Ergen görümce

Sen öncelikle kendine gel öldürmek istiyorum demek nedir ya beğenmedinsen al kocani ve çeker gidersiniz o evden ! Not : Sevecen yaklaşım yaparsan görümceneden sana sevecen yaklaşım yapar diyorum !

Ağzına çakası geliyor insanın sözünden sonra bu kadar kendini savunabilmek çok güçlü bir mekanizmaya sahip olmayı gerektiriyor ki sahipsin de.Sen de kendince haklisin çocuk sevmeyen bi insandan merhamet beklentisi içine girerek hatayı bizler yapıyoruz.Ben yazdıklarımın gayet arkasindayim düşüncelerim senin sözlerinin ekseninde oluşan şeyler.Sen her şekilde konuşma hakkını kendinde görüyorsan alacağım tepkilere da saygı duyman gerekir.

kible geç mayracım

Oncelikle benim hakkimda hicbir fikriniz olmadan sadece kendi ic dunyamda dusundugum ama fiili olarak disa asla yansitmadigim bir olguyu bana merhametsizlik olarak yukletemezsini bu birincisi. İkincisi soylesigim bu seyden cocuguma veya baska cocuklarima siddet uygulayacağımı v3 baskalarini da buna yonlendirecegimi asla ileri süremezsiniz cunku bu var omayan bir olgu. Nasil ki filler pembedir diye bunu ileri surup dogrulugunu savunamayacaksiniz bunu da savunamazsiniz. Yanisira annelik anlayisim sizi ilgilendirecek en son konu insanlarin kisisel alanlarini bu denli ihlal etme hakkina hicbir kosul altinda sahip degilsiniz. Ayrica ben az onc3 hickimseye şiddet uygulanmasina izin vermem dedim ama mesrla bunu gozunuz görmüyor neyse ki sadece olumsuzluklara ve beni elestirmeye odaklisiniz haddiniz olmayan konularda igneler bicimde fikir beyan edip bunu da elestiri diye lanse etmeniz de keriz avından baska bir sey değil

Peki anne babaniz korumazmiydi.
Abibiz nasil hipnoz olmus gibi onun doldurusuna gelir 9 yas yahu 9 cocuk daha.
Abinize soyleyin beni 9 yasindayken doversin kizlarina da orantisiz guc kulaniyormusun diye sinir oldum
Bu birşey değil. Sonra ki yaşlar daha fenaydı. Babam bilmezdi, annem duyurmazdı vs vs.

Muhattap olmak istemiyorum daha fazla konu sahibi dışında destekleyeniniz olmaması her şeyi ortaya koyuyor zaten.Benim kimseye bir şeyi lanse etme gibi bir derdim yok farkettiysen burda susanların hepsi ban yememek icin konusmak istemiyor ben de daha fazla konusmak istemiyorum.Sadece toplumun mimari olması gerekirken bir kadının isin sadece çocuk doğurmak olmadığını asıl işin yetiştirmek olduğununu bilmemesi bir çok kişiyi olduğu gibi beni de rahatsız etti fikrimi beyan ettim.

2-3 sene ayni evde yasamaya mecburuz evimiz daha yapim aşamasında ben sadece onu daha fazla nasil uyumlu edebilirim nasil katlanabilirim onun pesindeyim

Kiraya çıkın 2 odalı da olsa. Yoksa katlanmak zorundasın yapacak bir şey yok

Esas soeun kv kple birlikte yasamak bence.genelde problem bu durum.
Simdi konu sahibi gorumceyi burada kotuluyor reelde ne kadar kotuleyip kizi ocu gosteriyordur.
Oysa evleri ayri olsa arada gorusurler boyle de soeun olmazdi

Biraz vicdan biraz da merhamet diliyorum size.

Başkası adına utanma kotamı bugün sizinle doldurdum.

Yani zordur tahmin edebiliyorum ama boylede olmaz ki mecbur aynı evdesiniz ergenlik doneminde bir çocuk oda , biraz ılımlı yaklaşsanız ne bileyim sevdigi ilgilendigi şeylerden konu acarak bir sıcaklık oluştursanız

Onun içinde ne firtınalar kopuyordur dikkat cekmek ilgi cekmek icin yapıyor herşeyi çocuk cünkü

Ben her zaman iyilik ve güzellikten yanayım çünkü o size siz ona bunun sonu yok

13 yaşındaki bir çocuk.. Sevgilisi olur, ağzına iki tane çakacaksın, öldürmek istiyorum... Şişmansın de, özgüvenini incit falan... Ya bunları söyleyebilen vicdansız kadınlar.. Sizden ne anne olur ne de insan... Siz sadece tek hücrelisiniz.. Amipsiniz amip.. Doğaya ve insanlığa hiçbir faydanız yok sizin..lütfen bölünerek de olsa çoğalmayın..konu sahibi sen de git bir ağaç kovuğuna orda mantar olarak hayatına bi şekilde devam et.. İnsanlığa bir hayrın olsun..

Birincisi hiç bir anne çocuğundan soğumaz
İkincisini daha 13 yaşında ve çocuk!
Şunu unutmayınız ki beslediğiniz kin bir gün size geri döner.
Çözüm mü istiyorsun!
Sevmeyi dene !
Bir insanı sevmezsen herşeyi sana batar sevgiyle bakın empati yapmaya çalışın. O yaşlarda herkes yalan söyler ilgi onda olsun ister ergenlik böyle bir şey. Sizin kardeşiniz böyle olsa eşinizde sizin gibi kin kussa hoşunuza gider mi?

Hakkatten yorumlar sasirtici yani.. Ozguvenini kir felan, yazik.

Benimde ex sevgilimin kizkardesi var 16 yasinda..beni kiskanmis..hatta kendisi bana itiraf etti bir konu acildiginda bende guzelce izah ettim abinin sana olan sevgisi ayri bana olan sevgisi ayri diye..tabiki kucuk kiskancliklar olur bunlarida mizikcilik olarak tatli kiskancliklar olarak goruyorum dedim..olabilir dedim. Ki hakikatten de oyle yani..aldirmadim bile..severim kendisini zaten. Sonucta o yastaki cocuk olayi entrikalara cevirecek gorumcelik yapacak degil. Ama sanirim konu sahibinin de yasi kucuk diye anlamiyor veya bilincsiz bu konularda..

Burda dogru duzgun yonlendirmek yerine coluk cocugu birbirine dusurmeyi calisan yorumcularin yasini merak etttim..

Kendıne gel kendine annesi nasıl mutlu olsun kendı elemini kederini cocuga yükleme

Dr götürmenizde fayda var.
kendini dışlanmış hissediyor olabilir.
bu yüzden hırçın ve saldırgan sanırım.

sen bana kırıcı davranıyorsun üzüyorsun.
o yüzden biraz düşünmelisin.
konuşmak istediği zaman konuşabiliriz. gibi diyalog kurabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…