktım dese hadi yavrum valinizi topla ananın evine git burası benim kızımın evi derim.Annesinin çocuğu istemediğini sanmıyorum. Konu sahibi haklı çıkmak için abartmış. Annesi bunalmış, bazı şeylerden bıkmış olabilir tabii de, genel olarak kızını istememesine inanmadım ben. Kadıncağız şikayet ediyordur bunaldıkça, ne bilsin gelini bu kadar gaza gelip 13 yaşındaki kızı evde istememe kafasına gelecek... Konu sahibi aklınca çocuktan tüm ev halkının hoşlanmadığını ispatlamaya çalışmış. Kolaysa kaynanasının yüzüne çocuğuyla ilgili böyle bir laf etsin. :)
Yaş da 13 ya, 13 yani. Bebek gibi geliyor bana. 16 filan olsa hadi dicem lise yaşı en azından. 13 yaşındaki ergen veletle alıp veremediği nedir ya.. :)) Şaka gibi konu.
benim gelinim bana anne kızından bıktım dese hadi yavrum valinizi topla ananın evine git burası benim kızımın evi derim.
sanki çocuk değil bomba karşısındaki.
Artık dayanamıyorum gorumceme aynı evde yaşıyoruz 13 yasinda Görümcem ama tam bir gıcık ya ölduresim geliyor konussun istemiyorum dokunsun istemiyorum evde varligini bile istemiyorum kaynanam bile onun evde olmadigi zamanlarin kendisini daha cok mutku ettigini soyluyor siz düşünün
Her seye bir cevap surekli insani tersler hicbir seyden memnun kalmaz uyumsuz asi surekli yalan söylüyor bilmedigi bir sey hakkinda aaa biliyom diyor ama yalan yani aslinda bilmiyor o kadar itici ki anlatamam asla bir seyi bir kerede anlamaz bir seyi yapma dersin o inadina yapar inattir
Annesinden babasından abisinden hepsinden kıskanıyor beni onlar beni bi kere savundu mu tamam deliriyo artik
Tahammul sınırım kalmadi Allah askina soyleyin haksiz miyim ya o evde değilken herkes mutlu o eve gelince kimse istemiyo onu herkesi soguttu kendinden
ergenlik dönemi cok zor oluyor. o yaş gurubuna öğretmenlik yaptigim icin cok iyi bilirim. biraz huyuna gitmeye çalışsanız. o yaş gurubu dış görüntüsüne inanilmaz takar. yaşına uygun kıyafet, makyaj malzemesi vs gibi hediyeler alsaniz. onu cafelere sinemaya filan götürseniz. arkadas gibi olmaya calissaniz. zor biliyorum ama ortak frekansi bi yakalasaniz ondan sonra sizden iyisi olmaz. her sırrını bile gelir size anlatir. ergen cocuklar yetiskin gibi muamele görmek ister.Artık dayanamıyorum gorumceme aynı evde yaşıyoruz 13 yasinda Görümcem ama tam bir gıcık ya ölduresim geliyor konussun istemiyorum dokunsun istemiyorum evde varligini bile istemiyorum kaynanam bile onun evde olmadigi zamanlarin kendisini daha cok mutku ettigini soyluyor siz düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?